Κυριακή

Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ


“Η Βασίλισσα 'Αννα Μαρία και εγώ, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τους αρραβώνες του γιου μας Νικολάου με την Τατιάνα Μπλάτνικ”, με αυτή την σύντομη ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου έλυσε και επίσημα το γρίφο για την πολύχρονη σχέση του Πρίγκιπα Νικολάου με την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ. Ο αρραβώνας ωστόσο του ζευγαριού έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, αιφνιδιάζοντας τους πάντες και τα πάντα! Και εκεί που περίμενε κανείς να ακούσει τα νέα από τα χειμερινά θέρετρα της Ελβετίας, της Γαλλίας, και της Ιταλίας, η είδηση τελικά βγήκε από την Ελλάδα και από το Πόρτο Χέλι, όπου βρέθηκε τις ημέρες των εορτών η βασιλική οικογένεια!
Ο αρραβώνας έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία των δυο ερωτευμένων νέων του ζεύγους 'Αννας Μαρίας και Κωνσταντίνου αλλά και των δυο μικρότερων παιδιών. Του πρίγκιπα Φιλίππου και της πριγκίπισσας Θεοδώρας που στην συνέχεια αναχώρησαν για την Αμερική, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το απόγευμα της Κυριακής αναχώρησαν για την Ελβετία από το Πόρτο Χέλι ο τέως βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος με τη σύζυγο του 'Αννα Μαρία, ενώ στην Ελλάδα παρέμειναν ο πρίγκιπας Νικόλαος με την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ.
Όπως μάλιστα έγινε γνωστό το ζευγάρι θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Γενάρη και μετά θα αναχωρήσει για το Λονδίνο. Η πρόταση συνοδεύτηκε από ένα δαχτυλίδι, οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του πρίγκιπα Νικολάου και αμέσως έγινε γνωστή στους φίλους της οικογένειας. Η επίσημη ανακοίνωση που θα συνοδευτεί και με δηλώσεις τους πρίγκιπα Νικολάου θα γίνει όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέχρι και της 15 Ιανουαρίου που θα έχουν ανοίξει μετά τις γιορτές και τα δυο γραφεία που διατηρεί ο τέως βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες στην ανακοίνωση αυτή θα γίνεται λόγος για τον αρραβώνα που έγινε στην Ελλάδα και όχι για τον επικείμενο γάμο που όπως όμως ειπώθηκε δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί, καθότι το ζευγάρι σκέφτεται μέσα στο 2010 να δώσει όρκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: