Τρίτη

Αποθρασυνθηκαν τα ((γουρουνια)).ΑΛβανός πυροβόλησε 29χρονο Έλληνα στην Κυπαρισσία

Άγριο πιστολίδι σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κυπαρισσία με δράστη ένα Αλβανό και θύμα ένα νέο παλλικάρι εγείροντας πολλά ερωτηματικά στην κοινή γνώμη που συγκλονίστηκε. Πιο αναλυτικά στις 04.20 το πρωί σε παραλιακο κέντρο της παραλίας Αη Λαγούδη ένας Αλβανός έξω απο κατάστημα Καφέ-μπάρ της παραλίας, πυροβόλησε με πιστόλι και τραυμάτισε ελαφρά στο αριστερό του πόδι και στην κοιλιακή χώρα έναν νεαρό 29χρονο Έλληνα κάτοικο του Δήμου Αυλώνος ύστερα απο διαπληκτισμό που είχε προηγηθεί μεταξύ τους για άγνωστη αιτία εντός του καταστήματος.
Ο δράστης σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο διέφυγε πεζός και αναζητείται και το ρεπορτάζ του 936 αναφέρει ότι ο δράστης μετά την πράξη του έγινε αντιληπτός και καταδιώχθηκε απο αστυνομικό που με περιπολικό μετέβη στην περιοχή αλλά και απο πολίτες χωρίς να καταφέρουν να τον πιάσουν. Ο άτυχος 29χρονος παθών νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Κυπαρισσίας και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η Αστυνομία γνωρίζει πλέον τα στοιχεία του δράστη και αναζητείται.
Όμως προκύπτει ένα μέγα ερώτημα: Κύριε Χρυσοχοίδη, Πως ένας αλλοδαπός έφερε πιστόλι πάνω του εισβάλοντας ανενόχλητος στο παραλιακό κέντρο και αδειάζοντας σύμφωνα με τις μαρτυρίες το πιστόλι του στα εμβρόντητα μάτια των περαστικών....

Δεν υπάρχουν σχόλια: