Τετάρτη

H greek aristera!!!!!

Πριν  μέρες ξένη δύναμη 250 ανδρών κατέλαβε ελληνικό έδαφος στο κέντρο της Αθήνας. Αν Τούρκοι “ακτιβιστές” (π.χ. Μαβί Μαρμαρά) αποβιβάζονταν σε μία ελληνική βραχονησίδα θα ήταν άραγε διαφορετικό; Εγώ πιστεύω ότι το γεγονός της κατάληψης από βορειοαφρικανούς ακτιβιστές κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας ίσως έχει ακόμη βαρύτερο συμβολισμό.
Από την άλλη, σε γελοίο reality show από τις αρχές εξελίχθηκε η κατάληψη. Παρακαλούσαν τους καταληψίες βορειοαφρικανούς εκβιαστές και τους προστάτες τους να πεισθούν να πάνε σε άλλο νοικιασμένο κτήριο να συνεχίσουν την “απεργία πείνας”(!). Μέχρι και ο ανησυχών ιδιοκτήτης, είπαν, θα πάει να τους παρακαλέσει να σεβαστούν την περιουσία του (!). Η υπουργός στέλνει ραβασάκια σε “μεταναστευτικές οργανώσεις”(;) και απολογείται(!). Και όλα αυτά για να χαϊδέψουν τα αυτιά της αριστεράς, των γαλουχημένων με αριστερή πλύση εγκεφάλου, και των υστερικών αριστεριστών που έχουν την μολότωφ παρά πόδας.
Ενδιαφέρον έχει ο σουρεαλισμός των διαφόρων επιχειρημάτων, τόσο της κατεστημένης, όσο και της υστερικής αριστεράς (πολλές φορές σε αλληλοεπικάλυψη):
“Να μην καταργηθεί το “άσυλο” των Αφρικανών γιατί υπάρχει ασυλία των βουλευτών.” Σα να λέμε, αφού υπάρχει ένα κακό, ας υπάρχουν και χίλια άλλα. Αν έχεις συνάχι, ας πάθεις και πνευμονία. Αν έχεις πνευμονία, τι σε πειράζει η φυματίωση;
“Όλα αυτά μεθοδεύθηκαν από την κυβέρνηση για να καταργήσει το άσυλο και να στρέψει την προσοχή και την οργή του κόσμου μακριά από την οικονομική αθλιότητα της χώρας.” Με αυτή την λογική, αν αποβιβαστούν Τούρκοι πεζοναύτες σε ελληνική βραχονησίδα, δεν πρέπει να τους δώσουμε υπερβολική σημασία διότι αυτό θα εκτρέψει την προσοχή του λαού από την λαομίσητη τρόικα. Τόσο μάλιστα έχει διαπεράσει την ελληνική κοινωνία η κουκουέδικη λογική, που αυτή την άποψη την ασπάζονται ακόμη και αντικομμουνιστές! Δεν θεωρώ αυτή την play mobile κυβέρνηση ικανή για τέτοια μεθόδευση. Είναι όμως ικανότατη στην εκ των υστέρων επικοινωνιακή εκτροπή του γεγονότος από την πραγματική του διάσταση σε μια φανταστική σαπουνόπερα. Πιστεύω πως είναι μεθόδευση των αριστερίστικων συμμοριών που λυμαίνονται την χώρα και έχουν προσβάσεις σε πολιτικά κέντρα και στο κυβερνών κόμμα. Και είναι πάνω απ’ όλα μια ακόμη απόδειξη της περιορισμένης κυριαρχίας του ελληνικού κράτους στην ελληνική επικράτεια.
“H καταστολή είναι το μόνο επιχείρημα της “δεξιάς” και ανήκει στο γονιδίωμα της”. Αυτοί που επικαλούνται αυτό το επιχείρημα φροντίζουν να κάνουν και τους ανάλογους συνειρμούς με τις μετεμφυλιακές καταστάσεις και τις διώξεις των κομμουνιστών. Δηλαδή, μέμφονται την “δεξιά” διότι δεν τους άφησε να καταλάβουν την εξουσία και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε σφαγείο και απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Και γι αυτό το “αμάρτημα” η “δεξιά” και κάθε μη συμπαθών τους κομμουνιστές θα πρέπει να έχει αιώνιο σύμπλεγμα ενοχής και να αφήνεται στα βίτσια του κάθε αριστεριστή.
Στην μεταπολίτευση η greek aristera έχει δύο μεγάλα παρακλάδια τα οποία τρέφονται από τον ίδιο κορμό νοσηρής ιδεολογίας: την Αριστερά του Βολέματος (που έχει ουσιαστικά και την εξουσία μεταπολιτευτικά) και την Υστερική Αριστερά (την τσογλανοειδή κακοήθη απόφυση της προτέρας). Αλλά αυτό είναι θέμα για άλλη συζήτηση.

Professor Moriarty

Δεν υπάρχουν σχόλια: