Πέμπτη

Ολα τα στελεχη της ΕΡΕΝ Λαρισας με την Ντορα!!!!





«Δεν σας ζητώ λευκή επιταγή. Δεν θέλω από εσάς μια άκριτη, απλή υποστήριξη. Ό,τι λέω και κάνω σήμερα, δεν έχει ημερομηνία λήξης την ημέρα της εκλογής. Ζητώ την έγκρισή σας για συγκεκριμένες, ξεκάθαρες δεσμεύσεις που έχω αναλάβει για το κόμμα και την πορεία του προς το αύριο.» Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη στον αποψινό της διάλογο με Νεοδημοκράτες της Ηλιούπολης.

Στην αποψινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης, παραβρέθηκαν πολλοί βουλευτές, στελέχη της ΝΔ και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ντόρας Μπακογιάννη για έναν ζωντανό διάλογο με αντικείμενο το μέλλον της μεγάλης μας παράταξης.

Στην παρέμβασή της, η υποψήφια για την προεδρία της ΝΔ ανέφερε ότι ο στόχος της για την αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα είναι εύκολος. «Χρειάζεται οργάνωση, ομοψυχία, συντονισμός, αγωνιστικότητα», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη και ζήτησε την έγκριση των Νεοδημοκρατών για τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για το κόμμα και την πορεία του προς το αύριο. «Ζητώ την ενεργό συμβολή σας σε αυτή την πορεία», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτεραιότητες και τις δεσμεύσεις της που έχει καταθέσει δημόσια με στόχο να γίνει ένας δημόσιος διάλογος με τη βάση της παράταξης. «Στόχος μου να θέσω στην κρίση σας τις προτάσεις μου, και – κυρίως να σας ακούσω. Να απαντήσω στα ερωτήματά σας, στην κριτική, στις αγωνίες σας», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: