Παρασκευή

Γιατι ο καταποντισμος της ΝΔ θα είναι βαθυς και μεγας..

Αληθως δεν υπαρχει ιστορικο φαινομενο εκλεγμενου ηγετου, που εγκαταλειπη την εξουσια φοβουμενος να αντιμετωπιση τα συντριπτικα προβληματα μιας καταρρέουσας οικονομιας, αποτελεσμα ενός κρατικοδιαιτου και σπαταλου κρατους από εποχης αληστου ΠΑΣΟΚ με τεραστια δανεια και υποχρεωσεις.

Ενος κρατους που μεταπολιτευτικως εξετραφη να μισει και να καταδιωκει την ιδιωτικη πρωτοβουλια. Να θεωρει εκ προιμιου τον επιχειρηματια απατεωνα και την φιλελευθερη οικονομια αμαρτημα.Το κερδος εγκλημα προς τιμωρια. Του κρατους των δημοσιων υπαλληλων των κάθε κλαδικων κάθε οποιου κομματος.

Όμως η ηττα της ΝΔ είναι κατ εξοχην ηττα ιδεολογικη με την εξης «νεοδημοκρατικη»πρωτοτυπια.. Δεν καταποντιζεται η ΝΔ διοτι υποστηριζει ή εχει ιδεολογικη τοποθετησι. Ητταται διοτι δεν εχει Ουδεμια Ιδεολογικη Θεσι..

Την χρεωκοπια της ΝΔ στον ιδεολογικο τομεα την ζησαμε ιδιως τις ημερες της υποστολης της Ελληνικης Σημαιας προς τιμη των προδοτων, στην κηδεια του αρχισφαγεα του Καρπενησιου, πρωτοστατη του παιδομαζεματος και παραπονεμενο νοσταλγο της εποχης οπου περιμενε ματαια τον κοκκινο στρατο ( όπως αφηγειται στην συνεντευξι που εδωσε στο Βημα 9/12/2001) να διαβη τα συνορα και να μοιραση την Ελλαδα Αλα κορεα.

Δυστυχως ολα αυτα τα χρονια πουθενά και ποτέ δεν ψελισε την αληθεια η ΝΔ στον ιδεολογικο τομεα. Τοσον ο χειμαρρώδης αρχηγος της αλλα και η πλειοψηφια των βουλευτων της δε ανετρεψε ποτε τα ψευδη του ΚΚΕ στη βουλη ή τους μισητικους λογους της «Αγιας»του Περισσου, που ατελευτητα μας θυμιζει ότι «δεν ζητα συγνωμη από τους αστους» και προτρεπει ,εκλιπαρει λυσσωδως την ανατροπη, την απειθαρχια, την ανυπακοη και την ακυβερνησια..Διαιρει τους ελληνες σε ταξικους αντιπαλους προωθωντας την εμφυλια διαμαχη με ομηρο-μεσο μια τραγικη μειοψηφια που ανατρεφεται με οραμα το μισος τον φθονο το δογμα ..Την ανοσια στην απερισκεψια..

Ετσι στις επερχομενες εκλογες η ΝΔ θα πληρωση τα εξοργιστικα διαχρονικα της λαθη.

· Την περιφρονησι και την απαξιωσι της ψηφου του Ελληνικου λαου που προδωσε ο νυν αρχηγος της με την δειλη προσφυγη στις καλπες.

· Την δειλη και ατολμη πολιτικη της ηπιας προσαρμογης οπου 5 χρονια τωρα παμε ένα βημα μπρος δυο πισω στην οικονομια στην παιδεια στον περιορισμο του κρατους στο ασυλο ανιατων σταλινικων που ειναι τα Πανεπιστημια και τα «πνευματικα» ιδρυματα.

· Την ψοφοδεη πολιτικη προς τα κομμουνιστικα κομματα που χαιδολογει, δικαιολογει , κολακευει, ανεχεται, χωρις να αρθρωνη αντιλογο στην παραχαραξι της ιστοριας. Αρκει το ΚΚΕ, το σταλινικο ολοκληρωτικο αυτό κομμα να αποδωση ευσημα δημοκρατικοτητος στην «δεξια» ΝΔ.

· Την αδυναμια ,ελλειψι διορατικοτητος και ευρυτητος σκεψεως, σ αυτες τις συγκυριες της αναγκης δυσκολων αποφασεων που απαιτειται ευρεια διακομματικη ενοτης, να αποτολμηση ουσιωδη ειλικρινη ανοιγματα προς τις υγειες δυναμεις του ΠΑΣΟΚ που συμμεριζονται τις οικονομικες αρχες της ελευθερης οικονομιας και την ουσιαστικη συνδρομη της ΟΝΕ στην Ελλαδων αλλα και του ΛΑΟΣ που διατυπωνει αποψεις επωφελεις για την Ελλαδα την μεταναστευτικη πολιτικη, την παιδεια την εξωτερικη πολιτικη.

Για όλα αυτά ψηφος αποδοκιμασιας θα δοθη σε αλλα κομματα και κατ’ εξοχην στο ΛΑΟΣ. Και να διευκρινισουμε και για τους Κυριους του ΛΑΟΣ..

Όχι διοτι το ΛΑΟΣ εχει πεισει με τις ενιοτε λαικιστικες εξαρσεις του Κου Καρατζαφερη..

Εφ οσον κι ο Καρατζφερης, κατα καιρους επηνεσε το ΚΚΕ για καλη διαγωγη στις διαδηλωσεις των μολυβενιων στρατιωτων του κομματικης νεολαιας-κομματικου στρατου με τα κονταρο-παλουκια ,που σημερα με τα χρηματα της κατηραμενης ΟΝΕ διαφημιζει με τις ωρες στην τηλεορασι σε κάθε καναλι, το φιλοπτωχον ΚΚΕ.

Ή,

Εφ οσον κι ο Καρατζαφερης εξεφρασε την λυπη του ( και συγκινηθηκαμε μαυρο δακρυ χυσαμε οταν το μαθαμε ) για την ¨εθνικη» απωλεια, την «εθνικη»τραγωδια που αντιμετωπιζουμε, διοτι δεν θα εχουμε πλεον εντος βουλης τον καραγκιοζη αρχιθεατρινο της αναρχοαριστερας, λετσο, κυριολεκτικως της πολιτικης τον τεως αρχηγο του ΣΥΡΙΓΓΑ.

Ή

Ακομη διοτι ΝΑΙ, υπαρχουν στο ΛΑΟΣ πραγματικως ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Φωνες που τολμουν και λενε την Αληθεια προς τιμην των χωρις να λαικιζουν.

Δεν θα προτημησουν λοιπον το ΛΑΟΣ γι αυτους τους λογους οι κοψοχερηδες της ΝΔ..

Θα προτιμησουν οι περισοτεροι το ΛΑΟΣ διοτι η ΝΔ με αυτόν τον αμαχο τρυφηλο ψευτο νταη ριψασπιδα αρχηγο εγκατελειψε τις επαλξεις και τα καταφερε να ανυψωση τον Νταλτον της Πολιτικης, τον λαλιστατο Γιωργακη μας με τα αδελφακια του και ολες τις «ευγενεις»μορφες του σοσιαληστ(ρ)ικου ΠΑΣΟΚ σε σε εν δυναμει Πρωθυπουργο.

Συγχαρητηρια Κες & Κοι της ΝΔ

Συγχαρητηρια….

Ιασων

Βημα της 9ης Δεκεμβρίου 2001

Χαριλαος Φλωρακης, ο "άνθρωπος που τίμησε το ΚΚΕ με την ζωή και το έργο του" κατα τον σημερινό πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, επιβεβαιωνει, διευκρινιζει με τα δικα του λογια τους σκοπους και τις επιδιωξεις του ΚΚΕ /ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΔΣΕ.

"...Ο Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε λήξει και οι επιχειρήσεις συνεχίζονταν. Εμείς θα είχαμε τη δυνατότητα να οργανωθούμε κανονικά και θα κοβόταν η Ελλάδα αλά Κορέα, μισή μισή... Υπήρχε η δική μας προσδοκία. O Κόκκινος Στρατός. Αυτόν περιμέναμε να κάνει προς τα κάτω, αλλά μπήκε μονάχα σαράντα έως πενήντα χιλιόμετρα στην περιοχή της Θράκης, ξαναγύρισε στη Βουλγαρία και πήγε προς τη Γιουγκοσλαβία. Περιμέναμε εμείς ο έρημοι να 'ρθει προς τα κάτω. Δεν ήρθε

Δεν υπάρχουν σχόλια: