Δευτέρα

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν το ΡΚΚ. Εμείς γιατί όχι τα Σκόπια;



Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν το ΡΚΚ. Εμείς γιατί όχι τα Σκόπια;
Τελειώνετε μαζί τους επιτέλους!!!
Συνεχίζουν τους ανελέητους βομβαρδισμούς σε στόχους του ΡΚΚ οι Τούρκοι με στρατιωτικά αεροσκάφη, ενώ ταυτόχρονα επίγειες ειδικές δυνάμεις εμπλέκονται καθημερινά με Κούρδους αντάρτες. Και όλα αυτά μέσα στα εδάφη του Βόρειου Ιράκ.

Είναι σαφές ότι αυτά γίνονται με την «άδεια» του Μπους, προκειμένου να «καθαρίσει» ο δρόμος του αγωγού φυσικού αερίου που επιθυμούν οι Αμερικανοί να έρθει στην Ευρώπη τάχιστα.

Και αυτές οι στρατιωτικές ενέργειες γίνονται με το «απλό» σκεπτικό της «τρομοκρατίας» και της απειλής του Τουρκικού κράτους όσον αφορά τα γεωγραφικά του σύνορα.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, γιατί και η Ελλάδα να μην πάρει τέτοιου είδους μέτρα απέναντι στον οποιονδήποτε απειλεί τα γεωγραφικά της σύνορα!!! Τα Σκόπια, για παράδειγμα, έχουν τυπώσει χάρτες (ανεπίσημους αλλά και επίσημους) στους οποίους δείχνουν ολοφάνερα πως σκοπός τους είναι να «κατέβουν» στο Αιγαίο κάνοντας δική τους ολόκληρη την Ελληνική Μακεδονία… Και δεν έχουν τυπώσει μόνο τα σχέδιά τους, αλλά έχουν εμποτίσει τον λαό αυτής της περιοχής (ευρύτερη περιοχή των Σκοπίων) με την πεποίθηση πως είναι «μακεδόνες» και πως έχουν ιστορικές ρίζες, άρα και απαιτήσεις στον Ελλαδικό (κατ’ αυτούς προγονικό) χώρο.

Η δηλητηρίαση του πνεύματός τους έχει προχωρήσει μάλιστα τόσο πολύ που ισχυρίζονται πως σχεδόν όλη η ανθρωπότητα είναι «μακεδόνες» και απαιτούν το ελάχιστο, δηλαδή την Ελληνική Μακεδονία!!! Τα όσα καθημερινά καταθέτουν στο διαδίκτυο, αλλά και η θρασύτητα με την οποία απειλούν την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η Ελληνική πολιτεία, μέσω των κυβερνήσεών της, διατηρεί στάση που δεν συνάδει με τα αισθήματα, τις πεποιθήσεις των Ελλήνων πολιτών αλλά και την ιστορία… Παρακολουθεί τις εξελίξεις και έχει συρθεί σε έναν κύκλο διαπραγματεύσεων, προκειμένου να συνδιαλλαγεί!!!

Επειδή είμαι φτωχός στο πνεύμα, θα ήθελα να μάθω (επιτέλους) επάνω σε ποιο θέμα διαπραγματεύονται οι Έλληνες πολιτικοί και διπλωμάτες;

Και γιατί δεν αντιτάσσουν απλά τις διεθνείς αποφάσεις για την περιοχή και να θέσουν ταυτόχρονα ένα casus beli και σταματήσουν οριστικά τον «βήχα» των Σκοπιανών, λέγοντάς τους απλά: «εάν συνεχίσετε στην ίδια πολιτική επεκτατική γραμμή, θα έχετε να αντιμετωπίσετε τον Ελληνικό στρατό»…

Απλά τα πράγματα… Τόσο απλά, που προκαλεί «απορία» το γεγονός πως οι «δικοί» μας, κάθονται και ανέχονται τις συνεχείς προσβολές, τόσο σε εθνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, από μία χούφτα τσαρλατάνων, που «απειλούν» τα Βαλκάνια και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή!!!

Τελειώστε με αυτούς κύριοι… τελειώστε πριν σας τελειώσουμε εμείς και η ιστορία της χώρας… Εξάλου, μέσα στα πλαίσια δράσης των Τούρκων, αλλά και των Αμερικανών (που βομβαρδίζουν και σκοτώνουν) μέχρι και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα τους, προφασιζόμενοι την εξωτερική απειλή και την πρόβλεψη άσκησης τρομοκρατίας, είστε σε θέση να τελειώνετε μιά και καλή με όσους επιθυμούν να "μειώσουν" την πατρίδα μας παντί τρόπω...

Η πολιτική της οπισθοχώρησης πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα...

Ίσως κάποιοι να βιαστούν και να με χαρακτηρίσουν σαν "εθνικόφρονα". Εθνικόφρονας δεν είμαι, ένας Έλληνας πολίτης είμαι απλά, που βαρέθηκε να ακούει ηλιθιότητες και μηνύματα απειλητικά από αλήτες πολιτικούς, που θέλουν να απειλήσουν όλα όσα οι πρόγονοί μου με το αίμα τους φύλαξαν και τίμησαν. Και εάν στον όρο "εθνικόφρονας" εννοείτε ακριβώς αυτά, ναι, είμαι!!!


Τουλάχιστον δεν είμαι ένα μίζερο ανθρωπάκι που φοβάται να μιλήσει και να φωνάξει το δίκιο του, να τιμήσει την ιστορία του και να αντιταχθεί στα επεκτατικά σχέδια που αναπτύσσονται εις βάρος της ίδιας του της ύπαρξης. Δεν είμαι βολεμένος σε κάποιο "σύστημα" και δεν έχω να χάσω τίποτε άλλο από την τιμή και τις ηθικές αξίες που κληρονόμησα.


Αν εσείς που με χαρακτηρίζετε "εθνικόφρονα" έχετε απωλέσει τα όσα προανέφερα, πρέπει να σας πω ότι ποτέ δεν είναι αργά για να τα κάνετε πάλι δικά σας και επάξια να λέγεστε Έλληνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: