Τρίτη

Ο «ΛΑΟΣ» ΦΕΡΝΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ!

K. Δεσλη

«να αρθεί το πόθεν έσχες στην οικοδομή, για να βγει το μαύρο χρήμα από τα σεντούκια, να κινήσει την οικοδομή και τα 80 έως 300 δορυφορικά επαγγέλματα…»

είναι η άποψη του ΛΑΟΣ για την Οικονομία, όπως την εξέφρασε με τον γνωστό του στόμφο ο κ. Αδωνις Γεωργιαδης στο κανάλι 10, στις 13/11/2009.

Πρωτοφανής και ασύλληπτη ευφυΐα και οικονομική πρωτοποριακή σκέψη η

οποία γεννάει αμέσως τα παρακάτω ερωτήματα.

Α) Ποιος θα αγοράσει αυτά τα νέα σπιτια, συν τα 200.000 απούλητα μέχρι σήμερα;

Β) Ποιον θα ωφελήσει η αναθέρμανση της οικοδομής, εκτός από τις τράπεζες, τους εργολάβους και τους αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες (που σήμερα εργάζονται οι Ασιάτες με 10 Ευρω μεροκάματο) εργάτες;

Ο ΛΑΟΣ βάζει τους λαθρομετανάστες από την πίσω πόρτα!

Απαντώ, με στοιχεία από μια πολύ γνωστή έκθεση, την οποία ο κ. Καρατζαφερης ασφαλώς γνωρίζει.

Συνέταξαν λοιπόν μια έκθεση οι Τράπεζες και οι Κατασκευαστές με την οποία ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΑ, για εισροή ακόμα 400.000 λαθρομεταναστών, με το εξής σκεπτικό.

Α) Οι Τράπεζες θα ανοίξουν έτσι τα ταμεία, να δώσουν νέα δάνεια για ανεγέρσεις κατοικιών (ο κύριος όγκος του χρήματος που διακινούσαν ήταν τα στεγαστικά).

Β) Οι κατασκευαστές θα κτίσουν, θα οικονομήσουν οι ίδιοι και θα μειώσουν την ανεργία (μεταξύ των μεταναστών εργατών).

Γ) Οι Έλληνες θα αγοράσουν τα σπιτια αυτά ως επένδυση ( γιατί οι περισσότεροι έχουν ήδη σπιτια), τα οποία στη συνέχεια θα τα νοικιάσουν σε αυτούς τους 400.000 νέους νομιμοποιημένους Λαθρομετανάστες. Θα βρουν δηλαδή ενοικιαστές οι οποίοι σήμερα απουσιάζουν. ( Λάδι στην μηχανή της κατανάλωσης οικοδομής).

Δ) Οι ίδιοι αυτοί οι 400.000 λαθρομετανάστες, υπολογίζεται πως μετά την 5ετια παραμονής τους στην Ελλάδα, θα απευθυνθούν στις τράπεζες σε ποσοστό 18% για να πάρουν καταναλωτικό, επιχειρηματικό και στεγαστικό δάνειο.

Και βέβαια, επειδή δεν γεννούνται ( πολεμούνται από το ελληνικό κράτος οι Έλληνες γι αυτό και δεν παράγουν προϊόντα και παιδιά, τα δυο μοναδικά στοιχεία για την επιβίωση ενός έθνους) Ελληνόπουλα, όταν μπουν αυτοί οι 400.000 λαθρομετανάστες στο σύστημα, οι τράπεζες θα ζητήσουν ακόμα 400.000 νέους πελάτες, και ακόμα 400.000 στην άλλη δεκαετία κ.λ.π, κ.λ.π.

Πόσοι Έλληνες Γεννιούνται και πόσα ακόμα σπιτια χρειάζονται

Σημειώνω και τονίζω , προς τον κ. Γεωργιαδη και το κόμμα του το ΛΑΟΣ, ότι στην Ελλάδα γεννιούνται μόλις 75.000 Ελληνόπουλα τον Χρόνο (συν 35.000 αλλοδαπά). Είμαστε η προτελευταία χώρα στον κόσμο σε γεννήσεις -τελευταία η πολύπαθη Σερβία με 0,84 παιδιά ανά οικογένεια- με 0,96 παιδιά. Για σύγκριση αναφέρω ότι στην Τουρκία γεννιούνται 1.600.000 παιδιά κάθε χρόνο!

Τον κ. Γεωργιαδη βεβαια, παραδόξως ούτε το «ΛΑΟΣ» που προβάλλεται ως πατριωτικό κόμμα, δεν τον απασχόλησε ποτε το σοβαρότερο εθνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ελληνικό έθνος στα 5.000 χρόνια της ιστορίας του.

Δεν γνωρίζω αν το κάνει από άγνοια, αφέλεια, η παπαγαλίζει τις απόψεις των Τραπεζιτών και των Κατασκευαστών. Από την μια καταθέτει ερωτήσεις για την μετανάστευση (και τις διαφημίζει στις τηλεοράσεις) και από τη πίσω πόρτα ανοίγει την μετανάστευση για πολλαπλάσιο αριθμό λαθρομεταναστών.

Σημασία έχει πως ασχέτως λόγου, οι απόψεις τους είναι εθνικά επικίνδυνες.

Τρικυμία Κρανίου.

Η Οικοδομή δεν είναι παραγωγικός τομέας της οικονομίας κ. Γεωργιαδη.

Η Οικοδομή κατ΄αρχας είναι συνάρτηση του πληθυσμού, αυτού που επιχειρείτε να τον αυξήσετε με την λαθρομετανάστευση. Δεν ξέρω αν μάθατε τα οικονομία ως βιβλιοπώλης, που είπατε στην εκπομπή ότι είστε.

Ακούστε την είδηση για το τι εστί παραγωγή.

«Στο λιμάνι του Πειραιά, η απεργία των Λιμενεργατών εγκλώβισε 4.800 εισαγόμενα κοντεινερ και ΜΟΛΙΣ 640 εξαγόμενα».

Καταλάβατε τι σημαίνει ΠΑΡΑΓΩΓΗ και Εθνικός πλούτος.;

Τράπεζες, υπηρεσίες, τουρισμός με εισαγόμενους – ενοικιαζόμενους εργάτες στα ξενοδοχεία, με 400 Ευρω (από Ρουμανία και Βουλγαρία) για 12 ωρο εργασίας, με εισαγόμενα τρόφιμα και ποτά, οικοδομή με εισαγόμενα υλικά και αλλοδαπούς εργάτες, με τεράστια εξαγωγή συναλλάγματος κ.λ.π., είναι απλά ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ εισαγόμενων προϊόντων…

Και η κατανάλωση ήταν και είναι μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού ΑΕΠ!!! Μόνο καταναλώνουμε κύριοι, δεν παράγουμε κάτι στον πρωτογενή, στην μεταποίηση και στις νέες τεχνολογίες. Που μόνο αυτοί οι τομείς γενούν εθνικό πλούτο και ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ και κάνουν τα 600 κοντερινρ που ήταν προς εξαγωγή στον Πειραιά, 6.000!

Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε αυτό το απλό πράγμα, μην ασχολείσθε με την πολτικη.

Δεν αυξάνουν λοιπόν τον Εθνικό Πλούτο.

Χρήμα διαρρέουν προς το εξωτερικό και ασφαλώς αυτή η σαθρότητα, της «Οικονομίας της Οικοδομής» και της κατανάλωσης, οδήγησε την Ελλάδα στην σημερινή Πτώχευση.

Βρίσκεσθε σε σύγχυση κύριε Γεωργιαδη και κ. Καρατζαφερη και ελπίζω κάποια αλλα στελέχη του ΛΑΟΣ, να μην ενστερνίζονται τι επικίνδυνες απόψεις σας.

Ύποπτη και εθνικά επικίνδυνη άποψη

Και για να μας πείσει για το ορθό της άποψης του ο κ. Γεωργιαδης επικαλέστηκε τον Ν.Φελέκη, τον διευθυντή του «Κόσμου του Επενδυτή».

Μοιράζονται λέει τις ίδιες ιδέες !!!

Ο κ. Γεωργιαδης και ο κ. Καρατζαφερης το ξέρουν αλλα δεν το λένε δημόσια γιατί θέλουν να τα έχουν καλά με τα εκδοτικά συμφέροντα, ξέρουν ποιος είναι ο κ. Φελεκης. Και τι συμφέροντα προβάλλει. Οι περισσότεροι από εμάς όμως όχι!

Είναι ο σύζυγος της κας Μαριλενας Κοππά.

Ναι, της σύμβουλου του Γ. Παπανδρέου για την Μετανάστευση. Αυτής που εκπόνησε το σχέδιο να αλλάξει ο κώδικας Ιθαγένειας, να πάρουν όλοι οι Πακιστανοί-Αφγανοί κλ.π., ελληνική υπηκοότητα, να υποδεχόμαστε και να νομιμοποιούμε ΟΛΟΥΣ όσους μπαίνουν στην Ελλάδα, να τους δίνουμε άσυλο, μισθό, σπιτια δωρεάν αντί για ξενώνες …!

Η κα Κοππά είναι σήμερα (επικεφαλής, αν δεν κάνω λάθος, μετά την υπουργοποίηση Παπακωνσταντινου) των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ήταν δε υποψήφια για την θέση του Αν.Υπ. Εξ. και την «έφαγε» ο Δρούτσας στο παρά 1¨.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Στέφανος Σωτηρίου, ιστορικός Βαλκανολόγος

Συντονιστής της Επιτροπής για την Αλλαγή-Μεταφορά Πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: