Κυριακή

Σημαντικο στρατιωτικο και τεχνικο επιτευγμα

Συγχαρητηρια στην Ηγεσια ,  τα στελεχη του,τα στρατευμενα παιδια μας και ιδιως το Μηχανικο του Στρατου μας..
Μεθοδικα σιωπηρα με ελαχιστα εξοδα ολοκληρωθηκε η κατασκευη της μεγαλυτερης αντιαρματικης ταφρου στον Εβρο.Η ταφρος εχει 12 Χιλομετρα μηκος , 35 Μετρα πλατος και Βαθος 12 μετρα, Ενώ περιξ   της ταφρου,  υψουνται αναχωματα 7 μετρων. Ετσι η  απροσπελαστη Ταφρος   απαντα,  καθιστωντας αχρηστα τα νεα γεφυροφορα αρματα της προαιώνιου «φιλης» γειτονος, που θα πρεπει να ψαξη που αλλου!!! θα μπορουσε ισως να τα χρησιμοποιηση..
Το έργο ολοκληρώθηκε αποκλειστικά με μέσα και προσωπικό του Μηχανικού του Στρατου,  δηλαδη ουσιαστικα με μηδενικο κοστος για τον Ελληνα φορολογουμενο. Χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 70 μηχανήματα ΜΧ και 20 ανατρεπόμενα φορτηγά, ενώ το εργοτάξιο δούλευε 16 ώρες την ημέρα για αρκετούς μήνες, σε δύο βάρδιες.
Χαρακτηριστικο της ταραχης και του πανικου της «φιλης» μουσουλμανικης χωρας, ηταν η μεταφορα ενός ηλεκτρονικου τουρκικου λοχου που κατεστησε αδυνατη τη χρησι κατά την διαρκεια της κατασκευης οιουδηποτε επικοινωνιακου μεσου, προκειμενου να κααθυστερηση και να εμποδιση την κατασκευη αυτου του γιγαντιαιου τεχνικου εργου..
Ειλικρινως διερωτωμεθα κε Παγκαλε.Ποιοι είναι αντιπαραγωγικοι στην χωρα μας?
Μηπως είναι καιρος οι βουλευετες μας να μειωθουν στο ημισυ και η ΜΟΜΑ που κατασκευασε οδοποιία στα κατσικοβραχια οπου εργολαβος δεν μπορουσε να πλησιαση,  να ανασυσταθη?
Και παλι συγχαρητηρια στην Στρατιωτική ηγεσια και τα στελεχη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: