Δευτέρα

Ο Αμουστακος Σταλιν ζητα να ψηφισουμε τους Δημιους μας!!!

Θειες Ρησεις "αγιων,  οσιομαρτυρων" του ΚΚΕ
Το ΒΗΜΑ, 09/12/2001.Συνέντευξις του Χ. Φλωράκη.
«.. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε λήξει και οι επιχειρήσεις συνεχίζονταν. Εμείς θα είχαμε τη δυνατότητα να οργανωθούμε κανονικά και θα κοβόταν η Ελλάδα αλά Κορέα, μισή μισή... Υπήρχε η δική μας προσδοκία. O Κόκκινος Στρατός. Αυτόν περιμέναμε να κάνει προς τα κάτω, αλλά μπήκε μονάχα σαράντα έως πενήντα χιλιόμετρα στην περιοχή της Θράκης, ξαναγύρισε στη Βουλγαρία και πήγε προς τη Γιουγκοσλαβία. Περιμέναμε εμείς ο έρημοι να 'ρθει προς τα κάτω. Δεν ήρθε..»
********************************************************************

Το σταλινικο απολιθωμα του ΚΚ εν Ελλαδι

Που δεν πιστευει,  αρνηται, μαχεται καταστρεφει την κοινοβουλευτικη δημοκρατια
Που στο προγραμμα του ευαγγελιζεταο την ανατροπη του πολιτευματος με επαναστασι
Εχει το θρασος να απευθυνεται στον Ελληνικο λαο του οποιου τηνμνημη και την κρισι Υποτιμα, και να ζητα την ψηφο του στις δημοτικες εκλογες!!.
Ειπε  η ναζιαρα  Κεχαριτωμενη  του Περισσου ( ιδετε συνημμενη φωτογραφια)  μεταξυ αλλων γραφικων στα μολυβενια σταρτιωτακια στο γνωστο 36 μισητικο παραληρημα που οι κουκουεδες ονομαζουν «φεστιβαλ»..της ΚΝΕ..  και που πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο της Πάτρας.
«Εμείς οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες δεν αρκούμαστε σε κραυγές, σε προπαγανδιστικές ατάκες και σε μελό περιγραφές των μεγάλων προβλημάτων του εργαζόμενου λαού. .. Μας ενδιαφέρει να συμβάλλουμε να πάρει ο λαός την τύχη του στα δικά του χέρια. Να ξεπεράσει δισταγμούς, φοβίες, .. προκειμένου να συνειδητοποιήσει και να χρησιμοποιήσει την ακατάλυτη ζωογόνα, ανατρεπτική δύναμή του».
Η ντροπη βεβαια για τον καθημερινο θα ελεγα νοητικο βιασμο αυτό του Ελληνικου λαου δεν είναι μονομερης ευθυνη του ασυνειδητου σταλινικου εκνομου κομματος.
Αφου αυτό επανειλημμενως στο προγραμμα του αλλα και δια στοματος της «οσιας»του Περισσου εχει δηλωθη και καταγραφη:


Να θυμισουμε μερικα αποσπασματα?


1. Αυτό το θηρίο που έχουμε απέναντι, που αν το πούμε με μια λέξη είναι το αστικό πολιτικό σύστημα, είναι το καπιταλιστικό σύστημα, τα μονοπώλια, ο ιμπεριαλισμός, αυτό το θηρίο για να μπορέσει ο λαός να το πολεμήσει πρέπει να στοχεύσει από την αρχή στην καρδιά. Αν βάλει άλλους στόχους δε θα τα καταφέρει. Θα το τραυματίσει, θα το πληγώσει, αλλά το θηρίο θα αναζωογονηθεί, θα σε καταπιεί...». « Ριζοσπαστης 7/3/2008» Απο την επίσκεψι της Γενικιάς Γραμματέα ςτης ΚΕ του ΚΚΕ στα ΤΕΙ Αθήνας

3. Ομιλια στην Βουλη 29/5/2008 κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής της προς τον πρωθυπουργό για την πολιτική της κυβέρνησης στην ανώτατη εκπαίδευση.

«Καλούμε σε συνειδητή απειθαρχία.. Αν αυτός είναι ο νόμος και όπως λέτε, πρέπει να εφαρμοστεί, εμείς σας λέμε ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε»

4. (6/11/2008, Ξενοδοχειο Αστηρ Πατρας, παρουσιασις θεσεων ΚΚΕ για το 18 ο Συνεδριο

«Θα διαμορφωθεί ένα νέο επαναστατικό Σύνταγμα, νέα νομοθεσία που αντιστοιχεί στις νέες κοινωνικές σχέσεις και αντίστοιχα θα διαμορφώνεται το Εργατικό, το Οικογενειακό Δίκαιο και θα είναι νομικά κατοχυρωμένες όλες οι νέες κοινωνικές σχέσεις. Συγκροτείται καινούργιο δικαστικό σύστημα το οποίο στηρίζεται σε επαναστατικούς λαϊκούς θεσμούς απονομής της δικαιοσύνης. Αρκετές ιδέες μπορούμε να πάρουμε από τη δικαιοσύνη όπως λειτούργησε στην ελεύθερη Ελλάδα, στην Κατοχή, στα χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού. Το δικαστικό σώμα συγκροτείται από αιρετούς και ανακλητούς λαϊκούς δικαστές, καθώς και από μόνιμο δικαστικό προσωπικό που θα είναι υπόλογοι στους θεσμούς της εργατικής εξουσίας.(

.. Οταν θα γίνει σοσιαλισμός στην Ελλάδα, όλοι οι βιομήχανοι θα μας παραδώσουν τις βιομηχανίες τους και θα πούνε πάρτε τα; Θα είναι σκληρή η σύγκρουση. Και θα είναι και με τους συμμάχους τους, ανώτερα μεσαία στρώματα κλπ. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Βεβαίως θα υπάρξει και η βία, δεν το κρύβουμε.»


Η ευθυνη γι αυτή την ανωμαλη εκνομη αρρωστημενη παρανοικη καταστασι που βιωνει η χωρα μας της αναρχιας της ασυδοσιας της προσβολης των δημοκρατικων θεσμων του βιασμου της εκπεφρασμενης βουλης του Ελληνικου λαου, δεν φταιει μονο το ΚΚΕ.


Πρωτιστως η ευθυνη βαρυνει την δειλη λαικιστικη ηγεσια των δυο μεγαλυτερων κομματων. Τα οποια εδωσαν το δικαιωμα σε μα ασημαντη μειοψηφια δογματικων ανεγκεφαλων να εμφανιζουν την Δημοκρατια ως μια Πουτανα…..Που όποιος εχει «συμβολικα» οπλα την βια και την τρομοκρατια εφαρμοζει τις αρρωστες ιδεες του.


Επίλογος

Οι σημερινες επιδιωξεις του ΚΚΕ όπως καταγραφονται στο Προγραμμα του ΚΚΕ και ανακοινωθησαν κατά την διεξαγωγή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ που έλαβε χώραν απο 9-12 Φεβρουαρίου 2005

Κεφάλαιο με τίτλο "Η Οικοδόμηση του Σοσιαλισμού"

"...Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού είναι: η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας απο την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της..Ανεξάρτητα απο την μορφή που θα πάρει το σοσιαλιστικό κράτος απο την άποψη της ταξικής ουσίας, θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου..." και εν συνεχεία, "...Η μορφή που θα πάρει το επαναστατικό εργατικό κράτος θα λυθεί μέσα στην επαναστατικη πάλη στους σκληρούς ταξικούς αγώνες , σε συνθήκες που ξεσπάει και αναπτύσσεται η επαναστατική διαδικασία..."
 Πολιτική Απόφαση του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, για τα καθήκοντα του Κόμματος μέχρι το 18ο Συνέδριο-Αντιμονοπωλιακό Δημοκρατικό Μέτωπο και το Σοσιαλισμό.
Το ΚΚΕ σταθερά προσπαθεί να πείθει ότι δεν αρκεί να φύγουν τα αστικά κόμματα και οι σύμμαχοί τους από το τιμόνι της διακυβέρνησης. Πρέπει να ανατραπεί το αστικό κράτος και οι μηχανισμοί του. Να δημιουργηθεί μια νέα λαϊκή εξουσία, που δεν είναι άλλη από τη σοσιαλιστική.
Σε συνθήκες κορύφωσης της ταξικής πάλης, επαναστατικής ανόδου του λαϊκού κινήματος, όταν η επαναστατική διαδικασία έχει
 
ξεκινήσει, μπορεί να προκύψει κυβέρνηση, ως όργανο λαϊκής εξουσίας, που έχει την έγκριση και τη συγκατάθεση του αγωνιζόμενου
 
λαού, χωρίς γενικές εκλογές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες...

Ιασων


Αμουστακος σταλιν.jpgΑμουστακος σταλιν.jpg
18K   View   Download  

Δεν υπάρχουν σχόλια: