Τρίτη

Δεν εχουν Θεο!!!Εκδικούνται τα παιδιά του Κορκονέα


190110-korkoneasΗ Πολιτεία εκδικείται την οικογένεια του Κορκονέα, προσπαθώντας να τη «γονατίσει» ή και να την εξοντώσει! Και αυτά, στην Ελλάδα του 2010, όπου κάποιοι Φαρισαίοι πολιτικοί, κάνουν λόγο υποκριτικά για... «δικαιώματα»! Τα οποία απολαμβάνουν όλοι, εκτός των Ελλήνων! Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Υπέρ αλλοδαπών και κατά Ελλήνων
Πριν λίγες ημέρες, άρχισαν να καταφτάνουν κατά δεκάδες στη Μάνη (σε χώρους εστίασης, κυρίως καφενεία!), ειδοποιητήρια σε αλλοδαπούς (κυρίως Αλβανούς) που ζουν και εργάζονται στην περιοχή, για να εισπράξουν το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης που χορηγεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στους μετανάστες, χρησιμοποιώντας το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου.
Οι κάτοικοι της περιοχής και δη οι ηλικιωμένοι, που τα φέρνουν βόλτα δύσκολα, με χαμηλές ως επί το πλείστον συντάξεις του ΟΓΑ και του ΙΚΑ, είδαν τον κ. Παπανδρέου, να ανοίγει τους κρουνούς του Δημοσίου χρήματος, στους επίδοξους δυνάστες μας. Μια «επιβράβευση» για τα δεινά τα οποία επιβάλλουν στην κοινωνία μας...
800 ευρώ λοιπόν στον κάθε τυχάρπαστο που βρήκε εδώ το Ελντοράντο του, με τον κόπο μας! Την ίδια ώρα, στην οικογένεια του κρατούμενου Επαμεινώνδα Κορκονέα, δηλαδή τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά του, ηλικίας, πέντε, επτά και οκτώ ετών, δεν χορηγείται κανένα βοήθημα, αν και βάσει νόμου το δικαιούται! Η οικογένεια του φυλακισμένου ειδικού φρουρού, καλείται να επιβιώσει με το ήμισυ του μισθού του, δηλαδή με λιγότερα από 500 ευρώ. Αυτά τα χρήματα, θα σταματήσουν να χορηγούνται στην οικογένεια, αν ο κ. Κορκονέας καταδικαστεί. Και όλα αυτά, τη στιγμή που η τρίτεκνη οικογένεια Κορκονέα, μετά το συμβάν της 6ης Δεκεμβρίου 2008, εξαναγκάστηκε κατόπιν κλιμακούμενων απειλών, να αφήσει το σπίτι της στην Αθήνα και να εγκατασταθεί στην Έξω Μάνη. Εκεί, αξιοσημείωτη είναι βέβαια η ζεστασιά και η βοήθεια που δέχθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά
Η Πολιτεία εκδικείται λοιπόν τη σύζυγο και τα τέκνα του ειδικού φρουρού, με τη «σιωπηλή» συγκατάθεση των μισαλλόδοξων αριστεριστών των μέσων μαζικής επικοινωνίας. Σας υπενθυμίζουμε εδώ τις αντιδράσεις των παραπάνω φωνακλάδων στην προσπάθεια που κατέβαλλαν φορείς της Μάνης, για την ενίσχυση της οικογένειας Κορκονέα, που υφίσταται τις συνέπειες του συμβάντος.
Εδώ, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε και την «αμέριστη» συμπαράσταση της Πολιτείας στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, αλλά και στην οικογένεια του ανήλικου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια επεισοδίων. Η υποκρισία της Πολιτείας δεν κρύβεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: