Παρασκευή

Οι μονοπωλητες της γιαλινης «αληθειας»



Αναρχοκομμουνιστικες και αριστεριστικες κρισεις όπως αυτή του περασμενου Δεκεμβριου. Η ψοφοδεης λαικιστικη αντιμετωπισις των καταληψεων και των «παιδιων». Η χλιαρη ανυπαρκτη παρουσια ενός υπουργου όπως του λαλιστατου και χαμογελαστου κου Καθηγητου,( του Προκοπη μας) ο οποιος μονο που δεν προσκαλεσε τους αναρχικους και τους φιλους τους, να κατακαψουν ανεμποδιστοι την Αθηνα, ερχονται σε ευθεια αντιθεσι με την σοβαρη και υπευθυνη ηγεσια της αστυνομιας, σημερα.
Βεβαιως ουδεις δεν προσκαλεσε τους καλομαθημενους κρητικους να εγκαταλειψουν τα ζεστα καφενεια τους. Την τσικουδια τους και τα καλτσουνακια τους και να πλακωσουν με τα "οικολογικα" τρακτερ τους, αντι να είναι στα χωραφια τους. Ουτε βεβαιως θα μπορουσαμε να αγνοησουμε τον ρατσισμο , που επιδεικνυουν οι Κρητες. Αυτοκολακευομενοι για την γενναιοτητα τους , ως εάν και είναι η ανδρεια και το θαρρος μονοπωλιο των κρητων, επειδη φερουν κρητικη μαχαιρα και ασπρα «στιβανια».
Αντιθετως θα τους προκαλουσαμε να την επιδειξουν αυτή την ανδρεια και την γεναιοτητα στην αντιμετωπισι των συμπατριωτων τους στα Ζωνιανα και οπου αλλου για ψυλλου πηδημα εκ του ασφαλους αλληλομαχαιρωνονται γενναια, ή αυτοσκοτωνονται στους γαμους με τις «μπαλοθιες» των ηλιθιων.
Όμως εχουν και συμμαχους ολοι οι κουζουλοι. Και αυτοι είναι οι λαικιστες πολιτικοι και οι αριστεροτραφεις παντογνωστες μυθο-δημοσιογραφοι μας. Οι οποιοι συγκλονισθησαν και εταραχθησαν. Διοτι ευρεθη ενας πραγματικως ανδρειος, να περιφρουρηση την κλονισμενη ηρεμια της πολεως.Να αντιμετωπιση τους καλοθρεμμενους, με το γαλα της αιγος , μελι και καρυδια εκ Κρητης, αδιαφορων προς τιμην του, καθ ο Κρης και αυτος την καταγωγην, ο κος Μαρκογιαννακης, για την απωλεια ολιγων ή πολλων ψηφων των συμπατριωτων του.
Θεωρω ότι κρισεις όπως αυτές, ενιοτε αποδεικνυουν ηγετικες προσωπικοτητες, που διακρινονται και ξεχωριζουν από την μιζερια και την λαικουρα. Την υποκρισια και την γλοιωδη συμπεριφορα, που επιδεικνυουν προς κάθε αναρχικη εκνομη παρουσια. Ολοι αυτοι, οι σοβαροφΟνεις, οι «εγκυροι» όταν προκειται να λαικισουν, να χλευασουν, να ταπεινωσουν εκ του ασφαλους.
Οι μονοπωλητες της γιαλινης «αληθειας» .Η χουντα του μικροφωνου και του τηλεοπτικου παραθυρου.


ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: