Κυριακή

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ... ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ... ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ

Και εκπρόσωπος των «Σλαβομακεδόνων» ο Παναγιώτης Δημητράς

Σαν επίσημος εκπρόσωπος των Σλαβομακεδόνων του "Ουράνιου Τόξου" λειτουργεί πλέον ο Παναγιώτης Δημητράς, ο διαβόητος πρόεδρος του "Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι"!
Αφού έπεισε τους Εβραίους και τους Γύφτους να καθήσουν στο σκαμνί τον "Ελεύθερο Κόσμο", ο κ. Δημητράς έχει αποθρασυνθεί πλέον τόσο πολύ που τολμά να τα βάζει με το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.


Τις αμέσως προσεχείς ημέρες εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών η μήνυση που κατέθεσαν 4 κορυφαία στελέχη του "Ουράνιου Τόξου" (Παύλος Βοσκόπουλος, Α. Μπούλες, Δ. Πέτσης και Π. Καζίας) εναντίον του Έλληνα διπλωμάτη Γιώργου Αυφαντή, επειδή υπερασπίστηκε τον Νοέμβριο του 2005 την Ελλάδα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για όσα τις καταμαρτυρούν οι "καταπιεζόμενοι Σλαβομακεδόνες, του "Ουράνιου Τόξου"!


Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ" ΜΗΝΥΕΙ
Συγκεκριμένα, εκπροσωπώντας το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Αυφαντής υποστήριξε ενώπιον του Συμβουλίου της Ευρώπης την πάγια Ελληνική θέση ότι στην χώρα μας δεν υφίσταται ούτε εθνική, ούτε γλωσσική Μακεδονική μειονότητα και ότι το Ουράνιο Τόξο" δεν εκπροσωπεί ούτε καν τους λίγους σλαβόφωνους της Βορείου Ελλάδος, όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Την όποια δύναμη του το "Ουράνιο Τόξο" την αντλεί από τους αυτοαποκαλούμενους Μακεδόνες των Σκοπίων, της Αυστραλίας και του Καναδά, οι οποίοι τρέφουν αλυτρωτικές βλέψεις εναντίον της Ελλάδος, κατέληξε ο κ. Αϋφαντής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίμαχη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης δεν παρίστατο το "Ουράνιο Τόξο" αλλά μόνο ο κ. Δημητράς ως παρατηρητής των όσων λέγονται. Έτσι, ο πρόεδορς του Ε.Π.Σ.Ε. κατέγραψε την εξής φράση του πρέσβη κ. Γ. Αυφαντή, στην οποία στηρίχτηκε και η μήνυση των Σλαβομακεδόνων του "Ουρανίου Τόξου":

"Οι λίγοι Σλαβόφωνοι που εκπροσωπούνται από το "Ουράνιο Τόξο", είναι άνθρωποι που θέλουν να επιτύχουν την απόσχιση από την Ελλάδα και την Ένωση με την ΠΓΔΜ, και υποστηρίζονται από ανθρώπους μέσα στην ΠΓΔΜ".

Αυτή η φράση - όπως αναφέρεται στην μήνυση - έθιξε την τιμή και την υπόληψη των Σλαβομακεδόνων.

Πάντως, κύκλοι του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών υποστηρίζουν ότι η μήνυση του "Ουρανίου Τόξου" δεν θα έχει καμία τύχη στα Ελληνικά Δικαστήρια και ότι ο Δημητράς ήδη ετοιμάζεται να πάει την Ελλάδα κατηγορούμενη γι' αυτό το θέμα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως έχει κάνει με ένα σωρό άλλες υποθέσεις. Έτσι, μ' ένα σμπάρο θα πετύχει δύο τρυγώνια: Και οι Σλαβομακεδόνες θα πάρουν μία γενναία χρηματική αποζημίωση και θα βρουν πρόσφορο έδαφος για αλυτρωτική προπαγάνδα από ένα επίσημο Ευρωπαϊκό βήμα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ

Αξίζει να σημειωθούν οι άριστες σχέσεις του κ. Π. Δημητρά με το Αμερικανοεβραϊκό Λόμπυ. Αλλωστε, την ετήσια έκθεση για τον Αντισημιτισμό στην Ελλάδα, που εκδίδει το Στέητ Ντηπάρτμεντ, την συντάσσει το ανώτερο στέλεχος του "Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι" Αμερικανοεβραία Χέλεν Γκίλμπερτ! Επίσης, αξίζει να πούμε ότι ο κ. Δημητράς έχει κάνει οικογενειακή επιχείρηση την προστασία των (υπαρκτών ή ανύπαρκτων) εν Ελλάδι Μειονοτήτων και το "ρουφιάνεμα" της Ελλάδος σε όλα τα ευρωπαϊκά φόρα: Η νεαρά του σύζυγος κ. Ναυσικά Παπανικολάτου είναι υπεύθυνη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Ελληνική Ομάδα για τα δικαιώματα των Μειονοτήτων" και έχει κάνει σκοπό της ζωής της να αποδείξει ότι η Ελλάδα φέρεται ρατσιστικά προς τις μειονότητές της. Μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια. Τόσο ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, όσο και η σύζυγός του κ. Ναυσικά Παπανικολάτου προέρχονται από χριστιανικότατες δεξιές οικογένειες και όχι από οικογένειες αριστερών κατσαπλιάδων όπως θα νόμιζε κανείς.

Όπως φαίνεται, τα παιδιά των χριστιανών και των δεξιών, βλάπτουν πολύ περισσότερο την Ελλάδα απ' τα παιδιά των άθεων αριστερών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απολαύστε τους:



http://www.youtube.com/watch?v=sZxg2o7YB3g