Τετάρτη

Ισχύει ή όχι κ. Καστανίδη;;




Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Αποτελεί πρώτου βαθμού ξεφτίλας και έσχατου βαθμού υποκριτικής δεινότητας, το πιθανότατο ενδεχόμενο ισχύς του δημοσιεύματος σε blog (http://exastal.blogspot.com/2009/10/blog-post_9.html), σύμφωνα με το οποίο ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε ως συνήγορο στο τριμελές πλημμελειοδικείο αλλά και τον Μάρτιο, φέτος, στο εφετείο, όταν δικαζόταν η υπόθεση δυσφήμησης που διέπραξαν σε βάρος του αστυνομικοί της συνδικαλιστικής εφημερίδας "Αστυνομικό Βήμα", τον κ. Δημήτραινα. Τον μόλις διορισθέντα Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου του.

Φέρεται λοιπόν, εκτός από φίλος του κ. Καστανίδη, εκδοθείς «εισηγητής» μετά της συζύγου του, ο κ. Δημήτραινας να είναι και δικηγόρος του Υπουργού.

Με λυπεί η σιωπή του Γ. Παπανδρέου, που μας έχει συνηθίσει σε «αποκεφαλισμούς» μιας νυχτής. Μοιάζει να μην έμαθε από τις πολλές μέρες ανάλογης σιωπής του προκατόχου του. Ειδικά, τώρα που έχει ανεβάσει ακόμα υψηλότερα τον πήχη της ηθικής. Ειδικότερα, τώρα που το Υπουργείο φέρει τον τίτλο της «Διαφάνειας». Πολύ περισσότερο, τώρα που ο ΑΝΤ1 με κοροϊδεύει με το Γιούρι Γκελερ..

«Ένα..! Δύο..! Τρία! Απάντησε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: