Παρασκευή

Ζητω το ΑΙΣΧΟΣ. Προκλητικοι και αχρηστοι και παλι οι "στρουμφακηδες" του Μιχαλακη. Εξαλος ο Α/ΓΕΣ. Ο Ελληνας Φ. Φραγκος. Απουσα η πολιτικη ηγεσια.

ΠΟΙΟΙ , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ;;;


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΑ SUPER PUMA, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ....... (θα πρεπει να πεθανουν στα παγωμενα νερα του για να ασχοληθει η πατριδα;;;)


Η τελευταια (ή η πρωτη;;;) πραξη της εθνικης μας ξεφτιλας παιχτηκε σημερα. Σε μια θλιβερη παρελαση που ΚΟΛΩΣΑΜΕ να παιξουμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ την ωρα που η ανταποκριτρια ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ καναλιου διπλα μας "πανηγυριζε" γιατι οι Ελληνες ειναι ταπεινωμενοι!!! Πριν σας παρουσιασουμε το φωτορεπορταζ μας θα πουμε δυο πραγματα. 1ον ΚΟΥΡΑΓΙΟ στους Ελληνες και τις Ελληνιδες, (σε οσους αξιζουν να λεγονται Ελληνες και Ελληνιδες) των Ενοπλων Δυναμεων και στις Οικογενειες τους. Ισως να χρειαστουν συντομα να δωσουν την μαχη τους. Δευτερον: Πριν αρχισουμε να λαμβανουμε παλι σκουπιδια / e-mail (αληθεια ρε "προοδευτικαριοι" τι μπαινετε αφου σας χαλαει;;;;) θα αντιγραψουμε 2- 3 σχολια που ακουστηκαν στο Θεμα FM.


Οι Τούρκοι σου λένε μπουρδέλο είναι αυτή η χώρα, μπουρδέλο είναι. Γ. Αρναουτογλου στον Θέμα

Να μπούνε φυλακή αυτοί που εξευτέλισαν αυτή την χώρα. Γ. Αρναουτογλου στον Θέμα


Δεν έχω δει χειρότερη παρέλαση μέχρι και οι βατραχάνθρωποι σερνοντουσαν μόνο οι ανάπηροι πολέμου είχαν ψηλά το ηθικό τους, Ζητώ το Αίσχος Ζήτω η 25η Μαρτίου Τζιμης Πανουσης στον ΘΕΜΑ





ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ "ΔΕΥΤΕΡΟΙ" ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ!!! ΓΙΑΤΙ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ..... ΤΑΧΑΜΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ........ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΟΥΝ , ΛΕΝΕ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ!!!
Σημ. Ο υπουργος Εθνικης Αμυνας Ε. Βενιζελος ηταν στην Θεσσαλονικη
Ο Π. Μπεγλιτης στην εκλογικη του περιφερεια στην Κορινθο
Οπως ειπε αποστρατος αρχηγος Γενικου Επιτελειου, "ειναι ευτυχημα που ουτε αυτοι που δημιουργησαν αυτη την εικονα δεν αντεξαν να ερθουν να την δουν"
ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!!!! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ!!!! ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΠΩΣ "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ" . ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;;;;
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο Α/ΓΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Φ. ΦΡΑΓΚΟΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ...ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ. ΕΛΛΗΝΑ.ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!! ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ) ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΟΙ Κ.Κ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;;;;
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ) ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΕΚΟΒΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΠΩΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΡΤ!!!" . ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;;;;
Ο ΕΤΕΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ Ν ΑΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΥΡ-ΜΙΧΑΛΗ. ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΑΚΙ ΑΣΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ....ΟΡΓΑΝΑ (και τα μουσικά;;;)


Στο υπουργειο του Ραγκουση η σημαια ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ!


ΣΗΜΑΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ....ΤΕΝΤΑ!!!!!




Σημαια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ!!!!



Ο κυρ - οργανος ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ επιδεικνυει την αστυνομια του Χρυσοχοιδη. Λιγο πριν ειχε βρισει εναν ηλικιωμενο γιατι του ....εκλεινε τον δρομο. Θα του επεσε φαινεται βαρια η...παρελαση....... Και ομως αυτος εχει το θρασσος να ζηταει να τον θεωρουν συναδελφο τους τα στελεχη των ενοπλων δυναμεων. ΓΙΑΤΙ;;; Απο που και ως που τα γαλαζοντυμενα με τα παχια επιδοματα, το οχταωρο, τις απεργιες, την λουφα και την φραπεδια ειναι ιδιοι με τους Ελληνες στον ΕΒΡΟ, στην Λημνο, στο Καστελλι;;;
Να τους χαιρεσαι Χρυσοχοιδη
ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!!!!!




ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ;;; Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΟΛΟΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: