Παρασκευή

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Βίτσι



Στις 31 Αυγούστου στην Μακεδονία μας, στον Γράμμο και το Βίτσι, κάποιοι Έλληνες θα μείνουν πιστοί στην ετήσια εκδήλωση, για απόδοση τιμής σε αυτούς που έπεσαν για να κρατήσουν την χώρα μας ελεύθερη από μία σκλαβιά που τυράννησε την μισή Ευρώπη για ένα σχεδόν αιώνα. Καλούν σε συμμετοχή στην εκδήλωση:

Δημοτική Επιτροπή Νέας Μηχανιώνας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Η Δ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Νέας Μηχανιώνας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή για να αποδώσει φόρο τιμής στους πεσόντες αγωνιστές του Εθνικού Στρατού ενάντια στον κομμουνισμό, στο Βίτσι, στις 31 Αυγούστου. Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ. Πληροφορίες στο 6977-418355.

Βασιλική Ένωση Ελλάδος. Την Κυριακή 31η Αυγούστου 2008, προσκαλείσθε, όλοι οι Έλληνες, να παραστείτε εις το εθνικοθρησκευτικόν μνημόσυνον, που θα τελεσθή εις μνήμην και τιμήν των παληκαριών μας, που έπεσαν, εις Γράμμον - Βίτσι, διά την πατρίδα και την ελευθερίαν. Δεν είναι εκδρομή, αλλά προσκύνημα. Είναι εθνικόν καθήκον, χρέος, και υποχρέωσις να παραστούν όλοι, όσοι έχουν εις την ψυχήν των την Ελλάδα, την Ορθοδοξίαν και το εθνικόν φιλότιμον. Δηλώσεις συμμετοχής (δια Βίτσι) εις την Βασιλικήν Ένωσιν (Πλάτωνος 9, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-278222, εκάστην Κυριακήν από ώρας 09.30 - 13.00).

Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος. Στο Βίτσι θα βρεθούν τα μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από την Λάρισα την Κυριακή 31 Αυγούστου του 2008 προκειμένου να αποτείσουν φόρο τιμής στους πεσόντες αγωνιστές του Εθνικού Στρατού ενάντια στους συμμορίτες κομμουνιστές. Όσοι φίλοι του Συνδέσμου επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, που θα γίνει στο Βίτσι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο κ. Χάμο Αστέριο, τηλ. 6973-380812.

Δεν υπάρχουν σχόλια: