Πέμπτη

ΕΡΙΞΑΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"!

ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ.
Εντείνεται ο βρώμικος πόλεμος εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, που με τη στήριξη μισού εκατομμυρίου Ελλήνων,αποτελούν τον απόλυτο κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Μετά τη μαζική επίθεση λάσπης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διεθνείς παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτό το κύμα των επικοινωνιακών επιθέσεων, προέβησαν σε μία ακόμη βρώμικη και παράνομη ενέργεια εις βάρος μας. Απενεργοποίησαν - εντελώς παράτυπα και αντιδημοκρατικά - την ιστοσελίδα μας, που ενημέρωνε καθημερινά ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό ελεύθερο βήμα του κόμματος, το μοναδικό μέσο επικοινωνίας μας με τον λαό.
Χτυπώντας την Χρυσή Αυγή νομίζουν πως θα ελέγξουν το κύμα της οργής των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία. Είναι δεδομένο πως πίσω και από αυτή την παράνομη ενέργεια κρύβονται μεγάλοι διεθνείς παράγοντες, που τις τελευταίες ημέρες έχουν σκορπίσει εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να φθείρουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Απατώνται οικτρά. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται καθημερινά, γιγαντώνεται και πολύ σύντομα θα είναι πανίσχυρη και θα ξεριζώσει το απόστημα της ξένης κατοχής από την Ελλάδα
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ! 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Οι "δημοκράτες" ξαναχτύπησαν! Είναι γνωστές άλλωστε οι τακτικές τους και κατά πόσο σέβονται ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ που εξέλεξαν 21 βουλευτές της Χ.Α!
Καθάρματα, δεν θα σας περάσει! Μία σελίδα θα κλείνετε, χιλιάδες θ' ανοίγουν!

2 σχόλια:

Βασιλόπουλος Χάρης είπε...

Για να καταννοήσουμε λίγο το μέγεθος της τραγωδίας και της φοβίας που έχουν πέσει όλοι οι δημοσιογρφίσκοι τούτης της έρημης χώρας.

Μόλις κατέβασαν το site της ΧΑ. http://xryshaygh.wordpress.com/
This blog has been archived or suspended for a violation of our Terms of Service.

Φιλοξενήθηκαν στη wordpress.com προφανώς για οικονομικούς λόγους, ενώ η ΝΔ ΠΑΣΟΚ και λοιπά λαμόγια έσκασαν 100στραριές χιλιάδες ευρώ από τις κρατικές επιχορηγήσεις τους και όλα χωρίς αποδείξεις για να ανεβάσουν την ιστοσελίδα τους.
Στη wordpress.com πρέπει τα posts να γίνονται με βάσει τους κανόνες της. Τους το έκλεισε η wordpress.com. Αφού φιλοξενείσαι αλλού πρέπει να διέπεσαι και απο τους κανόνες των άλλων. Προφανώς. αλλά γιατί δεν το έκλεισαν εχθές ή προχθές ή πριν τις εκλογές????
Αφού και πριν τις εκλογές τα ίδια έλεγαν και παρόμοιια άρθρα και απόψεις ανέβαζαν.

Να χαρώ εγώ δημοκρατία του λόγου!!
Να χαρώ εγώ διαδικτυακή δημοκρατία!!!!
Και το indymedia που σηκώνεται μέσα από το πανεπιστήμιο, λειτουργεί ακόμα, μη γα@@σω

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς
Βασιλόπουλος Χάρης

Ανώνυμος είπε...

Εγω τους δημοσιοκράφους θα τους έβαζα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με 300 θερμίδες τροφή τη μέρα και καθημερινή προπαγανδα και ξύλο. Σε 2-3 μήνες θα βγαίνανε ανανεωμένοι και ελαφρύτεροι και αντί για την διεθνή (καθώς όλοι ειναι αριστεροί) θα τραγουδούσαν Γρίβα μου σε θέλει ο
βασιλειάς.
Ο επαναπρογραμματισμός της σκέψης δοκιμάστηκε στην ΕΣΣΔ καθόλου άσχημη ιδέα να εφαρμοστεί στους εγχώριους δημοσιοκάφρους.
>
>
Πολύ σωστά έπραξαν οι χρυσαυγίτες, εάν στην έξοδο τους σάπιζαν και στο ξύλο κιολας για τις συριζαικές μαλακίες που λένε και γράφουν σε καθημερινή βάση θα ήταν ακόμα καλύτερα.