Δευτέρα

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

















Τις τελευταίες ημέρες, η Λαρισα βρίσκεται υπό κατάσταση πολιορκίας στην κυριολεξία.
Ξυλοδαρμοί μαθητων στα σχολεια , απειλες κατα των δικαστικων αρχων για να μην εφαρμοσουν Νομους του Κρατους ,1000 περιπου αναρχικοι που επιστρατευτηκαν και κατελαβαν το κεντρο της πολης με απειλές και ένα καθεστώς ερυθρής τρομοκρατίας, που θυμίζει εποχές του '70 στην Ιταλία, η καταληψη του Μεγαρου Κατσιγρα απο περιεργους τυπους ,συνθέτουν ένα σκηνικό που εκθέτει ανεπανόρθωτα τους θιασώτες της αστικής "Δημοκρατίας"… Μιας Δημοκρατιας που προστατεύει
επιλεκτικά τους ανθρώπους της (ποτέ και κανείς δεν τους "αγγίζει", ιδιαίτερα μετά την εξάρθρωση τμήματος της 17Ν), αφήνοντας έκθετους στη βία των "προοδευτικών" και συνάμα περιθωριακών εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων (λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις) όσους δεν της είναι "χρήσιμοι", ή συγκρούονται μετωπικά με τις δυνάμεις (την άθροιση υποομάδων) της "ανανεωτικής" (τίτλος-προκάλυψη) Αριστεράς, που στη δεδομένη χρονική συγκυρία είναι χρήσιμη, καθώς πλαγιοκοπεί το ΠΑΣΟΚ, αρμέγοντάς του ψήφους και καθηλώνοντάς το στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Γαλαζια Ηγεσια της Λαρισας στο συνολο της, Περιφερειαρχης , Νομαρχης, Δημαρχος ,Βουλευται ΝΟΔΕ παίζουν δυστυχως ένα αμοραλιστικό, προβοκατόρικο και ανήθικο παιχνίδι με τη φωτιά.

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει εκτός ελέγχου, καθώς καθαρά από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα τις τελευταίες ημέρες. Η επίθεση εναντιον του Ξενοδοχειου Διονυσος ,ο ξυλοδαρμός ενος νεαρου μαθητη μεσα στο ιδιο του το σχολειο η καταστροφη καταστηματων και η λεηλασια σουπερ μαρκετ αργότερα από την ίδια "προοδευτική" ομάδα , όπου μάλιστα οι κουκουλοφόροι διέκοψαν και την κυκλοφορία , ολοκληρώνοντας μάλιστα ανενόχλητοι το έργο τους.Η βαβηλωση εκκλησιων και το σπασιμο τραπεζων Όλα αυτά αποκαλύπτουν τη ζοφερή εικόνα μιας κοινωνίας απροστάτευτης και ευάλωτης στις διαθέσεις του κάθε πυρομανή, "βιτρινοθραύστη" και συμπλεγματικού ψυχοπαθή της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (και όχι μόνο, θα τα πούμε σε λίγες γραμμές παρακάτω…), που μπορεί καθημερινά, σε ώρες αιχμής, να περιφέρεται στην Λαρισα και να πυρπολεί ανενόχλητος καταστήματα, να ξυλοκοπεί κατά το δοκούν όποιον δεν του αρέσει και να πηγαίνει μετά να κρύβεται στο "άσυλο" της Ιατρικης σχολής.

Φυσικά, εδώ πρέπει να αναφερθούμε και στην έφεση που επιδεικνύουν σε βιαιότητες και πραξικοπηματικές ενέργειες που βλέπουμε όλοι να εκτυλίσσονται στα πανεπιστήμια, με πρωτεργάτες φοιτητές προσκείμενους στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ, που σε αγαστή συνεργασία με αντιεξουσιαστές, ξυλοκοπούν πρυτάνεις, καταστρέφουν εγκαταστάσεις και πολύτιμα υλικά που ανήκουν σε όλους μας, διακόπτουν συγκλήτους, μπλοκάρουν διαδικασίες και βυθίζουν το ελληνικό πανεπιστημιακό σύστημα στην ανυποληψία και την παρακμή, καταστρέφοντας τα όνειρα δεκάδων χιλιάδων φοιτητών, που δεν μοιράζονται τα οράματα των αριστεριστών.!!!!

Εδώ και δύο χρόνια τώρα, στα επεισόδια και σε επιθέσεις κατά πολιτων της Λαρισας πρωτοστατουν υιόι πρωτοκλασάτων στελέχων του ΣΥΝ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ.

Η ευρύτερη Αριστερά, λειτουργεί πλέον ως "αδελφότητα". Προσπαθεί να αναβαθμιστεί βλέπετε, σε οργανωτικό επίπεδο

Που είστε κύριοι της ΝΔ;

Αν όλα τα παραπάνω δεν στοιχειοθετούν εκτροπή, δεν ξέρουμε πλέον τι… Η Τοπικη Γαλαζια Ηγεσια δείχνει να θεωρεί πως επικοινωνιακά, η κατάσταση αυτή που επικρατεί την ευνοεί. Το ΠΑΣΟΚ δείχνει σαστισμένο, με τα στελέχη του να παλαντζάρουν μεταξύ ριζοσπαστικών θέσεων που τα φέρνουν αντιμέτωπα όμως με την κοινωνία και "εκσυγχρονιστικών" θέσεων (από τη γνωστή πτέρυγα) απόρριψης κάθε μορφής βίας και εξτρεμιστικού ακτιβισμού, εκφράζοντας ερμαφρόδιτες θέσεις που προκαλούν σύγχυση ακόμα και στους κόλπους του. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σιγοντάρει και πρωταγωνιστεί σε όλες τις βίαιες ενέργειες που λαμβάνουν χώρα στα ΤΕΙ και στα ΑΕΙ!

Οι πρυτάνεις πλέον καταγγέλλουν το "έκνομο" (κατά τα λεγόμενα στελεχών της ΝΔ) κόμμα ανοικτά για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν! Το ΚΚΕ περιχαρακώνεται, προσπαθώντας να πρωτοστατήσει σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγει καταστάσεις που θα το εκθέσουν στα μάτια της κοινής γνώμης (απλά, προβαίνουν σε πράξεις συμβολικής "διαμαρτυρίας" για το θεαθήναι).

Η ΝΔ, θεωρώντας ότι η όλη κατάσταση την ευνοεί, καθώς ενισχύει τα συντηρητικά αντανακλαστικά των πολιτών και αναδεικνύει την ανάγκη μεταρρυθμίσεων, απλά παρακολουθεί, χωρίς να παρεμβαίνει αποφασιστικά.. Ουσιαστικά, το πολιτικό σύστημα είναι όμηρος μερικών δεκάδων αλητών, που θεωρούν πλέον ότι μπορούν ατιμώρητοι να προβαίνουν σε εγκληματικές κακουργηματικές πράξεις. Την ίδια ώρα και ενώ η επιτηδευμένη "αναποφασιστικότητα" της κυβέρνησης ξεδιπλώνεται σε βάθος χρόνου, πολλοί πολίτες αισθάνονται ταπεινωμένοι και ευάλωτοι.

Ας αναλογιστούν κάποιοι ότι σε λίγο καιρό, οι πράξεις αυτοδικίας θα αποτελέσουν, απούσας της Αστυνομίας το μόνο τρόπο προστασίας από τις επιθέσεις των στελεχών της Αριστεράς. Και τότε, η κοινωνία θα τα βάλει και δικαιωματικά με αυτούς που κυβερνούν.

Πόσο ακόμη θα τους ανεχόμαστε;

Την εβδομάδα που πέρασε, επανειλημμένα ο "πατριωτικός χώρος" έγινε στόχος διαφόρων ακροαριστερών και αναρχικών. Νεαροί συναγωνιστές στα ΤΕΙ και τα Λυκεια έπεσαν θύματα τραμπουκισμού από οργανωμένες και εξοπλισμένες ομάδες κουκουλοφόρων. Αλλη ομάδα κουκουλοφόρων στο κέντρο απειλει μεσω της Γνωστης Γιαφκας του ΙΝΝΤΥΜΕΔΙΑ οσους αντιστεκονται στο πνεύμα της παγκοσμιοποίησης και τολμούν να μιλούν για Ελλάδα οπωε ο Χαμος και ο Πατριωτικος Συνδεσμος.

Οι αναταραχές στην Λαρισα η συνεχιζόμενη επί χρόνια ανοχή της αστυνομίας, στην αριστερίστικη βία , σε συνδυασμό με την πολιτική κάλυψη που της προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι διάφορες συνιστώσες του εγείρουν ένα τεράστιο ζήτημα για όλους όσους ασχολούνται ενεργά για να υπερασπίσουν πατριωτικά και εθνικιστικά ιδεώδη.

Κατ' αρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός. Ποιός είναι αυτός που υποκινεί τις επιθέσεις. Είναι αυτός ο οποίος ευθαρσώς δηλώνει οτι στην τηλεόραση ότι "δεν συνομιλεί" με εθνικιστές. Είναι αυτός ο οποίος επανειλημμένα επεμβαίνει για να διασώσει τους μετέχοντες στα επεισόδια.

Ο λόγος για τους κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες τους. Και οι άνθρωποι, ακόμα και όταν αναγκάζονται να "καταδικάσουν την βία" το κάνουν με τρόπο που προκαλεί όλους αυτούς που την υφίστανται. Ας πάρουμε το παράδειγμα της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ "Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς",η οποία στην ιστοσελίδα της διατυπώνει την ανάγκη για "εργατική πολιτοφυλακή,

Αυτή την στιγμή μπροστά στον εθνικιστικό χώρο ανοίγεται ένας δρόμος. Πρέπει να επιλέξει πώς θα κινηθεί για να υπερασπιστεί τους ακτιβιστές του και να επικυρώσει την παρουσία του στην κοινωνία.
Η πλέον εύκολη - αλλά ταυτόχρονα και αναμενόμενη από κράτος και αριστερά - οδός θα ήταν αυτή της σύγκρουσης με συμμοριακούς όρους, με αντίστοιχα χτυπήματα εκατέρωθεν. Πρόκειται περί ενός αδιεξόδου, το οποίο το μόνο που θα προσφέρει είναι η επανάληψη στερεοτύπων περί "κακών εθνικιστών" από τα καθοδηγούμενα ΜΜΕ, αλλά και θα δώσει την ευκαιρία στους μηχανισμούς του παρακράτους να οδηγήσουν για μία ακόμη φορά εθνικιστές στον εισαγγελέα και στις φυλακές.
Εξίσου εύκολη είναι και η λύση του κλαψουρίσματος και της θυματοποίησης, προκειμένου να κερδηθούν συμπάθειες. Εκτός από το ότι αυτή η στάση δεν ταιριάζει στους περισσότερους από εμάς, ουσιαστικά επίσης δεν έχει κανένα αντίκρισμα. Και επίσης οδηγεί σε αδιέξοδο, καθώς "αστικοποιεί" και "ουδετεροποιεί" το εθνικιστικό κίνημα, φθείροντας ψυχολογικά τους ακτιβιστές του.
Θα μπορούσε κανείς να πεί - και ήδη αρκετοί το έχουν κάνει - ότι πρέπει να σφίξουμε τα δόντια, να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Δυστυχώς πλέον αυτό δεν είναι επιλογή. Το έχουμε κάνει αρκετές φορές μέχρι σήμερα. Δεν οδηγεί πουθενά, παρά στην περαιτέρω αποθράσυνση των δραστών τέτοιων εγκλημάτων. Τι απομένει λοιπόν; Τι μπορούμε να κάνουμε;

Η δική μας απάντηση πρέπει να είναι κινηματική. Δεν πρέπει να περιοριστεί σε μισολογα . Αλλά δεν πρέπει και να εκτονωθεί στον δρόμο. Πρέπει να γίνουν και τα δύο. Πρέπει να περάσουμε στην αντεπίθεση. Η ελληνική κοινωνία έχει σιχαθεί τόσο τις πρακτικές αυτές των κουκουλοφόρων όσο και αυτούς που τις καλύπτουν. Η ώρα είναι κατάλληλη.
Πρέπει όλοι να τεθούν επί των πολιτικών και ποινικών ευθυνών τους. Νομαρχης ,Δημαρχος ,Βουλευται οι αρχηγοί κομμάτων που τους συγκαλύπτουν, οι πρυτάνεις που τους παραχωρούν χώρους στα πανεπιστήμια, οι δήμαρχοι που τους δίνουν δημόσιους χώρους για να τους μετατρέπουν σε γιάφκες. Ταυτόχρονα ήλθε η ώρα να υπάρξει έμπρακτη αλληλεγγύη. Να φανούμε στον δρόμο, για να υπερασπιστούμε τους συναγωνιστές μας. Να παρέμβουμε στην κοινωνία, για να τους δείξουμε ότι δεν μας φοβίζουν οι πρακτικές τους. Να είμαστε εθνικιστές, παρόντες σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα. Να δείξουμε ότι είμαστε ζωντανοί και δυνατοί!!!!.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mpravo

Poly epityximeni theorisi gia ta osa symabainoun sti larisa