Παρασκευή

Δικαιωθηκαμε πληρως!!!Τζανακουλης και οχι Διαμαντος ειναι τελικα η Επιλογη της ΝΔ!!!


Στηρίξεις σε 19 υποψήφιους δημάρχους, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιος ΚώσταςΤζανακούλης και ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Καραγιάννης, ανακοίνωσε χθες η ΝΔ μαζί με λοιπούς Θεσσαλούς υποψήφιους, όπως είχε προαναγγείλει to blog μας.Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Ρηγίλλης, επισημαίνεται ότι η ΝΔ στηρίζει στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονταιαπό την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία καιμάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους .Μάλιστα η ακριβής διατύπωση που χρησιμοποιεί η Ρηγίλλης είναι «προτείνουμε στις τοπικές κοινωνίες».


Σε δηλώση του ο Κ. Τζανακούλης , μετά την ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιοτήτας του, επισημαίνει τα ακόλουθα:




Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ηγεσία της ΝΔ που τιμά με την εμπιστοσύνη της τον συνδυασμό «Λάρισα Πόλη του Αύριο»,
και θέλω να πιστεύω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα αντεπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες που έχει ο τόπος και οι πολίτες που στέκονται στο πλευρό μας. Για μας η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι υπόθεση όλων των πολιτών πέρα από τα κόμματα και επιτελεί ένα σημαντικό καιπολλαπλών διαστάσεων έργο. Το έχουμε αποδείξει ως Δημοτική Αρχή και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε με την εμπιστοσύνη των πολιτών, τους οποίους θέλουμε για μία ακόμη φορά να διαβεβαιώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε
 στις ελπίδες τους».

Αγνωστο παραμενει εν τω μεταξυ τι θα κανει ο Διαμαντος που συμφωνα με πληροφοριες μας  θεωρει και υπευθυνους για την αποτυχια του εγχειρηματος του!!!!





Διαβαστε επισης 


Ο Κωστας Τζανακουλης κυριαρχος των εξελιξεων για την Δημαρχια!!!

Ξεφουσκωνει η κινηση Διαμαντου!!!!Απροθυμια δειχνουν αυτοι που του υποσχεθηκαν να μπουν στο ψηφοδελτιο του!!!

Κωνσταντίνος Τζανακούλης, Δήμαρχος Λαρισαίων ο Δημαρχος της Νικης

Αφιερωμενο στο Ντινο Διαμαντο μια και τελικα εφαγε πορτα απο την Ριγιλλης και δεν παιρνει το χρισμα για Δημαρχος!!!!

Οι αλλόκοτοι φωστήρες του πουθενά!!!!

Σάλος στη Δεξια της Λάρισας με την απρέπεια Διαμάντου!!!! Ανακοινώσε τον εαυτό του ως Υποψήφιο Δήμαρχο Καταργωντας τον Δημαρχο Τζανακουλη και προκαταλαμβάνοντας τις Εξελιξεις στη ΝΔ !!!

O Σαμαρας τελειώνει τον Τζανακούλη!!!!!Τον Θεωρει Ντορικο!!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: