Παρασκευή

Προσβολη στη Μνημη του Εθνικου Ευργετη της Λαρισας Κατσιγρα!!!!

 

Οι απανταχου Λαρισαιοι Ομογενεις αισθανομαστε Ντροπη και Δεος για την εικονα που οπως καταγελλουν Λαρισαιοι Μπλοκερς παρουσιαζει η ιστορικη κλινικη Κατσιγρα στην πλατεια Ταχυδρομειου στην πολη μας!!!

Αποτελει προσβολη στην Μνημη του Εθνικου Ευεργετη Κατσιγρα τα οσα διαδραματιζονται εκει τελευταια,και απο την αλλη πλευρα φαινεται οτι η Υπευθυνη Ηγεσια της Λαρισας Πολιτικη -Οικονομικη και Στρατιωτικη παραμενει απλα θεατης.!!!

Καμια σκοπιμοτητα δεν μπορει να δικαιολογησει τη σημερινη Εικονα του ιστορικου κληροδοτηματος Κατσιγρα!!

Η Πρυτανεια του Πανεπιστημιου Θεσσαλιας κατ εξοχην Υπευθυνη για την Εικονα του Πανεπιστημιου της θεσσαλιας εχει Ποινικη και Νομικη Ευθυνη. Να σταματησει τα οσα διαδραματιζονται στη Λαρισα!!

Τα ΜΜΕ της Λαρισας και οι Πολιτικες Παραταξεις να σταματησουν επι τελους να χαιδευουν τα αυτια κοινων εγκληματιων!!!!

Δεν ειναι εικονα αυτη μιας Πολης που θα διοργανωσει τους επομενους Μεσογειακους Αγωνες!!!

Οι Δικαστκες Αρχες της Πολης να κινηθουν αμεσα κατα των Παραβατων του Νομου και να μην κωφευουν.!!!


ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΘΕΣΣΑΛΩΝ
Υπατο Συμβουλιο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ " ΔΣΑ " ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ" ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ " ΔΣΑ " ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ" ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ" ΠΡΟΑΓΕΙ, ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ, ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΧΑΟΣ ΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ.
ΝΟΜΙΚΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ [ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ] ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Η ΑΛ. ΖΟΡΜΠΑΛΑ, ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ, ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΓΕΡΣΗ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ.
http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/01/blog-post_5324.html