Κυριακή

Θα αντισταθούμε με κάθε μέσο στην Ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών και στην απόδοση της ιθαγένειας, (παρανόμως και αντισυνταγματικώς), στα παιδιά τους

Ο αγώνας θα είναι μακρύς μέχρι την τελική Νίκη
Σπύρος Χατζάρας

Ο αγώνας έχει ήδη αρχίσει. Με όλα τα Δημοκρατικά μέσα. Όπως προβλέπει το Σύνταγμα.
(Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία).
Είπαμε ότι: « εάν ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομείου θα μπουκάρουμε και εμείς μέσα».(υπάρχει σχέδιο και για αυτό). Όσοι είμαστε.10.000, 100,000, 500,000, 1,000,000.Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.

Αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μην περάσει κανένα νομοσχέδιο.
Θα αντισταθούμε με κάθε μέσο στην Ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών και στην απόδοση της ιθαγένειας, παρανόμως και αντισυνταγματικώς στα παιδιά τους.

Αυτά είναι απολύτως σαφή. Δεν υπάρχει καμιά αναβολή και καμιά μετάθεση.

Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή. Ο στόχος μας δεν είναι η απόσυρση μιας διάταξης. Αλλά η υπεράσπιση του Εθνικού Κράτους. Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ότι και να κάνουν έχουν ραντεβού με την κάλπη. Το πρώτο «δημοψήφισμα» επομένως, για να κριθούν από το λαό, οι «εκπρόσωποι» και οι «συνεργάτες» της Νέας Τάξης, θα γίνει «υποχρεωτικά στις δημοτικές εκλογές».

Να μην ξεχνάμε, ότι ήδη έχουν εγγραφεί χιλιάδες λάθρο, που ψήφισαν στις Εθνικές εκλογές, εκτός των εκλογικών καταστάσεων, με χαρτιά από τους δήμους. Έτσι έπιασε το 3% ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δήμοι έχουν τα δημοτολόγια. Η απελευθέρωση των δήμων , θα είναι μια σημαντική Νίκη. Θα καθαρίσουμε τα δημοτολόγια. Θα γκρεμίσουμε τον ιστό της Αράχνης, που φτιάχνουν για 12 τουλάχιστον χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: