Κυριακή

Ξανα αρχηγος της ΠΟΛΑΝ ο Σαμαρας?!!!Αποχωρει απο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?


Νεα διασπαση επιχειρει ο Αντωνης Σαμαρας με την επιμονη του να παραβιασθει το καταστατικο της Νεας Δημοκρατιας.Ενδεικτικη του κλιματος ειναι η εκρηκτικη αντιδραση του Βυρωνα Πολυδωρα ο οποιος εμμεσως τον κατηγορει οτι επιχειρει διασπαστικα να παραβιασει το καταστατικο του κομματος.Συμφωνα με αποκλειστικες μας πληροφοριες συνεργατες του Αντωνη Σαμαρα εδω στην Αμερικη εχουν πλησιασει ευκαταστατους Ομογενεις και τους ζητουν οικονομικη ενισχυση προκειμενου να επαναδραστηριοποιηθει ο μηχανισμος της Πολιτικης Ανοιξης και ομιλουν ανοιχτα για την αποφαση του Αντωνη Σαμαρα να προχωρησει σε αποχωρηση του απο την Νεα Δημοκρατια και επανιδρυση της ΠΟΛΑΝ εαν αποτυχει στην προσπαθεια του να γινει ΑΡΧΗΓΟΣ της ΝΔ!!!
Εν τω μεταξυ αλγεινη εντυπωση εχει προκαλεσει στη Λαρισα μεταξυ των Νεοδημοκρατων η κατα μετωπον επιθεση του , Νομαρχιακου Συμβουλου και τ. μελους ΔΕΚΟ κ Σιδηροπουλου εναντιον του Προεδρου της Νομαρχιακης κ Βασιλη Μπατζηλιωτη ο οποιος ομως διακρινεται για την επιμονη του στην καταστατικη προσηλωση του, καθ ολην την παραμονην του στο τιμονι της ΝΟΔΕ Λαρισης.
Ο κ Σιδηροπουλος ουτε λιγο ουτε πολυ κατηγορει τον κ Μπατζηλιωτη οτι ευθυνεται για την κομματικη συρρικνωση στη Λαρισα!!!!
Ερωτηματικα παντως εχουν γεννηθει για το ποιος κρυπτεται πισω απο τον κ Σιδηροπουλο ενω πολλοι ομιλουν οτι κρυπτεται ο μηχανισμος του Αντωνη Σαμαρα στη Λαρισα και η γνωστη κινηση των 16 οι οποιοι φραξιονιστικα επιχειρουν να αντικαταστησουν το κομμα στη Λαρισα .
Καθοριστικη παντως για τις εξελιξεις στη Λαρισα θα ειναι ποια σταση θα κρατησει ο μηχανισμος του Γιωργου Σουφλια στο θεμα της διαδοχης.

Συμφωνα παντως με τις δικες μας πληροφοριες Μπατζηλιωτης , Ζωης , Χαρακοπουλος κλινουν τελικα προς το στρατοπεδο της Ντορας .Παντως ο Ελληνισμος της Αμερικης συμφωνα με δημοσκοπιση Ομογενειακων Μεσων Ενημερωσης σε ποσοστο 80% βρισκεται στο πλευρο της Ντορας Μπακογιαννη .Ειδωμεν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: