Παρασκευή

Ο Σαμαράς φτιάχνει κόμμα άξιων... κουμπάρων (;)

Σοβαρά ερωτηματικά για το τί κόμμα θέλει να φτιάξει ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ζητήματα ηθικής τάξης έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, απο ορισμένα γεγονότα που έχουν σημειωθεί στην πορεία της ΝΔ προς τις εσωκομματκές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν πυκνώσει οι καταγγελίες "γαλάζιων" στελεχών περί υποψηφίων στις εκλογές των ΝΟΔΕ με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Χαλκιδικής, όπου ο πρώην Δήμαρχος και υποψήφιος πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ Χαλκιδικής Ιωακείμ Μήτσου κατήγγειλε την αποδοχή απο τη Νέα Δημοκρατία υποψηφιότητας παλιού στελέχους της Πολιτικής Άνοιξης (και κουμπάρου του κ. Σαμαρά), "του οποίου το Ποινικό Μητρώο αναγράφει καταδίκες απο σοβαρές αξιόποινες πράξεις".
Ο κ. Μήτσου, μάλιστα, είχε ενημερώσει σχετικά -μέσω επιστολής- τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τους Πάνο Παναγιωτόπουλο, Μανώλη Αγγελάκα, και την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.
Αντίθετα η ΝΕΦΕ δέχθηκε την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, με αποτέλεσμα ο κ. Μήτσου να αποχωρήσει απο την διαδικασία των εκλογών, καταγγέλοντας το γεγονός.
Εμπρός, λοιπόν, για μια Νέα Δημοκρατία των αξιών και των αξίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: