Τετάρτη

Το κουμπαρακι των Αλβανων και οι καλικατζαροι!!!

Φιλε κ Δεσλη

Αφου ξορκίσε τα μπλόκα και τους ...καλικάτζαρους το γνωστο Golden Boy του Καμπου ,ζητησε να φυγει η Ντορα (ενώ δεν μας λεει ποτε θα φυγει αυτος?).τα έβαλλε με τον Επιτιμο και οπου σταθει βριζει τον Καραμανλη ενώ είναι γνωστο σε ολους μας ότι το κουμπαρακι των Ουτσεκαδων χρονια τωρα εγλειφε τον Καραμανλισμο.!!!!!

Εδώ που τα λεμε εγω προσωπικα δεν θα ξεχάσω ότι έστειλε αδικα στη φυλακη τον κολλητό μου και στελεχος του Γραφειου του Γιωργου του Σουφλια και νομιζω και συγγενη σας (παντρευτηκε ανιψια σας από την Μελια), !!!Εκτος αν μερικοι εδώ στη Λαρισα το εχουν ξεχασει και φυσικα και ο ιδιος ειδικα όταν ετρεχε πισω από τον Γιωργο!!!!


Τι παράσταση ήταν αληθεια αυτή? Τελικα μας περναει για μαλακες εδώ στη στη Λαρισα. Εν όψει δημοτικών εκλογών, και φυσικα και συνεταιριστικών η εκλογική βάση με ευγνώμονες αλλοδαπούς θα γινει μεγαλυτερη και έτσι εχει ελπιδες να σωθει!!!. Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Χαλκης!!!!.

Αγαπητε Αρη

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Σαμαρας κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» και κοινωνικα φιλελευθεροι κολλητοί τους , μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια. Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς Λαρισαιους !!!! Παπανδρέου , Σαμαρας και τα νεα ταλεντα της Νεοταξικης κουλτουρας θα μας μπήξουν στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχουν να αλλοιώσουν όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.

Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος!!!!. Αφού μας ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να μας υ αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.

Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό σε συνεργασια με την Πολιτικη Ανοιξη , αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους.

Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;

Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;

Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.

Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.


ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.

ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων.

ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή. Αυτή την υπονόμευση θέλει τώρα να νομιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ο Σαμαρας και οι γνωστοι καλικατζαροι της ΕΑΣ .

Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα. Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ρωτήστε μας. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας.

Χαιρετισμους στον Θαναση

Χ.Τ.
Μοδεστος Λαρισης

Δεν υπάρχουν σχόλια: