Δευτέρα

KKE: Προβοκατόρικη επίθεση !!!!!!

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του «καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση κατά των τριών αστυνομικών, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του ενός, ως προβοκάτσια και μέρος γενικότερου αντιλαϊκού σχεδίου».

«Το ΚΚΕ», συνεχίζει η ανακοίνωση, «κατήγγειλε τη δράση μηχανισμών και κέντρων, εντός και εκτός Ελλάδας και στα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή. Η προβοκατόρικη δράση τους εκφράστηκε και με τη δράση κουκουλοφόρων. Εκφράστηκε και με την επίθεση με καλάσνικοφ κατά της κλούβας των ΜΑΤ. Το σημερινό γεγονός αποτελεί κρίκο της ίδιας αλυσίδας.

Στόχος είναι το εργατικό – λαϊκό κίνημα και όχι η δημοκρατία και η λεγόμενη ομαλότητα, ούτε η αποσταθεροποίηση της χώρας, όπως ισχυρίζονται διάφορες πλευρές. Οι προβοκάτσιες αποσκοπούν στην τρομοκράτηση και στον εκφοβισμό λαϊκών στρωμάτων, στην υποταγή τους και στην ενίσχυση των μέτρων κρατικής καταστολής».

«Η δράση των μηχανισμών προβοκάτσιας αναπτύσσεται στο έδαφος της αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι η ίδια πολιτική που διαπαιδαγωγεί και τους αστυνομικούς με τη θεωρία του εχθρού – λαού. Είναι η ίδια πολιτική που χρειάζεται την καταστολή για να υπηρετηθούν η εξουσία και τα κέρδη του κεφαλαίου.

Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, να συσπειρωθούν πολύ πιο μαζικά, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με κίνημα ταξικό, ισχυρό, οργανωμένο, περιφρουρημένο», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: