Σάββατο

Καλή Χρονιά με υγεία & ευτυχία για όλους!

Αγαπητοι μου συνελληνες, στειλτε σας παρακαλω αυτο εδω το κειμενο σε οσο κοσμο μπορειτε διοτι οπως και εσεις θα το κρινετε ειναι σπουδαιοτατης αξιας και σημασιας. Ειναι η τελεια απαντησι στους κλεφτες της Ιστοριας μας, "ψευτομακεδονες" και στους ανιστοριτους υποστηρικτας των .
Ευχαριστω


Γιαννης Δημητρουλας
Μελβουρνη Αυστραλιας


What you are about to see here, no one can dispute any more the historical truth of the authenticity of the Greek origin of the Sun of Vergina

Shame to the falsificators of History who claim that the Vergina Sun is not a Greek but a so-called "Macedonian" non-greek symbol. The Greeks used it broadly and Alexander the Great for he was Greek!
Look at the link below!

Click here: http://history-of-macedonia.com/wordpress/2008/04/10/sun-of-vergina-a-greek-symbol
and here: http://www.noiazomai.net/alexandreiesanatol.html and scroll down at the bottom of the page to see why.


Εκπληκτική εργασία ενός ερευνητή του Μακεδονικού, του NIKOLAZ
Ο Ήλιος της Βεργίνας είναι αρχαιότατο Ελληνικό σύμβολο που εμφανίζεται από την νεολιθική εποχή μέχρι σήμερα στον Ελλαδικό χώρο. Ξεκινάει η χρήση του ως ηλιακού συμβόλου από τους Έλληνες της Μυκηναϊκής εποχής, γίνεται σύμβολο πολεμικής αρετής και θεϊκής δράσης της Παρθένου Αθηνάς κατά τους κλασσικούς χρόνους, μετά σύμβολο της Μακεδονικής-Ελληνικής Δυναστείας των Αργεαδών και του κυριότερου εξ' αυτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και καταλήγει Ελληνικό-Βυζαντινό σύμβολο του αειπάρθενου της Παναγίας που μέχρι σήμερα κοσμεί τους ελληνικούς ναούς πριν ακόμα επισημανθεί στην Βεργίνα από τον Ανδρόνικο!
Θαυμάστε την δουλειά αυτού του παλληκαριού που έκανε αφιλοκερδώς μόνος του τη μελέτη που θα έπρεπε να κάνουν τα ελληνικά Πανεπιστήμια και η Ακαδημία.
Ο ήλιος της Βεργίνας είναι ο ήλιος των Ελλήνων!
Δεν πρεπει να υπαρχει ανθρωπος στον κοσμο να αγνοει μια τετοια αληθεια. Στειλτε το εξω σε ολους τους παραληπτες σας με την παρακληση να κανουν και αυτοι το ιδιο, Ελληνες και ξενους.

Καλή Χρονιά με υγεία & ευτυχία για όλους!
και όσο αφορά τους εχθρούς της Πατριδος, εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς κάψτε, λεηλατήστε, συκοφαντήστε κάντε ότι θέλετε αλλά .... μονον χαριν της Πατριδος!.


Γιαννης Δημητρουλας
Μελβουρνη Αυστραλιας

jdimi1@optusnet.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια: