Τετάρτη

Οι θλιμμενοι φιλοι του Αλεξη..

Συνηθως στις κηδειες και στα μνημοσυνα βλεπεις συντετριμμενους ανθρωπους,  που συμπαριστανται στον πονο και στην θλιψι  των συγγενων και φιλων για τον θανατο  ενός προσφιλους τους,  προσωπου.
Στην δικη μας περιπτωσι, εννοω του Αλεξη,  οι αναρχοβανδαλοι ( εξω-κοινοβουλευτικη αριστερα) οι «αντιεξουστες»  επιτελους βρηκαν ακομη μια ημερα αν  ετος για να λατρευουν τον θεο τους..Την καταστροφη. Αλλα και να εκδηλωσουν τα φιλια  αισθηματα μισους  για ο.τι μπορει να εχει σχεσι με μια  Ελευθερη Πολιτεια..Την Ελευθερια την ιδια..
Η εικονα της Αθηνας ρημαγμενης από τις ορδες των βανδαλων, καταστηματων και εμπορικων με τις προθηκες γκρεμισμενες,  φωτισμενη από τις πυρκαιες των  μολωτοφ ,  ατρομητοι  κουκουλοφοροι να εκσφενδονιζουν μαρμαρα  και πετρες αφοβοι προ του κινδυνου να σπασουν το κεφαλι του οιουνδηποτε , .εκανε τον γυρω του κοσμου  και μας  πλημμύρισε  με εθνικη υπερηφανεια για την μοναδικη ντροπη  που τοσο αξια κερδιζει η νέο ελληνικη Ελλαδα..Της ασεβειας στον πονο που προκαλει ο θανατος.
Δυο ασχετοι προς την συμμετοχικη θλιψι  των ευγενων αναρχοβανδαλων , βρεθηκαν σοβαρα τραυματισμενοι , ο ενας με θρυμματισμενο μετωπο και ο άλλος αιμοφυρτος  ενω δεκαδες φιλοι του Αλεξη εκτοξευαν πετρες  και νερατζια στα ΜΑΤ .
Οι καλοσυνατοι δημοσιογραφοι υπομονετικα ευτυχως το δικαιολογησαν επαρκως.Αφου επανειλημμένως μας βεβαιωσαν οτι :
Ο συμβολικος λιθος, που εσπασε το μετωπο και ανοιξε  ευμεγεθη οπη διαστασεων μανταρινιου στο κεφαλι ενός  δυστυχισμενου -που κανεις δεν θα ασχοληθη μαζι του ή με την οικογενεια του ή με τα παιδια του ή με τις υποχρεωσεις του εφ οσον  δεν ηταν κουκουες ή λαθρομεταναστης ή μουσουλμανος που του εσκισαν το κορανι - για ονομα του Θεου..δεν προοριζετο για το κεφαλι του συμπολιτου μας. Αλλα για τα κεφαλια των ανδρων των  ΜΑΤ..Ετσι να μην αμαυρωνουμε την εκδηλωσι ε!!!  παιδια..
Ενω απο την συγκινητικη  θλιψι των φιλων του Αλεξη που προσθεσαν μια ακομη  εθνικη εορτη λιγες ημερες μετα από εκεινη του Πολυτεχνειου και της αλυτρωτης   γενιας του, δεν γλυτωσαν ουτε στασεις λεωφορειων,  καδοι σκουπιδιων,  υποκαταστηματα τραπεζων, αυτοκινητα  μικρα και μεγαλα εμπορικα ..
Διερωτωμαι.
Μετα την καταδικη σε ισοβια του αστυνομικου που ευρεθη  από την Ελληνικη δικαιοσυνη ενοχος , και του συναδελφου του που επισης καταδικασθηκε σε  20ετη καθειρξι.. Ποιον θελουν να τιμωρησουν οι φιλανθρωποι θλιμμενοι φιλοι του Αλεξη..
Και γιατι οι συγγενεις του θυματος, και τα κομματα της εκνομης κουμμουνιστικης και κα-( τσι) -πριοζας αριστερας δεν κατεδικασαν  με αποτροπιασμο την πορεια των θλιμμενων…που αποτελει υβρι στην πραγματικη θλιψι και τον πονο?
Ιασων
Υ.Γ
Συμπτωματικως τα μονα θυματα , που δεν εχουν συνηθως  τετοιους θλιμμενους φιλους οπως ο Αλεξης, ειναι οι υπαλληλοι που βρηκαν τραγικο θανατο και αποτεφρωθησαν στο κτιριο  της Τραπεζης Μαρφιν οπως και οι αστυνομικοι που κατα καιρους δολοφονηθησαν εν ψυχρω..Βλεπετε ολοι αυτοι επρεπε να τιμωρηθουν διοτι "εφταιξαν"..Οι μεν  αστυνομικοι ειναι γνωστο οτι   φταινε παντοτε αδιακριτως των πραξεων τους, απλως  επειδη υπαρχουν...Ενω  τα θυματα της Μαρφιν "εφταιξαν"  διοτι  εργαζοντουσαν την " ιερη" ημερα απεργιας ,οπως επισης  και ο Βγενοπουλος που δεν ειχε πυροσβεστηρες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: