Τετάρτη

Ο Ελληνας που θα παίξει σε ταινία δίπλα στον Ντε Νίρο






Ενας Ελληνας στο πλευρό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο! Αφού διένυσε άπειρα χιλιόμετρα στην πασαρέλα, έγινε ο... νεκρός συγγενής του οσκαρικού ηθοποιού. Ο Δημήτρης Λέκκος από πιτσιρικάς εισέβαλε στον «πλανήτη-μόδα» και αναγκαστικά κυκλοφορούσε με μια βαλίτσα στο χέρι. Ο σωματότυπος, το παράστημα (1,85 μ.) και η ελληνική γοητεία του τον έκαναν περιζήτητο. Πόζαρε για γνωστούς οίκους, όπως οι Aigner, Ramsey και άλλες βρετανικές και γαλλικές φίρμες, έκανε ωστόσο και καμπάνιες με εσώρουχα, κολάζοντας τα θηλυκά!

Την τελευταία πενταετία παίζει μπάλα ως ηθοποιός και παραγωγός, ενώ σύντομα το όνομά του θα φιγουράρει δίπλα σε αυτό του «ιερού τέρατος» της 7ης τέχνης και του Μπρους Γουίλις. Πού ακριβώς; Στην ταινία «What just happened?» του μετρ Μπάρι Λέβινσον, που θα βγει στις αμερικανικές σκοτεινές αίθουσες στις 17 Οκτωβρίου. Εκεί ο νεαρός Δημήτρης παίζει το ρόλο-κλειδί του νεκρού συγγενή του πρωταγωνιστή, που βεβαίως είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Οσο για τον Μπρους Γουίλις, είναι αγνώριστος.
Εμφανίζεται ως γενειοφόρος με καπελάκι ραβίνου και δείχνει άλλος άνθρωπος. Ο Μπρους παίζει τον... εαυτό του στο φιλμ όπου συμμετέχουν έξοχοι ρολίστες, όπως ο Στάνλεϊ Τούτσι και ο Τζον Τορτούρο (αναπόσπαστος από τις ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε).

Το story επικεντρώνεται στη ζωή ενός παρακμασμένου χολιγουντιανού παραγωγού (Ντε Νίρο) που δυσκολεύεται να φτιάξει τη νέα του ταινία. Ουσιαστικά στο έργο παίζουν φιλαράκια του Ντε Νίρο, μεταξύ των οποίων και ο πασίγνωστος φωτογράφος Πολ Λίμπερ.
Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη και το δρόμο προς το Χόλιγουντ, μόνο εύκολος δεν ήταν. Αφού αποφάσισε να αφήσει τη μόδα, επιχείρησε να γίνει μουσικός, καθώς είναι βιρτουόζος κιθαρίστας, όμως κατέληξε στην ηθοποιία. Στα 30 του, εκτός από ηθοποιός, έχει εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία και χρέη παραγωγού στη σειρά «Dies Irae» (που έχει βαθμολογηθεί με 9,1 στα 10 από το κορυφαίο κινηματογραφικό portal Internet Movie Data Base). Τώρα λοιπόν, που παίζει δίπλα στον mister «Ο Θεός συγχωρεί, ο Ντε Νίρο ποτέ», ενθουσιάζεται!

Ο Δημήτρης έγινε γνωστός από πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σίριαλ όπως το «Polly and Marie», «How I met your mother», «Single Stamina», «Cutting Room» και «Saved by the rulers». Κι αν αγωνιά για τις κριτικές που θα εισπράξει από τη συμμετοχή του στο «What just happened?», όπου λέγεται Jack L. McDonagh, δεν αφήνει τις παραγωγές. Καθώς είναι εύπορος, ετοιμάζεται να επενδύσει σε νέα ταινία ή σίριαλ. Ωστόσο, επί του παρόντος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: