Πέμπτη

Μερικες αληθειες



Ο Θ. Παπακωνσταντινου (Η Μεγαλη περιπετεια . Εκδοσεις Κακτος σελις 172 ) εχει περιγραψει με σαφηνεια το φαινομενο, τα αιτια που εξηγουν την καταστασι της πληρους αλώσεως των Μεσων Ενημερωσεως αλλα και των εκπαιδευτικων σε ολες τις βαθμιδες απο τους στρατευμενους στην κομμουνιστικη αριστερα με την συνδρομη του "Εθναρχη" .
 1. «.. Εγκαταλειφθηκε απροστατευτος ο ιδεολογικος τομευς για να μην ενοχλειται ο κομμουνισμος ο οποιος ομως επιδοθηκε σε λυσσωδη προπαγανδα της δικης του ‘’ιδεολογιας’’» γραφει ο Θ. Παπακωνσταντινου, διανοουμενος , κοινωνιολογος και δημοσιογραφος τροτσικιστης στα νειατα του και επεξηγει. « Στρατολογηθησαν ως συμμαχοι καθε ειδους κομμουνισται με τη  ετικεττα του ‘’προοδευτικου’’  εισεδυσαν ως αφεντικα στον κρατικο μηχανισμο γενικως και ιδιαιτερως στην εκπαιδευσι και τα μεσα ενημερωσεως και επεδωθησαν ανενοχλητοι σε εξοργιστικας παραχαραξεις ολοκληρου  της ελληνικης ιστοριας. Επαναπατρισθησαν χιλιαδες κομμουνιστικα στελεχη , εκπαιδευμενα για ολας τας μορφας ανατρεπτικου αγωνος , με εξειδικευμενας ικανοτητας, που υπερβαινουν στον καθενα τας ικανοτητας 1000 στελεχων του αστικου κομματος...»
 2.  «.. Δεν ειναι υπερβολικος ο ισχυρισμος οτι ζουμε υπο απολυτη αριστεροκρατια. Οι κομμουνισται εχουν εξασφαλισει πληρη ασυλια. Δεν κρινονται απο κανενα και ασκουν ως ‘’προοδευτικοι’’ σταλινικη τρομοκρατια και αστυνομευσι…..Ο αντικομμουνισμος  με την ανοχη εκεινων που ενεφανιζοντο ως μαχητικοι εκπροσωποι του, εχει δυσφημισθει για τους ανιδέους   και η γενικη καταληψι των καναλιών προβολης , ωθεί προς την αριστερά καθε ασπόνδυλο τσανακογλύφτην. Η βιβλιοεκδοτικη δραστηριοτητα, τα περιοδικα, η  δημοσιογραφια, το θεατρο, ο κινηματογραφος , η τηλεορασι, οι εικαστικες τεχνες, η μουσικη κ.λ.π. βρισκονται κατα πλειοψήφιαν, σε χερια κομμουνιστων και ‘’αριστερών’’. Οσοι επιθυμουν να προβληθουν,  οσοι θελουν να ανεβουν, οσοι επιδιωκουν να διατηρησουν την ‘’φιρμαν’’ των σπευδουν να προσκυνησουν δουλικως την αριστεραν. Εν ονοματι της ‘’ληθης’’ του ‘’ηπιου κλιματος’’ και της ‘’εθνικης ομοψυχίας’’ η Ελλας παρεδοθη ηλιθίως στη διαθεσι μιας μειοψηφιας , που δεν εχει ενδοιασμους, που επαιρεται για τα φρικαλεα  ‘’ πεπραγμενα ’’ της, που χαρακτηριζει καθε αντιθετο ως ‘’φασιστα’’ που αξιωνει το περασμα της ‘’δεξιάς’’ εν στοματι μαχαιρας, που επιβαλλει τη μεσαιωνικη μισαλλοδοξια της ως δημοκρατικο κανονα και που κορδακιζεται οτι καποτε αξιοποιωντας τας δυνατοτητας αυτας θα θαψη το σημερινο καθεστως για να κτιση επανω του τον παραδεισο των ‘’γκουλαγκ’’ και των ψυχιατρειων.» 
3. "..Αφανταστα δειλος και ανανδρος ο Καραμανλης ( οπως και ο Α.Παπανδρεου) επελεξεν ως γοριλλας του, τους κομμουνιστας, στους οποιους παρεχωρησε τα παντα και χωρις ορους ( νομιμοποιησι του ΚΚΕ 24/09/1974) φανταζομενος οτι ετσι θα τους εΧη υπηρετας του. Το αποτελεσμα , μετα την ευλογο εκπληξι των, υπηρξε η αποθρασυνσι των , γιατ ειχαν δικο τους μαγαζι.. ( σελις 157 Η Μεγαλη περιπετεια . Εκδοσεις Κακτος  )
Αυτα εγραφε ο παλιος κομμουνιστης τροσκιστης, που απεβληθη απο το πανεπιστημιο για τις πεποιθησεις του, Δημοσιογραφος , κοινωνιολογος Θεοφυλακτος Παπακωνσταντινου εν ετει 1987 για την ΝΔ και την μεταπολιτευτικη πολιτικη της.
3.Ενω  στο εξαιρετο βιβλιο του Γεωργίου Μπερδεκλη, Υποστρατηγου ε.α, « Μετα τη δόξα του ‘40» προσδιοριζονται ονομαστικως οι υπευθυνοι για την πολτοποιησι των βιβλιων της Ιστοριας και την συμμετοχη στην παλστογραφησι της Ιστοριας. Αντιγραφω απο την σελιδα 392 του βιβλιου:
 «.. Για την πολτοποιησι της ιστοριας ευθυνονται κατα προτεραιοτητα η πολιτικη και σταρτιωτικη ηγεσία του ετους 1976, διοτι εκαμαν πρωτοι αυτοί την αρχή με την πολτοποίησι 20.000 αντιτυπων του ιστορικού βιβλίου ‘’Η Απελευθέρωσις της Ελλάδος και τα μετά ταύτην γεγονότα 1944-1945’’ Υπουργος Εθνικης Αμυνα ηταν ο Ευαγγελος Αβερωφ....Εδωσαν ετσι άλλοθι στον υφυπουργο Εθνικης Αμυνα του ετους 1982  Αντωνη Δροσογιαννη να δικαιολογηθεί στην βουλη για την πολτοποίησι  χιλιδων τομων των ιστορικων βιβλιων
Ετσι να διευκρινισουμε οτι:
Α ) Η  ΝΔ της μεταπολιτευσεως δεν υπηρξε ποτε δεξια.Κυνηγησε μανιωδως κάθε δεξιο προκειμενου να φανη αρεστη στον "Παππα" του Περισσου και να φανη "προδευτικια".Για το σημερινο απολυτο κενο της Δεξιας  που μερικως καλυπτει το κομμα του Κου Καρατζαφερη ( με τους εκλεκτους ΑΔΩΝΗ, ΒΟΡΙΔΗ, ΠΛΕΥΡΗ)  και πολυ περισσοτερο για τον εκμαυλισμο και την εγκακαταλειψι της νεολαιας στα νυχια των κομμουνιστων  η ΝΔ φερει ακεραια την ευθυνη.Θα επρεπε να ζητηση συγνωμη πρωτα απο ολα για αυτο και μετα για οτιδηποτε αλλο..
Β) Ο κος Σαμαρας λαικιζει ως μπεμπες χωρις να αντιλαμβανεται οτι ουσιαστικως συνεργαζεται με το ΚΚΕ για το ενιαιο μετωπο υποκρινιμενος οτι το ΔΝΤ ζημιωνει την Ελλαδα ενω ουσιαστικως αποτελει την τελευταια μας ελπιδα να γινουμε συντεταγμενο κρατος . Τουλαχιστον για να μαθουμε ποσοι ειναι οι Δημοσιοι υπαλληλοι..Κε Σαμαρα..
Γ) Η Ντορα , εχει κάθε δικαιωμα οπως τοσα αλλοι να ασχοληθουν με την πολιτικη. Οι ψηφοφοροι θα την κρινουν.Ετσι γινεται στις Δημοκρατιες...
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: