Δευτέρα

To τρομοκράτος του Πασοκιστάν!



Εδώ και αρκετό καιρό είχαμε αρχίσει να υποψιαζόμαστε πως έχουμε και πάλι χούντα. Όχι επίσημη, αλλά έκδηλη σε κάθε ευκαιρία. Τα τελευταία 24ωρα, μετά την άγρια δολοφονία του 44χρονου Μανώλη, η χούντα επιτέλους εκδηλώθηκε! Πλέον δεν κάνει καν τον κόπο να κρυφτεί!
Εδώ και μέρες έχουμε συνεχώς πορείες, συγκεντρώσεις και επεισόδια. Το κέντρο της πρωτεύουσας έχει μεν καθαρίσει από λαθρομετανάστες (για τους οποίους έχουμε πολλά ύποπτα ερωτηματικά σχετικά με το πού εξαφανίστηκαν), έχει γίνει όμως σημείο σύγκρουσης μεταξύ αντιεξουσιαστών και πατριωτών, επιθέσεων των αναρχοβλαμμένων σε αθώους Έλληνες πολίτες και ξυλοδαρμών περαστικών λαθρόφατσων από «ακροδεξιούς».
Σε όλα αυτά το κράτος εξακολουθεί να κάνει – με απόλυτη επιτυχία – το μαλάκα! Κάτι σκόρπιες ασυνάρτητες δηλώσεις μόνο, φοβούμενοι οι κυβερνώντες μην τα κάνουν ακόμα χειρότερα. Η καρέκλα τους τρίζει και το νιώθουν. Και τι κάνει το αγρίμι, όταν απειλείται; Δείχνει τα δόντια του! Προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον αντίπαλο σε μια ύστατη προσπάθεια επίδειξης ισχύος.
Μας έδειξε, λοιπόν, τα δόντια του το κράτος και ξαμόλησε στους δρόμους όσους μπάτσους του περισσεύουν (οι υπόλοιποι είναι απασχολημένοι να φυλάσσουν εξέχοντα πρόσωπα). Διαδηλώνει κι ωρύεται ο απλός κοσμάκης για τον άδικο χαμό του Μανώλη Καντάρη, φωνάζει κατά της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών, κι οι μπάτσοι παίζουν, ως άλλοι ταγματασφαλίτες, το ρόλο του οργάνου καταστολής ξεχνώντας πως χθες ήταν ο Μανώλης, αύριο μπορεί να είναι ο πατέρας τους, ο αδελφός τους, το παιδί τους…
Το τρομοκράτος, ωστόσο, εκτός από δόντια έχει και νύχια: το παρακράτος! Στις συγκεντρώσεις των Ελλήνων (όχι απαραίτητα πατριωτικών οργανώσεων) επιτίθενται πρώτοι οι αντιεξουσιαστές. Οι μπάτσοι, αντί να τους κυνηγήσουν, να τους διαλύσουν, να κάνουν κάτι τέλος πάντων, οτιδήποτε, μαντρώνουν τους διαδηλωτές υπέρ της Ελλάδος. Τους βρίζουν, ενίοτε προβαίνουν σε άσκηση σωματικής βίας ή προσαγωγές και γενικώς χαίρονται να βγάζουν το μπαμπουίνο από μέσα τους.
Οι αναρχοβλαμμένοι, όμως, δεν αρκούνται πλέον μόνο σε πορείες «φασιστών», αλλά ξεκίνησαν να πηγαίνουν και λαϊκή. Επιδρομούν και καίνε αθώο κοσμάκη, δηλώνοντας μάλιστα ανοιχτά «ήρθαμε για να σας κάψουμε». Κι όμως, η αστυνομία εξακολουθεί ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ! Γιατί; Γιατί ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΕΙ! Στόχος είναι πια ο κάθε Έλληνας πολίτης, όχι μόνο ο ακροδεξιός εθνικιστής! Με κάθε τρόπο να εξολοθρεύσουν τον Έλληνα!
Ο τσαμπουκάς σας δε θα περάσει! Ούτε θα σπάσει ο δικός μας πρώτος, γιατί πολύ απλά είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!
Και οι Έλληνες ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: