Σάββατο

Για ένα πατριωτικό κίνημα

Οι σκέψεις σου, αντανακλούν το πραγματικό αδιέξοδο που βιώνουν όσοι αγωνιούν για την πατρίδα και τον ελληνισμό.

Ωστόσο, οι χιλιάδες μεμονωμένοι, δεν αποτελούν κίνημα, και πολύ περισσότερο, οι εκατοντάδες χιλιάδες παραπληροφορημένοι, αντιδρούν γιατί έτσι τους πείθει η προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης.

Επομένως πριν την Ηγεσία, θα πρέπει να μας απασχολήσει η μέθοδος και η οργάνωση.
Θα ήταν καλό να υπήρχε κάποιος «Ομπάμα» ή κάποιος « Ανδρέας» για να μιλήσει μαζικά στους Έλληνες. Αλλά δεν υπάρχει.

Όταν δεν έχεις πρόσωπα που ξεφεύγουν το κατεστημένο για να υπηρετήσουν την αντίσταση και την ανατροπή, πρέπει, να μαζέψεις, τον κόσμο, τους πολίτες ,τους νέους, γύρω από στόχους κατανοητούς , που θα οδηγούν στους ευρύτερους στόχους.

Τώρα μπορούμε να συσπειρώσουμε κόσμο γύρω από την εκπαίδευση και το καταναλωτικό κίνημα.

Πρέπει να πείσουμε και τους κύριους στόχους, γιατί η μεγάλη πλειοψηφία είναι προσανατολισμένη στα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα.

Η συσπείρωση κατά των τραπεζιτών, και των διεθνών τοκογλύφων, οδηγεί στην καρδιά του προβλήματος, την οποία όμως δεν μπορείς εξηγήσεις τώρα, γιατί οι περισσότεροι θα σε θεωρούν αντισημίτη και φασίστα. Εγώ έχω τραυματιστεί, με την προσωποποίηση στους «Ρότ-σιλντ», «Ροκφέλερ», «Σόρος», και βλέπω ότι πάει καλά. Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται.

Η συσπείρωση κατά των παραχωρήσεων στο Κυπριακό, στο Αιγαίο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, οδηγεί επίσης στην καρδιά του προβλήματος,

Μερικά πράγματα μπορούμε να τα λέμε με το όνομά τους.

Οι «πρόθυμοι» είναι προδότες. Αυτό μπορούμε να το επαναλαμβάνουμε. Κανείς δεν θα μας πιστέψει αν πούμε τον Καραμανλή και τον Γιωργάκη προδότη. θα μας πιστέψουν περισσότερο όμως ,αν πούμε την Ντόρα, τον Αλαβάνο κλπ. Να χτυπάμε δηλαδή στα σημεία που το ίδιο το σύστημα παραπληροφόρησης επιτρέπει. Και πάμε παρακάτω στη συνέχεια. Προδότες-πράκτορες είναι για όλους σχεδόν οι «Δημητράδες». Εγώ πρόσθεσα την ΑΝΤΙ-ΦΑ. Τα «τάγματα εφόδου του Σόρος».Και νομίζω ότι έπιασε.

Συμφωνώ για την σιγή ασυρμάτου, με ορισμένες εξαιρέσεις. Μπίλντερμπεργκ- Αλογοσκούφης , Μπίλντερμπέργκ- Διαμαντοπούλου, Μπίλντερμπέργκ-Γιωργάκης κλπ. όπως και Τραιλάτεραλ-Παπαδήμος , Τραιλάτεραλ- Βουρλούμης κλπ.

Νομίζω, ότι σε αυτή τη φάση χρειάζεται συντονισμός. Είμαστε αρκετοί.. εάν λέμε τα ίδια πάνω κάτω πράγματα, σιγά –σιγά, σε μερικούς μήνες θα υπάρχει «ιδεολογικό ρεύμα» στους αναγνώστες, και το περιβάλλον τους.
Ένα μικρό τέτοιο ρεύμα, έχω δημιουργήσει στους θεατές του Blue Sky στην Αθήνα.

Επαναλαμβάνω την πρότασή μου.

Επεξεργασία κοινού πλαισίου, ομάδας πρωτοβουλίας. Σταθερή αναπαραγωγή του. Δημιουργία ιδεολογικού ρεύματος. Πρωτοβουλίες για την ελληνική γλώσσα και παιδεία. Πρωτοβουλίες για την ακρίβεια και τους λωποδύτες στο καταναλωτικό κίνημα. Με στόχο τις ευρωεκλογές.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: