Δευτέρα

Χοριαμβος!!!!Μια κομμουνιστικη γιαφκα στη Λαρισα που με προσχημα τον πολιτισμο στρατολογει τα παιδια σας στην ανυπολυπτη κομμουνιστικη αριστερα!!!


ΧΟΡΙΑΜΒΟΣ
Πολιτιστικός Σύλλογος
Καλλιτεχνικό Εργαστήρι

Δ: Γαληνού 5, τ.κ 41223, Λάρισα
T: 2411101963 |
E: xoriamvos@yahoo.gr
W: diavasinet.gr
Ο Χορίαμβος είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι που εδρεύει στη Λάρισα και στοχεύει στην προώθηση του λαϊκού μας πολιτισμού, είτε μέσω της διδασκαλίας, είτε μέσω παραστάσεων. Παραδίδονται καθημερινά μαθήματα παραδοσιακού χορού, μουσικής, θεατρικού παιχνιδιού, μοντέρνου χορού, υποκριτικής, εικαστικών, κατασκευής κοσμημάτων και φωτογραφίας, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας. Μόνο κριτήριο, η αγάπη για τον πολιτισμό.....

Ο Χορίαμβος λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2001 και έχει στο ενεργητικό του ένα μεγάλο αριθμό παραστάσεων, συμμετοχών και συνεργασιών με άλλους πολιτιστικούς φορείς. Από τον Οκτώβρη του 2009, η στέγη του μεταφέρθηκε σε ένα πολυχώρο 300τ.μ,με δύο αίθουσες διδασκαλίας, θεατρική σκηνή με εξώστη χωρητικότητας 100 καθιστικών, ευρύχωρα καμαρίνια.

Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ο πολυχώρος φιλοξένησε ένα πλήθος καλλιτεχνών, μουσικών και θεατρικών ομάδων και στοχεύει στην συνεργασία με όλους όσους αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό.

Τον Σεπτέμβρη του 2013 ο Χορίαμβος ιδρύει το ηλεκτρονικό περιοδικό πολιτιστικής αρθρογραφίας Διάβαση (www.diavasinet.gr), με στόχο να αναπτύξει παραπέρα την δράση του και την παρέμβαση του , προσθέτοντας στον καλλιτεχνικό διάλογο που αναπτύσσεται. Τα θέματα που καταπιάνεται η αρθρογραφία του περιοδικού αφορούν κυρίως αφιερώματα, ζητήματα ιστορία της Τέχνης, επίκαιρα ζητήματα πολιτισμού κ.α. Ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστούν με κριτική ματιά επιλεγμένες καλλιτεχνικές δραστηριότητες από τη πόλη της Λάρισας αλλά και από όλη την Ελλάδα, πάντα με οδηγό το πραγματικό ρεπορτάζ.


Πολλές φορές  τονίζεται από διαφόρους, ότι ο λαός πρέπει να
θυμάται την ιστορία του.!!!!
 Σωστό!!!!
 Όποιος ενθυμείται το παρελθόν,
διδάσκεται για το παρόν και το μέλλον.!!!
 Και αυτό σωστό.!!!
 Λέγουν ακόμα, ότι οι λαοί που λησμονούν είναι
καταδικασμένοι να υποπέσουν σε λάθη.!!!
Σωστότατο!!!.

Κατω απο το πνεύμα των ανωτέρω απόψεων θέλω να καταγγειλω στους Λαρισαιους  το κομουνιστικο γκετο που κρύβεται  υπό τον μανδύα του Πολιτισμου και  καποιον Σαμαρινα Νικο και την παρεα του που παριστάνουν τους τιμητές της Δημοκρατίας και μαζί μ  αυτους  ολους εκεινους τους Δεξιους και Δημοκρατες που σιωπούν μπροστα στην Ανομια της Αριστερας .

Όποιος διαβάσει τα γραφομενα του Σαμαρινα στην Ιστοσελιδα αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για αριστερό γκέτο  . 

Κατά πάγια τακτική η μεταπολιτευτική αριστερά στράτευε τα νεαρά Ελληνόπουλα μέσα από πολιτιστικά κέντρα και συλλόγους. Και αν τα βάζουν τώρα με την Χρυσή Αυγή οτι δηλαδη διδασκει τον πατριωτισμο στα νεα παιδια, είναι γιατί κάποιος επιτέλους  τους χαλαει την πιάτσα!!!
Στην φιλοαριστρη Ιστοσελιδα Larissanet του εκ τρικαλλων καταγομενου Μπεχλιβανη διαβαζουμε οτι η Κομμουνιστικη Γιαφκα οργανωνει  

Νέο τμήμα ποντιακών χορών!!!!!

  Πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος προχωρά στη δημιουργία εξειδικευμένου τμήματος εκμάθησης ποντιακών χορών, κάθε Τρίτη 20:00 – 21:00, ξεκινώντας την Τρίτη 22 Μαρτίου και επεκτείνει τις συνεργασίες του με έναν διακεκριμένο ποντιακής καταγωγής χοροδιδάσκαλο, επιστήμονα και άνθρωπο του πολιτισμού, τον δρ. Κώστα Σαχινίδη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για εγγραφές και πληροφορίες στη γραμματεία του συλλόγου καθημερινά 11.00 – 15.00 & 18.00 – 22.00 και στο τηλέφωνο 2411101963| Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα
ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ
Ο Κώστας Γ. Σαχινίδης είναι ποντιακής καταγωγής από την Γαλανόβρυση Ελασσόνας και είναι διδάκτορας Κοινωνιολογίας του χορού του ΠΑΝΤΕΙΟΥ Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών......................και μας αραδιαζει ενα κατεβατο για τα προσοντα αυτου του Ελασσονιτη ο οποιος βεβαια ειναι ενας αλλος Μπολσεβικος!!!!

http://www.larissanet.gr/2016/03/21/neo-tmima-pontiakon-choron-sto-choriamvo/

 τοσο μπολσεβικος που οργανωσε ταχα φιλολογικο συνεδριο για τα ανταρτικα τραγουδια του συμμοριτοπολεμου!!!!

Να οι αποδειξεις!!!

Θελω να καταγγειλω οτι το κομματικο αυτο συνεδριο της Αριστερας  γινεται δυστυχως με επιχορηγησεις απο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών
το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και την Περεφερεια Θεσσαλιας

Χρόνια τώρα στην μεταπολιτευτική ασυδοσία της αριστεράς  κατηγορείται η δεξιά  με το υστερικό σύνθημα:
 «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά».!!!!

Το σύνθημα αυτό το φωνάζουν κυρίως εκείνοι, οι όποιοι ευθύνονται για αποτρόπαια εγκλήματα,
 τα οποία διέπραξαν σε  βάρος του Ελληνικού
 Λαού και μαλιστα με κραυγαλέες εθνοπροδοσίες.

Μεχρι τωρα , κανενας  δεξιός πολιτικός η μη…… δεν    διαμαρτύρεται.

Οι δεξιοί δυστυχώς ανέχθηκαν όλα αυτά τα μεταπολιτευτικά χρόνια  να βρίζονται και να κατηγορούνται από αποδεδειγμένους ενόχους
εγκλημάτων και προδοσιών.

Γιατί; Είτε επειδη φοβούνται, είτε επειδη
υπέστησαν πλύση εγκεφάλου και ενώ έπρεπε να ήσαν κατήγοροι - μετεβλήθηκαν 
σε κατηγορουμένους.

 Αυτό επιβάλλεται να σταματήση.
Η ιστορική αλήθεια πρέπει να αποκατασταθει.

Τα ιστορικα γεγονότα, όπως αποτυπώθηκαν σε
ιστορικές φωτογραφίας και κείμενα μιλούν, από μόνα τους  και δεν χρειάζονται σχόλια η επεξηγήσεις.

Είναι ελάχιστο χρέος απέναντι στα θυμάτα
της αριστερης θηριωδίας και εθνοπροδοσίας να μάθει η Ελληνική Νεολαία την άλήθεια.

Τέλος στην παραπληροφόρηση. Τέλος στον
αποπροσανατολισμό.

Η εγκληματική και προδοτική παράταξη με ψυχή το ΚΚΕ και τα όργανα του
 (ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ, ΟΠΛΑ κ.τ.λ.) που αιματοκύλισε και καταπρόδωσε την Ελλάδα
ευθύνεται, για την είσαγωγη της σφαγής
σαν μέσο πολιτικής πάλης.

Οι πολιτικες αντιθέσεις μπορούν και πρέπει να συνυπάρχουν με τις ανθρωπίνους σχέσεις. Αυτό επιβάλλει η λογική και η ηθική.

Αντίθετα, η εγκληματική παράταξη τού ΚΚΕ παραμέρισε κάθε ανθρώπινη σχέση και
 αντιμετώπισε τον πολιτικό της αντίπαλο όχι
με επιχειρήματα, αλλά με το σφάξιμο.!!!


Όποιος δεν είναι μαζί μας, σφάξτε τον. Βγάλτε του τα μάτια.Σπάστε του τα κόκκαλα. Κρεμάστε τον. Έτσι ακριβώς υπήρξε ητακτική του αριστεροκομμουνισμού.

Τώρα μήπως είναι διαφορετικοί; Αλλαξαν? Αμφιβάλλω!!!.

Γιατί; Γιατί δεν μετανοούν γιά τα εγκλήματα τους, τα οποια μάλιστα επαινούν και .....εξακολουθούν να  κατηγορούν τα θύματα τους.
Το κονσερβοκούτι, η εξόρυξη οφθαλμών, οι ακρωτηριασμοί, οι δολοφονίες  τα βασανιστήρια πρέπεινα καταγγελθούν κι όχι να αποσιωπηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: