Δευτέρα

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ


kitsopoulou
Μα καλά κανείς δεν ακούει,δεν βλέπει,δεν διαβάζει εκεί στο Υπουργείο Πολιτισμού,που πλήρωσε την κομπλεξική -και καλά προχωρημένη- σκηνοθέτιδα με 40.000 ευρώ για να ξεφτιλίσει τον Αθανάσιο Διάκο;
Στη φαντασία της Λένας Κιτσοπούλου, στη θεατρική παράσταση που ανεβάζει υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Αθηνών, ο Αθανάσιος Διάκος είναι βαρύμαγκας ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου με τζιν και τσαρούχια.
Βρίζει και δέρνει τη γυναίκα του επειδή τη ζηλεύει,ώσπου τελικά τον απατά με έναν Κούρδο λαθρομετανάστη και εκείνος την σκοτώνει.
Και όλο αυτό το πληρώνουμε εμείς γιατί η κα Κιτσοπούλου παίρνει επιχορήγηση,παρακαλώ...
kitsopoulou1
Για να καταλάβετε τώρα τι ακριβώς συμβαίνει στο μυαλό της Κιτσοπούλου διαβάστε και αυτό να φρίξετε.Σε πρόσφατο άρθρο της η σκηνοθετάρα-ηθοποιός-συγγραφέας που πήρε και βραβείο -τρομάρα της- έχει δηλώσει :
«Κάθε κόρη Έλληνα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο. Οι Έλληνες όμως είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κ... κι ας είναι δύο επί δύο». Συμπληρώνει λίγο πιο κάτω «Δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας "μακάρι την κόρη μου να την γ... ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι ωραίο. Όοοοχι! Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος αλλά να του μοιάζει».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.