Πέμπτη

Γιατι?

Τον Νοεμβριο του 2006 εξι μελετηροι και φιλοτιμοι σπουδαζοντες νεοι αφησαν για λιγο τα νυχτερια μελετης ,τους λογαριθμους και τις διαφορικες, και αποφασισαν να εργασθουν ως οικοδομοι και πρωτομαστορες. Με αξιοζηλευτη ταχυτητα και μαστορια , μετεφεραν τουβλα τσιμεντο λασπες και εκτισαν κυριολεκτικως τον Πρυτανι του Πανεπιστημίου κο ΚαΡΑΜΠΙΝΗ στο γραφειο του. Οταν εκεινος μη αντιλαμαβανομενος το αστειον ή τον συμβολισμοι, προσπαθησε ατυχως να εξελθη πριν το θεαρεστο εργο αυτων των καλοψυχων και αγαθων νεων ολοκληρωθη εκεινοι με συμβολικη βια τον ξυλοφορτωσαν και τον αναγκασαν ειρηνικα να μεινη μονος του στο κτισμενο γραφειο του..

Αντιστοιχη καλοσυνατη συμπεριφορα επεφυλαξαν φοιτητες του Πολυτεχνειου Κρητης. Κατα την ημερα των γενεθλιων του πρυτανεως Κου Ι.Γρυσπολλακη στις 10 Οκτωβριου 2006, ευγενικοι και καλοαναθρεμμενοι σπουδαστες του Πολυτεχνειου προσφεραν στα πεταχτα την τουρτα των γενεθλιων από μια μικρη σχετικως αποστασι τεσσαρων μετρων η οποια βρηκε τον στοχο της..

Οι επιθεσεις αγαπης αυτες ουδολως διαφερουν από τις επιθεσεις των αναρχοβανδαλων βορειων και νοτιων προσατειων που λυσσωδως καταστρεφουν με πρωτοφανη μισος οργη και μανια ο,τι συμπολιτες μας με τον κοπο τους και την εργασια τους εχουν δημιουργησει.

Προσφατα οι ιστοσελιδες των ‘ΒΛΟΓΓΕΡΣ» δεχθησαν σωρειαν μηνυματων προκειμενου να «ενωθουν» κατά του Μπερλουσκονι , ως εάν και ο Μπερλουσκονι ειναι καποιος δικτατωρ ( να όπως είναι στην Κουβα ο αδελφος Καστρο ή στην Β.Κορεα ή ο Αχμαντινεζατ στο Ιραν, που χρησιμοποιει τους βιασμους των φυλακισμενων ως μεσον πειθους) και όχι ο εκλεγμενος σε Καθολικη ψηφοφορια για τριτη φορα Πρωθυπουργος της Ιταλιαςμε συντριπτικη πλειοψηφια..

Μολονοτι στην εποχη μας η αγνοια είναι ηθελημενη πρεπει να αναφερουμε τα εξης στοιχειωδη που είναι αρκετα για να συνεγειρουν το παγκοσμιο μισος των αριστερων και αδελφων όμαιμων κομματων κατά του Μπερλουσκονι.Ποιαι είναι αυτά? Τα απαριθμουμε..

1, Είναι αυτοδημιουργητος μεγαλοεπιχειρηματιας. Δηλαδη καπιταλιστης « που πινει το αιμα του λαου»....

2.Εχει εκλεγει πανυγυρικα τρεις φορες πρωθυπουργος διαλυοντας κυριολεκτικως την αριστερα στην Ιταλια.

3. Δεν είναι ομοφυλοφιλος ή υπερηφανος διαφορετικος..Να ειναι λιγο σαν κι εμας..

4. Δεν μπορει να κατηγορηθει για κακη διακυβερνησι αφου η οικονομικη καταστασι στην Ιταλια εν μεσω κρισεως εχει βελτιωθει ενω η εξωτερικη πολιτικη του Μπερλουσκονι αυξανει τα ειδοδηματα των Ιταλων και το διεθνες κυρος της Ιταλαις...

Ετσι η αριστερα προπαγανδα αναγκασθηκε να στραφη σε εκμυστηρευσεις και αταρνατχτες μαρτυριες ομορφων γυναικων που ασκουν το αρχαιοτερο κοινωνικο επαγγελμα και που λατρευουν οι αντρες , προκειμενου να πεισουν τους Ιταλους ότι ο Μπερλουσκονι χρωστα της Μιχαλους και στις πουτανες..Και συνεπως αξιοκατακριτος..Επειδη αυτό όμως δεν επεισε παρα πολύ, καθ ο οι Ρωμαιοι Λατινοι λιγο πολύ εχουν διαπραξει το σχετικο αδικημα κατ επαναληψιν,προσπαθησαν να αποδειξουν οτι εχει σχεσεις με την Μαφια ότι είναι διεφθαρμενος και όλα τα σχετικα που όμως ακομη δεν εχουν αποδειχθη.

Επειδη όμως όλα αυτά δεν ηταν αρκετα για να φιμωθη ο Μπερλουσκονι τελικως προχθες, αν κρινουμε από την ιδεολογια του δραστη , ενας μαλλον ψυχοπαθης κατα της δεξιας αγορασε ένα αγαλματιδιο ικανης μαζης και από αποστασι 2,5 μετρων καταφερε να σπαση την μυτη τα δοντια και να σχιση το ανω χειλος του Μπερλουσκονι που οδηγηθη στο Νοσοκομειο.

Όλα αυτα τα γνωρισματα μιας τιτανικης λατρειας του ΜΙΣΟΥΣ δεν γεννηθησαν ξαφνικα ουτε χρειζονται παιδοψυχολογο για να εξηγηθουν.Όπως διαπορουν οι τηλεοπτικοι «εγκεφαλοι» που μας προσπαθουν να διαμορφωσουν την γνωμη μας καθημερινως..και να μας προβληματισουν ποθεν το Μισος γαρ?

Ουτε βεβαιως η «δημοκρατικη» αποψι του προεδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Ρόζι Μπίντι στην Ιταλια που δήλωσε ότι ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει αποκαλέσει επανειλημμένως στους αντιπάλους του «κομμουνιστές που θέλουν να τον εξοντώσουν», είναι ο ίδιος υπεύθυνος για το τεταμένο κλίμα και δεν πρέπει «να παίζει το θύμα». Πιθανως δεν θα ειδε τις φωτογραφιες του Μπερλουσκονι μετα τα σπασμενα δοντια και το αιμοφυρτο προσωπο..

Ουτε ακομη και η «εισαγγελικη¨ετυμηγορια του πρώην εισαγγελέα Αντόνιο Ντι Πιέτρο, επικεφαλής του κόμματος «Ιταλία των Αξιών»(sic αι Αξιαι) , δηλωσε κατά καποιo τροπο δικαιολογωντας την συμπεριφορα του ψυχοπαθους κατa του δεξιου Μπερλουσκονι, ότι:

« δεν μπορούμε, να ξεχνάμε ότι στις πλατείες και στις βιομηχανίες υπάρχουν άνθρωποι απελπισμένοι, που βλέπουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν σκέφτεται καθόλου τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις». Αρα αναμενομενη η στοχευσις δι αγαλματιδιου του Μπερλουσκονι..

Σε ολες αυτες τις περιπτωσεις αλλα και σε τοσες άλλες που καθημερινως συμβαινουν το φαινομενο και ο μηχανισμος που το τικτει ειναι ο διος..

Διοτι:
Το ΑΣΒΕΣΤΟ Μισος εκτρεφεται εκπορευεται συντηρειται ι και γιγαντωνεται από τους κομμουνιστες ως αυτοσκοπος προκειμενου να τρομοκρατουν να φιμωνουν οιονδηποτε εχει την δυναμι να σταθη εμποδιο στην προπαγανδα τους.Οιονδηποτε εχει λογο και μπορει πιθανως να πειση για την αρρωστη και παθογενη ψευτικη ιδεολογια της κομμουνιστικης απατης..και τους κινδυνους που ελλοχευει στην υπνωττουσα δημοκρατουρια..Οιονδηποτε θετει σε κινδυνο τους διαχρονικους στοχους των σταλινικων κομμουνιστικων κομματων

Εξ αλλου το απαυγασμα» της δημοκρατιας στην Νεελλαδικη Πολιτεια ,το ΚΚΕ, δια στηλων Ριζοσπαστη το διατυπωνει πεντακαθαρα . Απλως εμεις οι αστοι δεν εννουμε να το δεχθουμε και στρουθοκαμηλιζουμε. Ενώ πολυ περισσοτερο οι ψοφοδεις ηγετες μας των αστικων κομματων .

Εγω ακλονητος και φανατικος αναγνωστης του Ριζοασπαστη σας μεταφερω τα εξης και τα συμπερασματα δικα σας..

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5372356

«..Η έκβαση της επανάστασης, αναφέρει η απόφαση για το αγρο­τικό ζήτημα, εξαρτάται από το «αν θα κατορθώσει το προλεταριάτο της πόλης να πάρει μαζί του το προλεταριάτο της υπαίθρου και να συνενώσει μ' αυτό τη μάζα των μισοπρολετάριων του χωριού» …

Ομως, για να κατορθώσει η εργατική τάξη να συσπειρώσει άλλες κοι­νωνικές δυνάμεις, πρέπει η ίδια να αποτινάξει πλήρως κάθε μικροαστική επιρροή.. Πλήρης αυτοτέλεια της εργατικής τάξης από την αστική και μικροαστική επιρροή, που σημαίνει κατ' αρχήν πλήρη (πραγματική και όχι τυπική) ιδεολογική, πολιτική, οργανωτική αυτοτέλεια του ΚΚ.

Η συμμαχία, λοιπόν, όχι μόνο δεν αποκλείει τη διαπάλη στους κόλπους της, αλλά την προϋποθέτει. Η διαπάλη είναι απαραίτητη, ώστε η συμμα­χία να μην ενσωματωθεί στο αστικό πολιτικό σύστημα, αλλά να μπορέ­σει την κρίσιμη στιγμή να μετατραπεί σε επαναστατική συμμαχία. Αλλω­στε, όλες οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στην αντιιμπεριαλιστική αντι­μονοπωλιακή γραμμή πάλης δεν την κατανοούν ουσιαστικά και ως αντικαπιταλιστική.

Στο 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ αναφέρεται ότι το ΑΑΔ Μέτωπο «σε συν­θήκες επαναστατικής κατάστασης μπορεί να πάρει χαρακτηριστικά επα­ναστατικού μετώπου». Το ΚΚΕ βεβαίως δεν κρύβει ότι αυτό θα επιδιώξει.

Η ιστορική πείρα του ΚΚΕ, και ιδιαίτερα από τον αγώνα του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, έδειξε ότι το ΚΚ πρέπει να έχει σωστή στρατηγική επεξεργασία.. Η λενινιστική θεωρία για την επανάσταση απορρίπτει κάθε είδους σχολαστικισμό που αναζητά σε τυπικά σχήματα «μειοψηφίας» και «πλειοψηφίας» έξω από τον πραγματικό συσχετισμό των δυνάμεων, ο οποίος δεν εκδηλώνεται πάντα και επακριβώς σε μια ψηφοφορία, αλλά είναι ζή­τημα της ικανότητας του Κόμματος στις κρίσιμες στροφές της ταξικής πά­λης, όταν η συνείδηση των μαζών αλλάζει απότομα και με ραγδαίους ρυθ­μούς, να εκτιμά αντικειμενικά αυτό το συσχετισμό σε συνδυασμό με την πολιτική κατεύθυνση της πάλης

Αυτά γραφει ο Ριζοσπαστης οργανο του ΚΚΕ όχι κατά την διαρκεια του της κομμουνιστικης ανταρσιας και «βαθειας ψυχης» Αλλα προχθες στις 29 Νοεμβριου 2009..Οτι αυτό θα επιδιωξει…Το επαναστατικο μετωπο..

Με λιγα λογια ενώ οι αναλυτες και οι δημοκρατικοι αρχηγοι των κομματων οι πρυτανεις, ή ηγεσια μας, οι κοινοβουλευτικοι μας, Ο ευαισθητος για τηνδιαφθορα Προεδρος μας που γνωριζει να συλλυπαται μονο του γονεις του Αλεξη αλλα οχι τους γονεις αστυνομικων που ειχαν αναλογη τυχη , και εν ε πασει περιπτωσει ολοι αυτοι διαπορουν μαζι με τους δημοσιογραφικους καθηγητας των Μεσων Εξαπατησεωνς Μαζων, σε τι οφειλεται η βια και το μισος, την απαντησι μας την εχει δωσει και μας την διδει καθημερινως το προσευχηταρι του Ριζοασπαστη,

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: