Κυριακή

TI EINAI AYTA BRE NTORA!!!!!!!!?

Πηρα με δημοσιευω το παρακατω γραμμα


From: LYNGOS@aol.com
To: ; arisdml@gmail.com
Sent: Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2008 11:04 πμ
Subject: [] Re: H PRODOSIA twn ATHNWN

Αρη

Επι σειρα ετων τωρα, ελπιζαμε,ονειρευομασταν,εμπιστευομασταν,οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙ η Αθηνα εκπροσωπουσε τα συμφεροντα του Ελληνικου Κρατους και Εθνους.
Σημερα παρουσιαζω ενα ντοκουμεντο του Ευαγγελου ΚΩΦΟΥ, Δοκτορα και Πρεσβη ( !? ) που μπαινο-εβγαινε και μπαινο-βγαινει στο Υπ. Εξωτερικων και ο οποιος επι σειρα ετων χρηζει της απολυτου (!?) εμπιστοσυνης της Ελληνικης πολιτικης εξουσιας ειτε της δεξιας ειτε της κεντροαριστερας.
Νατο εδω μεσα:

http://www.macedonian-heritage.gr/VirtualLibrary/downloads/Kofos19990705.pdf

Η "εκθεσις" ειναι βελτιωμενη εκδοσις αυτης η οποια εδημοσιευθη απο τον εκδοτικο οικο Μακ-Μιλλαν στην Αγγλια και τις Ην. Πολιτειες το 1999 (βλεπε σημειωση,πρωτη σελιδα) με συντακτη καποιον JAMES PETTIFER, της "κλικας" της Οξφορδης και "ανακατωμενο με τον Υιο Κοκκαλη (εξ ου και το βιογραφικο του),για τον πατερα του οποιου ο σημερινος "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" γραφει σχετικα με την "εκδηλωση τιμης" και τον χαρακτηριζει σαν "διακεκριμένο επιστήμονα και αφοσιωμένο αγωνιστή, στέλεχος του ΚΚΕ"

http://www.hks.harvard.edu/kokkalis/Pettifer,%20James%20-%20CV.pdf

http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=5/10/2008&id=10095&pageNo=3&direction=1

Πισω στο θεμα μας. Υπαρχει σωρεια ανακριβειων στο δημοσιευμα του Κου Κωφου, αλλα υπαρχει και σωρεια αληθειων, οπως αυτες αντιλαμβανονται οχι μονον απο τον Κο. Κωφο αλλα και απο το ερημο το Ελλαδικο Κρατος των Αθηνων, την εξωτερικη πολιτικη του οποιου επι σωρειαν ετων ο Κος Κωφος εχειραγωγησε και βρεφοκομησε,σε πολλες περιπτωσεις μαλιστα με δικτατορικου-απολυταρχικου τυπου αποφασεις.
Ας μην ξεχναμε βεβαια οτι αυτος (σαν αντιπροσωπος του ΕΛΙΜΑΕΠ) μαζι με την ΚΟΥΛΟΥΡΗ ησαν οι πρωτοι υπευθυνοι για τον "ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" ( Συνεδριο Σεπτεμβριου 23-25,1999 Visby,Gotland,Sweden) σαν "φιλοξενουμενοι της "ΟΥΝΕΣΚΟ" (UNESCO), αυτος σαν επικεφαλης του Κ.Ε.Μ.Ι.Τ. ηταν και ειναι ο υπευθυνος της παραχωρησεως των αρχειων του Μουσειου Μακεδονικου Αγωνος προς χρησιμοποιηση των στις "Βιαιες Μετακινησεις Πληθυσμων στην Καστορια" αρχικως, και αργοτερα για ολη την Βορειο Ελλαδα μεχρις τις ημερες μας, κ.τ.λ.

Γραφει λοιπον ο Δοκτορας-Πρεσβευτης,επικεφαλης του ΚΕΜΙΤ,υπευθυνος τα μαλλα της Ελλαδικης Εξωτερικης Πολιτικης, στην δευτερη παραγραφο της πρωτης σελιδας και σε προταση της τριτης παραγραφου,(μεταφρασις κειμενου δικια μου):

"Απο την δεκαετια του '70,τα (αφορουντα) εδαφικα χαρακτηριστικα της φιλονικιας ειχαν σμπρωχθει
στο βαθος (σε δευτερη μοιρα)--- η στο "σκονισμενο-αποθηκευμα της ιστοριας"---οπως καποιοι ειδικοι και πολιτικοι αναλυτες θα μπορουσαν να συζητησουν.
Η ευφορια της Τελευταιας Πραξης (Αποφασεως) της Συμφωνιας του Ελσινκι ηταν κολλητικη.
Βαθμιαιως, ομως, το Ελληνικο κοινο αντιληφθηκε εναν νεο-τυπο της "Μακεδονικης ερωτησεως" (Μακεδονικου προβληματος).
Απο τα χρονια του 1940, ο "Μακεδονισμος", υπηρξε η κυριαρχουσα εθνικιστικη πολιτικη στην Γιουγκοσλαβικη Μακεδονια, σκοπευοντας στο να "μεταλλαξη" τα Σλαυικα της(Βουλγαρους,Σερβους,Μουσουλμανους", και, κατα καποιον βαθμον, τα μη-Σλαυικα (Βλαχους,Ελληνες) τμηματα του πληθυσμου της σε εθνικους "Μακεντονσι".
Μια πληρη γενεα αργοτερα, ο πειραματισμος εχει αποδειχθει επιτυχης σε σηματικο βαθμο."

".......Προκαλεσαν (αντιμετωπισαν) σε μεγαλο βαθμο τους δυο κυριους αντιπροσωπους του Σλαυο-Μακεδονικου εθνικισμου : πρωτον, οι προσπαθειες τους (στραφηκαν) στην χειραγωγηση και σφετερισμο
της Ελληνικης και Βουλγαρικης κληρονομιας, και, δευτερον,στην προσβλητικη απαρνηση τους του δικαιωματος των Σλαυοφωνων απο την Ελληνικη Μακεδονια και Βουλγαρικη Μακεδονια--Πιριν (Ορβηλου),να ταυτισουν εαυτους σαν Ελληνες η Βουλγαρους, αντιστοιχως.......................".

Τα σχολια μου:

1. Ο Κος Κωφος ( και εμμεσως αλλα και αμεσως το Ελλαδικο κατεστημενο του Υπ. Εξωτερικων), ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ το μη-Σλαυικο στοιχειο της γειτονος σε ΒΛΑΧΙΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Παρ' ολο που καποιος θα μπορουσε να ισχυρισθει οτι τετοιου ειδους διαχωρισμος εγινε επι γλωσσικης βασεως, η αμεσως προηγουμενη προτασις που αναφερεται σε ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και ΣΕΡΒΟΥΣ, τεινει σε συμπερασματα περι ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ μεταξυ ΒΛΑΧΩΝ και ΕΛΛΗΝΩΝ, οπως και η αναμιξη ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΣΛΑΥΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, τεινει σε συμπερασματα περι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ.
Πληρης σαλατοποιησης ανταξια της "Μακεδονικης σαλατας".

2.Ο Κος Κωφος (και εμμεσως αλλα και αμεσως το Ελλαδικο κατεστημενο του Υπ. Εξωτερικων),
ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΗ-ΣΛΑΥΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ το οποιον αποτελειται απο
Βλαχους ΚΑΙ (σικ) Ελληνες στην γειτονα,τουλαχιστον απο την δεκαετια του 1940 (ασφαλως ενωριτερον και ασφαλως αργοτερον).Τι επραξαν προς υποστηριξη των τοτε, τι πραττουν την σημερον?

3.Ειναι ξεκαθαρο πλεον, οτι στην γειτονα εχωμε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ η εαν προτιματε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (απο το 1940) η οποια εχει μεινει μονη και αβοηθητη, βορα στις εθνικιστικες ορμες και ορεξεις του κρατους της Γιουγκοσλαυικης Μακεδονιας το πρωτον και της "Δημοκρατιας της Μακεδονιας" (Μακεντονσι) κατα δευτερον. Ποιοι οι υπευθυνοι?

4.Ο Κος Κωφος (και εμμεσως αλλα και αμεσως το Ελλαδικο κατεστημενο του Υπ. Εξωτερικων) αναγνωριζουν Σλαυο-φωνους στην Ελληνικη Μακεδονια, οταν αυτοι οι ανθρωποι ομιλουν Σλαυο-φανη διαλεκτο, Σλαυοφανη μαλιστα διαλεκτο η οποια ειναι "ελληνικη παθουσα εν τη εξελιξει λογω πολλων περιπετειων"!
Και δεν βρεθηκε ενας Χριστιανος στο Υπ. Εξωτερικων, "οπως ν' αποκαλυψη και διασαλπισει ανα τον κοσμον την επικρατουσαν ολεθριαν πλανην(...) οπως εγραφε και ο Ιων στα "Τετραδια του Ιλιντεν" με αναφορα ακριβως σε αυτην την ομιλουμενην Βουλγαρο-Σλαυο-φανη διαλεκτον ανα την Ελληνικην Μακεδονιαν (σελις κστ").

5.Εξαιρετικα ανησυχιτικοι ειναι οι αναφερομενοι οροι στην εκθεση, οροι οπως το "ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΙ" (Makedonci) οι οποιοι και επαναλαμβανονται απο τον "μεσολαβητη" Μαθιου Νιμιτζ στενο συνεργατη (και συνιδρυτη μαλιστα) του ανθελληνικου CDRSEE, αλλα και του ΕΛΙΑΜΕΠ, μελος και αντιπροσωπος του οποιου πλειστες οσες φορες,τυχαινει να ειναι ο Κος Κωφος !

6. Εαν ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΣ Εθνικων Ελληνων διαβιοντων στην γειτονα χωρα, προς τους Βουλγαρο-Σερβους αυτο-αποκαλουμενους σαν "Μακεδονες" ,η, οιαδηποτε ονομασια αυτων των Βουλγαρο-Σερβων με ονομα που εχει σαν πρωτο γραμμα το ---Μ---,εχει αποφασισθει τοτε καλλιτερα η Αθηνα να ετοιμασθει για την οργη των τεκνων της.
Και αυτο, γιατι απ' οτι φαινεται η Αθηνα ΓΝΩΡΙΖΕΙ τις αληθειες, και ομως, οχι μονον τις αποκρυπτει, αλλα και αποφασιζει εναντιον του Ελληνικου Εθνικου συμφεροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: