Σάββατο

Να τελειωνουμε επι τελους μ αυτο το παραμυθι της Αριστερας για την ταχα εξεγερση του Κιλελερ!!!



Την Κυριακή στο Δήμο Κιλελέρ και στο ιστορικό χωριό  θα γίνει πάλι μια φιέστα από τους εγκάθετους  ηγετίσκους της γαλάζιας παραταταξης. Θα πέσουν ομιλίες για την θυσία των αγροτών από τους γνωστούς  κόκκινους κατσαπλιαδες.

Θα πέσουν πράσινα δάκρυα από τους τοπικούς εκπροσώπους  του ληστρικού ΠΑΣΟΚ.
Τα τοπικά ΜΜΕ και οι ντόπιοι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι θα χύσουν μπόλικη μελάνη   παραπληροφόρησης και την δευτέρα θα έχουν όλα γίνει σφουγγάρι κατά την προσφιλή εκφραση του δοσίλογου Σαμαρά.!!!

Ποιος δεν θυμαται  τα αριστερα κωλοπαιδια  των ΝΕΩΝ που στην πρώτη της σελίδα συκοφαντούσαν  τους αγρότες της Λάρισας και συγκεκριμένα του ιστορικού χωριού Κιλελέρ προκειμένου να αποδείξουν ότι ζουν πλουσιοπάροχα σε βίλες με πισίνες την ώρα που δηλώνουν πενιχρά εισοδήματα! Μάλιστα η εφημερίδα που έπεσε στην παγίδα - θέλουμε να... πιστεύουμε θύμα κακής πληροφόρησης,
δημοσιευσε  και σχετικό χάρτη της περιοχής από δορυφόρο με κόκκινες βούλες που υποδήλωναν την ύπαρξη πισίνας!
«Το έπος της φοροδιαφυγής – Τριάντα πισίνες στο… Κιλελέρ»
ανακάλυψε τοτε ο συντάκτης της εφημερίδας!
Δυστυχώς όμως η εφημερίδα με το βαρύ όνομα στην προσπάθειά της να δείξει ότι οι Έλληνες αγρότες είναι οι πλουσιότεροι στον κόσμο και αντί να πληρώνουν φόρους, κλέβουν το κράτος «αναγκάστηκε» να χρησιμοποιήσει ψεύτικη εικόνα για να στηρίξει ανύπαρκτα στοιχεία, αφού η φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, είναι το πλούσιο προάστιο της Λάρισας, η Νίκαια στην οποία ως γνωστόν διαμένουν ευκατάστατοι (δικαστικοί κ.ά )
ντόπιοι!


Ολο αυτο το πρασινοκουκουεδικο  τσουρμο υπο τον Υφυπουργο της Διαπλοκης Μαχιμο Χαρακοπουλο και τον Βλαχο Περιφερειαρχη Αγοραστο!!!!Χαρακοπουλος και Αγοραστος  αποτελούν  το πιο χαρακτηριστικο «βλαχοαριστεροδεξιο» αρπαχτικο μορφώμα που κυριαρχεί την τελευταία τριακονταετία  στη Λαρισα.!!!Οι βαθύπλουτοι λαϊκοι  βάρδοι της κλάψας, που κατορθωσαν να  ταυτιστουν κοινωνικά με την καταραμένη φτώχεια των φουκαράδων, πολιτικά με τους βλαχο φιλελευθερους  και οικονομικά με τους μεγαλοτραπεζίτες…και τα γαλαζια λαμογια -στρατηγους του καμπου.

 Οι Χαρακοπουλος και Αγοραστος  δεξιοι και φιλελευθεροι
 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ…δεστε τι δηλωσαν σε προσφατο
Πόθεν έσχες (προ της Πασοκό-ληστείας)!!!

Ακίνητη οικογενειακή περιούσια
( επίσημα δηλωμένη στο Ε1…).
Εισόδημα 129.645,11 ευρώ είχε το 2009 ο  βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος (108.179,66 από τη βουλευτική αποζημίωση και 21.465,45 από άλλες πηγές). Την ίδια χρονιά η ιατρός σύζυγός του κ. Λίζα (Ελισάβετ) Κόντου είχε εισόδημα 30.336,56 ευρώ.
Ο κ. Μάξ. Χαρακόπουλος έχει στην κατοχή του διαμέρισμα 78 τ.μ. στα Άνω Πετράλωνα (αγοράστηκε το 1999) και μαζί με τη σύζυγό του διαμέρισμα 112 τ.μ. με πάρκινγκ και αποθήκη επίσης στα Άνω Πετράλωνα (το αγόρασαν το 2008 αντί 184.078 ευρώ εκ των οποίων τα 44.078 δόθηκαν ως προκαταβολή και έχουν δηλωθεί σε προηγούμενη δήλωση πόθεν έσχες).Και να σκεφτει κανεις ότι πριν μπει στην πολιτικη δεν ειχε ουτε τα εισιτηρια για το τοπικο ΚΤΕΛ συμφωνα με τα οσα λενε στα Βουνενα!!

37 Περίπου ακίνητα  ο Αγοραστος 149 χιλιάδες ευρώ σε μερίδια Αμοιβαίων Κεφαλαίων, 73 χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις σε διάφορες τράπεζες και 970 λίρες Αγγλίας. Το μετοχικό χαρτοφυλάκιο είναι κατά τι μικρότερο με 1815 μετοχές Πειραιώς, 1123 Τράπεζα Αττικής, 140 Λούλης, 44 ΕΛ.ΠΕ , 67 Eurobank, 20 Πήγασος, 5 Χατζηκρανιώτης και 2000 Shelman.Μετα ωαλε το σκανδαλο με το κτιριο του ΙΚΑ που ξαφνικα στη λαρισα ολοι το εχουν κανει γαργαρα!!!

Ποτέ δεν συνέβη ένας Αγροτικος Κοσμος στη Λαρισα  να είναι τόσο αδύναμος να αντιδράσει.. Κομματοκρατία, συναλλαγή, ιδιοτέλεια, στρουθοκαμηλισμός, διαφθορά, έλλειψη ηθικών αξιών, ένδεια, ψυχολογικό σοκ, οξειδωμένες ομάδες αγροτοπατέρων που ρήμαξαν την ισχυρότερη Γεωργική Ένωση της Χώρας. Χωρις Γεωργική στρατηγική σε όλα αυτά τα χρονιά της μεταπολίτευσης.
Και επί πλέον ένα ξεχαρβαλωμένο Δημόσιο και ένα Υπουργειο Γεωργιας διαπλεκομενων συνθέτουν την Ελλάδα και την αγροτια  που ματώνει, που ξεπουλιέται, που ακρωτηριάζεται, που ξεριζώνεται.
Η Ελλάς χάνει τον πλούτο της, τα παιδιά της, τα εδάφη της, τις ρίζες της. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί παραγωγοί φοβούνται, πλέον, πως μπορεί να κινδυνέψουν να χάσουν ακόμη και τη γη τους, αφού το κόστος καλλιέργειας έχει φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη ενώ οι τιμές των αγροτικών προϊόντων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αισιοδοξία. Συνάμα, η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και η διακοπή κάθε δυνατότητας πίστωσης, οδηγεί εκατοντάδες παραγωγούς στην εγκατάλειψη παραδοσιακών εαρινών καλλιεργειών, αφού δεν διαθέτουν τους πόρους για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για τη σπορά και την καλλιεργητική τους φροντίδα.
Τουρκικά Στρατεύματα από τα βάθη της Τουρκίας μαζί με δύο εκατομμύρια εξαθλιωμένους και φανατικούς μετανάστες συνθέτουν το νέο τοπίο που καλείται να ζήσει ο ηλικιωμένος, εξαθλιωμένος Λαρισαιος Αγροτης .

Και συ φουκαρά συνχωριανε που εργάσθηκες τόσα χρόνια , που δεν τα άφαγες μαζί με τον Πάγκαλο, θα χάσεις το σπιτάκι σου και τα χωραφακια σου.
Πατριωτακι Κιλελεριωτη  λυπάμαι που θα στο πω, Τελειωσες.!!!!!!!
 Νόμισες το πλιατσικο την ασυδοσία και την συναλλαγή για Δημοκρατία.
Στη θέση σου θα είχα αρπάξει τα ματσούκια και θα έδιωχνα όλα αυτά τα λαμογια  από την τραγικη και ιστορικα ψευτικη φιεστα του Κιλελερ. Τα υφιστάμενα σχέδια της υποταγής της Τοπικης Αγροτιας   εκτελούνται χωρίς αιδώ από τους  γαλαζιους πρασινους και κοκινους στρατηγους του καμπου.Το πλιατσικο δυστυχως συνεχιζεται!!!!
Στη θεση σου θα τους γυριζα την πλατη και θα΄πηγαινα στη Λαρισα να τιμήσω τα παλληκάρια της ΕΟΚΑ στην πατριωτική Γιορτή  στην πλατεία του Αγίου Βελησσαρίου




Δεν υπάρχουν σχόλια: