Δευτέρα

Γ. Καρατζαφέρης: Θα γίνουν πορείες συμπαράστασης για τον αστυνομικό;

Η δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών τα ξημερώματα στα Εξάρχεια δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, στηλιτεύοντας τη στάση εκπροσώπων του Τύπου και του πολιτικού κόσμου, μεταξύ των οποίων και υπουργών.

«Εδώ και ένα μήνα, από μεγάλο κομμάτι του πολιτικού κόσμου, από το οποίο δεν εξαιρούνται ούτε οι υπουργοί της κυβέρνησης, αλλά και από μεγάλο κομμάτι του Τύπου, έχει στοχοποιηθεί η αστυνομία. Φθάσαμε να βλέπουμε αστυνομικούς να καίγονται, να πετροβολούνται και εμείς να λέμε μπράβο. Τώρα άρχισαν να τροκαλίζουν τα αυτόματα», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Ο Θεός να βάλει τα χέρι του από τη στιγμή που η κυβέρνηση αδυνατεί παντελώς να προστατεύσει τα όργανά της και την κοινωνική ειρήνη», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και συνέχισε σε ανάλογο ύφος:

«Περιμένουμε να δούμε αν θα ληφθούν παρόμοιες πρωτοβουλίες για πορείες συμπαράστασης για τον άτυχο νέο, που το μόνο έγκλημά του είναι ότι φόραγε στολή που του είχε δώσει η Πολιτεία. Κατά τα άλλα, ζήτω η δημοκρατία που βιώνουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: