Κυριακή

Λεφτα Υπαρχουν!!!!!! Oργιο Πολεοδομικων Παρανομιων τα Παραλια του Αγιοκαμπου


 ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΤΙΑ  ΟΙ  ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

  
 

Από το 1985 εις τα παράλια του Αγιοκαμπου Λάρισας  έχει γίνει το μεγαλύτερο πολεοδομικό πλιάτσικο στην Ιστορία  της Ελληνικής Πολεοδομίας. Διάφοροι επιτήδειοι με διάφορα μέσα  εξαπατώντας τις Αρχές ,με φακελάκια σε υπαλλήλους της Πολεοδομίας η του Δασαρχείου κατάφεραν να δημιουργήσουν τετελεσμένα πολεοδομικά γεγονότα στην πιο όμορφη περιοχή του Νομού Λάρισας.

Φαίνεται όμως ότι έφτασε η ώρα της Κρίσης. Η πρόσφατη απόφαση του Συμβούλιου Επικρατείας , η προσπάθεια του Υπουργείου Οικονομικών για την ανεύρεση πόρων  και η ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών βάζει επί τέλους τέρμα στο πάρτι  που είχαν στήσει διάφοροι εξυπνάκηδες. Τα παράνομα κτίσματα θα κατεδαφιστούν  και κάποιοι θα κληθούν εις τα πλαίσια των Νόμων να μας πουν πως έκτισαν τα παλατάκια τους !!!


Αναφέρουμε την χαρακτηριστική περίπτωση Καναδού Επιχειρηματία που έκτισε Ένα ολόκληρο Λευκό Οίκο προκειμένου δήθεν να φιλοξενούνται παιδιά Της Ομογένειας ενώ συμφώνα με τις  καταγγελίες  των Ομογενειακών Οργανώσεων ο εν λογω Ομογενής  ούτε την συνδρομή του δεν έχει πληρώσει στην ομογενειακή Οργάνωση Λαρισαίων η οποία είχε μεσολαβήσει για την έκδοση της σχετικής πολεοδομικής αδείας  .Το συγκεκριμένο σπίτι - Σκάνδαλο  χρησιμοποιείται για τις προσωπικές ανάγκες  του  Καναδού ο όποιος βέβαια στον Καναδά θα είχε πάει φυλακή για τέτοιου είδους κουτοπονηριές  και το παράνομο κτίσμα του θα είχε ισοπεδωθεί !!!

Εν τω μεταξύ  φαίνεται να προκύπτουν και ευθύνες για μηχανικούς και εργολάβους
οι οποίοι καίτοι τελούσαν εν γνώσει των παρανομιών εν τούτοις ενεπλάκησαν  στις κατασκευές παρανόμων κτισμάτων .Τα πρόστιμα που θα κληθούν να πληρώσουν τα εν λογω χαμόγια θα είναι τεράστια  μια και εισαγγελική έρευνα είναι ήδη σε εξέλιξη.

Την ιδία ώρα η ΣΔΟΕ  ερευνά τους λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία όλων των υπάλληλων της Πολεοδομίας Λαρίσης. Σε μερικές μάλιστα περιπτώσεις όπως μας δήλωσε ανώτερο στέλεχος  της περιφέρειας Θεσσαλίας  υπάρχει αναντιστοιχία αύξησης  μεταξύ περιουσιακών στοιχείων και μισθών που έπαιρναν στελέχη της Πολεοδομίας Λαρίσης  στις αντίστοιχες περιόδους.

Φαίνεται ότι η ερεύνα της δικαιοσύνης θα αγγίξει και τους διατελέσαντας νομάρχες  των αντιστοίχων χρονικών περιόδων.

Ένα άλλο γεγονός  που συγκλονίζει είναι  η κλοπή του βασιλικού κτήματος στο Πολυδενδρι και το γεγονός ότι διάφοροι νέο-πρίγκιπες  κατάφεραν λαδώνοντας δασικούς να αποχερσωσουν δασικές εκτάσεις να τις ιδιοποιηθούν και να τις μοσχοπουλούν σήμερα με τιμές εξωφρενικές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: