Τετάρτη

Αυτοι οι Δημοκρατες με τον Λομβερδο αρχηγο με κακοποιησαν και παραμενουν ατιμωρητοι!!!!

Ανδρεας Ν Λομβερδος Νομικη- Σημερινος Υπουργος Εργασιας

Δημητριος Π Ταχτιδης Αγγλικη Φιλολογια
Ελενη Κ Βασιλειαδη Ιατρικη
Α Ι Γρηγοριαδης Νομικη
Μαρια Α Τσιουτανη Νομικη
Π Ν Νικολοπουλος Γεωποναδοσολογικη
Π Ι Παπαδακης Ιατρικη
Β Ι Κελεσοπουλος Φυσικομαθηματική
Α Α Σαλτεας Νομικη
Ν Ι Ανδρεαδακης Νομικη
Ελενη Γ Δουλτσιαδου Φυσικομαθηματική
Ηταν ολοι τους τοτε φοιτηται και προφανως και σ αυτους στηριχθηκε το μεταπολιτευτικο καθεστως αυτο που εφτασε την Πατριδα μας στο σημερινο χαλι!!!
Ολοι αυτα τα μπουμπουκια της Δημοκρατιας παραμενουν ατιμωρητοι.Μερικους τους εχω εντοπισει και εχω αρχισει την διαδικασια της πληρωμης, της Τιμωριας για ενα ποινικο εγκλημα που διεπραξαν και που πρεπει επι τελους να απονεμηθει δικαιοσυνη.Υπαρχουν και ορισμενοι που δεν γνωριζω που βρισκονται γι αυτο και ζητω την βοηθεια των πατριωτων του Διαδικτυου προκειμενου να τους εντοπισω.!!!Σας καλω να με βοηθησετε να τους βρω!!Επικοινωνειστε μαζι μου στο
arisdml@gmail.com
εαν εχετε πληροφοριες για το που βρισκονται τωρα.
Ο αρχηγος των τοτε τρομοκρατων και τωρινος Υπουργος Εργασιας του ΠΑΣΟΚ σε τηλεφωνικη μας επικοινωνια μου ειπε επι λεξη!!!
Ρε Δεσλη δεν καταλαβα ποτε γιατι αληθεια σε χτυπησαμε!!!!
Ετσι ειστε εσεις τσουτσεκια της Αριστερας !!!!Μια ζωη ανανδροι και υπουλοι!!!Χιλιοι εναντιον ενος!!!Τωρα ομως ερχεται η σειρα μου να σας τιμωρησω!!!Θα το κανω τωρα επειδη ειμαι ισχυρος αλλα και για χαρη ολων των ανενταχτων Πατριωτων που απο το 1974 στο ονομα της δηθεν Δημοκρατιας σας με το να εγκαταστησετε την χειροτερη σταλινικου τυπου Δικτακτορια καταστρεψατε ονειρα και οικογενειες!!! Ειστε οι μεγάλοι ένοχοι για τις αδελφοκτόνες συγκρούσεις που ταλαιπωρουν την πατρίδα μας απο το 74. Ποτε δεν τόλμησατε να πειτε την γλώσσα της αλήθειας πάνω στην οποία και μόνο μπορεί να οικοδομηθεί πραγματική εθνική ενότητα και ομοψυχία. Αδίστακτοι και απτόητοι συνεχίζετε ακόμα και σήμερα να διαλυεται την πατριδα.Θελετε να διωξετε τους Ελληνες απο την Ελλαδα και να την παραδωσετε στους κατατρεγμενους μεταναστες για ψηφοθηρια. Συνεχίζετε την μάταιη όσο και ανίερη προσπάθεια όχι μόνο να διατηρήσετε την "διαχωριστική γραμμή" αλλά να την επεκτείνετε.Εχετε μετατρεψει τα Πανεπιστημια της Ελλαδος σε αντρα αναρχιας και Διεθνους Τρομοκρατιας.

Γιατί ενώ η πατρίδα μας έχει ζωτική ανάγκη από εθνική ενότητα και ομοψυχία,εσεις επιμένετε να ξύνετε πληγές, επιμένετε να βρυκολακιάζετε ένα παρελθόν για το οποίο μόνο ντροπή μπορούμε να νιώθουμε.


Το μπουμπουκι του ΠΑΣΟΚ υπηρξε Τρομοκρατης,σαν πανεπιστημιακος καθηγητης αργοτερα υπεθαλψε την Τρομοκρατια -αρκετοι φιλοι μου της παλαι ποτε ΚΥΠ  μου εχουν πει οτι υπηρξε το Thing Tank της 17 Νοεμβρη.Σημερα ειναι αγγελλουδι καυ Υπουργος!!!ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ φυγοδικε!!!!!!!!






Πρωτοσελιδο Αρθρο του Αρθογραφου του Ελληνικου Βορρα Ηλια Κυρου
την επομενη της κακοποιησης μου και τμηματα της Πρωτης Σελιδας


































































Παρακαλω ολα τα Πατριωτικα Μπλοκ να το διαδωσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: