Παρασκευή

"ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΠΛΑ",ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ:

"Αισθάνομαι εθνική ντροπή κάθε φορά που αναγκάζομαι να αγοράζω όπλα που δεν μας χρειάζονται, με βάση μια αντικειμενική εκτίμηση των κινδύνων που υπάρχουν στον σημερινό κόσμο, για την Ελλάδα -και ξέρω ότι και οι Τούρκοι αγοράζουν όπλα που δεν τους χρειάζονται, όχι για πραγματικούς, αλλά για φανταστικό κίνδυνο που προκύπτει από μια αντιπαράθεση, που είναι δυνατό και πρέπει να λυθεί πολιτικά, έτσι ώστε να βαδίσουν οι δυό λαοί μαζί για μεγαλύτερη ευημερία, αξιοποιώντας παραγωγικά τα κολοσσιαία ποσά που εσείς και εμείς σπαταλούμε γι αυτά τα όπλα".

Ένα μεγάλο μέρος των διαφορών μπορεί να ξεπεραστεί,αν αποδεχθεί κανείς μερικές βασικές αρχές: πρώτον την απαγόρευση χρήσης και απειλής βίας, δεύτερον την αναγκαιότητα να γίνουν σεβαστά τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών κάθε χώρας και τρίτον, όπου υπάρχει διαφωνία για τον καθορισμό εδαφικών λεπτομερειών ή γεωγραφικών ιδιομορφιών, η λύση να δίνεται από τρίτους, εντεταλμένους προς τούτο, με βάση το Διεθνές Δίκαιο".


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΓΙΑ "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ"!!!

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ!!!

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΠΑΓΚΑΛΕ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ;

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ,Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΑ!

ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: