Σάββατο

Η Κάρτα του Πολίτη «καίει» τoν Ζωη!!!!

Η διάσταση απόψεων που παρατηρήθηκε μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Χρήστου Ζώη όσον αφορά το θέμα της "Κάρτας του Πολίτη", φέρνει τον μέχρι πρότινος... αμετακίνητο τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ, ένα βήμα πριν από την έξοδό του από την γαλάζια σκιώδη κυβέρνηση. Υπενθυμίζεται, πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει εκφράζει απερίφραστα την αντίθεσή του με την θέσπιση της "Κάρτας", ενώ ο Ζώης άφησε πρόσφατα.... ανοικτό παραθυράκι, λέγοντας πως η κυβέρνηση θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών κρατών, προκειμένου να μην θιγούν τα δικαιώματα και οι ελευθερίες των πολιτών.

Η δήλωση αυτή, προκάλεσε την αντίδραση αρκετών γαλάζιων στελεχών, τα οποία έλεγαν σε μεταξύ τους πηγαδάκια πως δεν είναι δυνατόν ένας τομεάρχης του κόμματος να έρχεται σε αντίθεση τόσο με τον πρόεδρο, όσο και με μια σημαντική μερίδα της βάσης. Εξάλλου, η Εκκλησία έχει σηκώσει ήδη το λάβαρο του αγώνα εναντίον της θέσπισης της Κάρτας, και όπως ήταν αναμενόμενο έχει καταφέρει να πείσει για τις θέσεις της ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των παραδοσιακών δεξιών.
Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον Ζώη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται έντονα είτε να τον υποβαθμίσει, είτε να τον θέσει εκτός του νέου οργανογράμματος. Άλλωστε, ξέρει πολύ καλά, πως σε περίπτωση που δείξει επιείκια στον βουλευτή Λάρισας, θα στείλει...λάθος μηνύματα στο εσωτερικό του κόμματος.
Πάντως, άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στην Ρηγίλλης, λένε πως η... πολιτική αδυναμία που έχει ο Σαμαράς στον Ζώη, ίσως σώσει τον τελευταίο από την "καρατόμηση"...

http://greeknation.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: