Πέμπτη

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.


Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας  Yποψηφιός ο βουλευτής Λάρισας και κοινοβουλευτικος εκπροσώπος Αστέριος Ροντούλης
 

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης στην σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στα γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειαρχών που στηρίζει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανέφερε:
Η σημερινή μέρα είναι ημέρα γιορτής. Όλο το Κόμμα είναι εδώ, σαφώς ενωμένο και επαρκώς προετοιμασμένο για την ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Είμαστε ένα κόμμα με καταγεγραμμένο ένα ποσοστό στο 6,8% αλλά το ενδιαφέρον των ΜΜΕ αντανακλά ένα κόμμα εξουσίας. Ο ΛΑ.Ο.Σ μπαίνει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση χωρίς αντιπαλότητα. Οι αντιπαλότητες είναι ένα θλιβερό κατάλοιπο του παρελθόντος. Ο ΛΑ.Ο.Σ βρίσκεται μακριά από δογματισμούς. Για μας προέχει αυτό που ωφελεί την πατρίδα. Μετά αυτό που ωφελεί την παράταξη και μετά το Κόμμα.
Θα κατέβουμε αυτόνομα σε συγκεκριμένες περιοχές. Θα συνεργαστούμε με πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης που για μας υπερέχουν και πιστεύω πως στις 7 Νοεμβρίου θα χαμογελάμε, όπως και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών.
Για την Περιφέρεια Αττικής επιλέξαμε τον πρώτο σε ψήφους βουλευτή όλων των Περιφερειών και Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής τον Άδωνι Γεωργιάδη, με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον βουλευτή Α’ Αθήνας Αθανάσιο Πλεύρη.
Ακολούθως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε και τις υποψηφιότητες που στηρίζει στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος. Συγκεκριμένα:
Για την Στερεά Ελλάδα την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του πρώην νομάρχη και βουλευτή, ιατρού Νίκου Παπανδρέου.
Για την Περιφέρεια Ιονίου την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή, ιατρού, Σπύρου Σπύρου.
Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την υποψηφιότητα του πρώην νομάρχη, Μπάμπη Κόκκινου.
Για την Περιφέρεια Ηπείρου την υποψηφιότητα του νυν νομάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.
Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας την υποψηφιότητα του βουλευτή Λάρισας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Αστέριου Ροντούλη.
Για τον Δήμο της Αθήνας ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, την Βάσω Τσαμπιέρη, τον Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον Γιώργο Μαργέτη, τον Θεόδωρο Ρουμπάνη και τον Απόστολο Μπαμίχα.
Για τις περιφέρειες Ανατολικής, Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα ανακοινώσει τις υποψηφιότητες του κόμματος κατά την συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην ΔΕΘ την ερχόμενη Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: