Σάββατο

Τερμα στις Επιθεσεις εναντιον του Στελιου Ροντουλη!!!Να μην Γινομαστε Δουρειος Ιππος του Μακη!!!

Θελω να απευθυνθω στους αγαπητους μου και συμπαθεις φιλους του ΛΑΟΣ στη Λαρισα με τους οποιους εχω ιδεολογικους δεσμους.Ιδιαιτερα στους νεολαιους της .Ο Στελιος Ροντουλης ασχετα με τις οποιες πρoηγουμενες συμπαθειες του εξελεγη με δημοκρατικο τροπο Βουλευτης του ΛΑΟΣ. O Καρατζαφερης λογω και της δυναμικης του δραστηριοτητας, τον ωρισε κοινοβουλευτικο εκπροσωπο και ο ιδιος με γλαφυρο λογο υπερασπιζεται τα δικαια της Λαρισας.
Απο της αλλη πλευρα επειδη τον γνωριζω προσωπικα ειναι σεμνος και ανοικτος σε διαλογο.Δεν δικαιολογουνται επομενως ολες αυτες οι επιθεσεις εναντιον του.Με κανενα τροπο δεν πρεπει να παιζετε το παιχνιδι των διαφορων Μακηδων.

Τωρα επι των συγκεκριμενων κατηγοριων φαινετα οτι τα οργανα δεοντολογιας του ΛΑΟΣ εχουν δωσει λυση στο θεμα.Εκεινο που με εντυπωσιαζει στο ολο θεμα εναι οτι οι κατηγορουντες χρησιμοποιησαν ενα κοινο συκοφαντη και αριστεριστη να προβαλλουν το θεμα.Μηπως τελικα η επιθεση εναντιον του Ροντουλη εχει αλλους στοχους?

Τα στελεχη του ΛΑΟΣ που για τον οποιοδηποτε λογο ειναι στεναχωρεμενα για το θεμα καλο ειναι να επανεξετασετε την τοποθετηση σας και επι τελους επισκεφτειτε τον και ζητειστε εξηγησεις.

Η λειτουργια παραμαγαζου μεσα στο κομμα δεν ευννοει κανεναν!!

Οι εσωτερικες διαμαχες μεταξυ Πατριωτων ειναι ανεπιτρεπτες!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ξερατε ποσοι ποσοι εχουν εκλεγει δημοκρατικα αυτο δεν δινει αλοθι σε κανενα ουτε αποτελει τεκμιριο για τιποτα.

Διογένης

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός του ΛΑ.Ο.Σ θα δώσει το μήνυμα στις εκλογές που έρχονται και θα στείλει μια για πάντα σπίτι του τον Ροντούλη...

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός του ΛΑ.Ο.Σ στις επόμενες εκλογές θα δώσει μήνυμα και θα στείλει τον Ροντούλη στο σπίτι του μια για πάντα...