Παρασκευή

Η Ελλάς ληστοκρατείται



Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι, η χώρα μας βρίσκεται στο έλεος των κακοποιών. Η πατρίδα μας ληστοκρατείται. Εάν παρακολουθήσουμε το Αστυνομικό δελτίο θα διαπιστώσουμε την κακοποίηση που υφίσταται καθημερινά ο Ελληνικός λαός από αλλοδαπούς κακοποιούς και όχι μόνο. Λωποδύτες, ληστές, βιαστές, εγκληματίες δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών, έμποροι σάρκας, συμμορίες αλλοδαπών, αναρχικοί κουκουλοφόροι, επιτίθενται όλοι μαζί κατά του Ελληνικού λαού.
Υφιστάμεθα οι Έλληνες όλον αυτό τον εσμό των κακοποιών δίχως να μπορούμε να αντιδράσουμε, διότι το κράτος είναι εναντίον μας. Δεν μας προστατεύει! Ένας επικίνδυνος πόλεμος διεξάγεται εδώ και πολύ καιρό κατά των κατοίκων αυτής της χώρας από αλλοδαπά στοιχεία στη μεγάλη τους πλειοψηφία. Και είναι επικίνδυνος ο πόλεμος αυτός, διότι ενώ διεξάγεται στο εσωτερικό της πατρίδας μας οι Έλληνες παραμένουν απροστάτευτοι. Ο εχθρός είναι άγνωστος δεν έχει ούτε όνομα ούτε διεύθυνση απλώς ονομάζεται λαθρομετανάστης. Οι υπηρεσίες ασφαλείας αδυνατούν να τον εντοπίσουν τις περισσότερες φορές και όποτε τον εντοπίσουν, σπανίως μαθαίνουμε την καταγωγή του και ποτέ δεν μας δείχνουν το πρόσωπο του.
Εντύπωση είχαν προκαλέσει οι κατά καιρούς δηλώσεις των υπουργών ΠΡΟ - ΠΟ, παλαιότερα του κ. Χρυσοχοίδη και τώρα του κ. Παπουτσή. Στις συνοικίες των Αθηνών επικρατεί πλέον ησυχία αφού ουσιαστικά έχει εξαλειφθεί η εγκληματικότητα και οι μικροκλοπές ακόμη έχουν περιορισθεί στο ελάχιστο. Ήλθε όμως για τον κ. Χρυσοχοίδη η εκτέλεση δολοφονία, του αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας και υπασπιστή του υπουργού Γιώργου Βασιλάκη με δέμα - βόμβα. Ο κ. Χρυσοχοίδης παρά τις δηλώσεις του ότι οι δολοφόνοι θα συλληφθούν έφυγε για άλλες πολιτείες,(νέο υπουργείο).Ανέλαβε ο πλέον ακατάλληλος για υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο κ. Παπουτσής, ο οποίος περίπου τις ίδιες δηλώσεις επανέλαβε με τον προκάτοχο του. Προφανώς οι άνθρωποι του υπουργείου ΠΡΟ - ΠΟ ή μόλις τώρα ήλθαν στην Ελλάδα ή πραγματικά ζουν σε άλλη χώρα. Δεν διαβάζουν εφημερίδες, δεν παρακολουθούν τους τηλεοπτικούς σταθμούς ή το ραδιόφωνο; Οι υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του πολίτη(;) δεν ενημερώνουν τον υπουργό με το αστυνομικό δελτίο, το οποίο δημοσιεύεται σχεδόν καθημερινά στις περισσότερες εφημερίδες των Αθηνών. Ο κ. υπουργός δεν ενημερώνεται από τους συμβούλους του τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία.
Είναι ίσως φυσικό να μη γνωρίζει τι μπορεί να συμβαίνει στην άλλη άκρη της χώρας. Δεν είναι όμως δυνατόν να αγνοεί τι ακριβώς συμβαίνει στο κέντρο των Αθηνών, στις κεντρικές πλατείες και στους πλησίον τους δρόμους, στους οποίους οι ναρκομανείς, τα βαποράκια, οι πορτοφολάδες, οι επαίτες, οι πόρνες καθημερινά κάνουν παρέλαση ακόμη και μέρα μεσημέρι. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των αλλοδαπών είναι καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους των Αθηνών. Προφανώς στα πλούσια προάστια στα οποία κατοικούν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου ΠΡΟ - ΠΟ και με το μεγαλύτερο μέρος των ανδρών της Αστυνομίας να τους φυλάει, δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει στις λεγόμενες λαϊκές συνοικίες του λεκανοπεδίου. Στα αστυνομικά τμήματα αυτών των περιοχών οι αστυνομικοί δεν φτάνουν ακόμη και για την φύλαξή τους. Δεν είναι εκτός πραγματικότητας να αναφέρουμε ότι παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου τα οποία διαμένουν σε αυτές τις συνοικίες, δεν γνωρίζουν πως είναι στην εμφάνιση τους οι αστυνομικοί, αφού ουδέποτε τους έχουν δει να κυκλοφορούν - περιπολούν στην περιοχή τους. Από αυτό και μόνο το γεγονός την μη παρουσία δηλαδή αστυνομικών στις γειτονιές της πρωτεύουσας, οι κάθε είδους κακοποιοί έχουν μεταβάλει τις συνοικίες των Αθηνών σε Σικάγο.
Δεν υπάρχει σπίτι, χωρίς υπερβολή, που να μη έχει ανοιχθεί και λεηλατηθεί από τους κακοποιούς ακόμη και όταν είναι μέσα οι ένοικοι του. Οι ηλικιωμένοι είναι οι καλύτεροι πελάτες τους. Αφού τους δέσουν και τους φιμώσουν, τους λεηλατούν το σπίτι και πολλές φορές τους αφήνουν να πεθάνουν. Τόσο μεγάλο είναι πλέον το θράσος τους, διότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, ότι δεν πρόκειται κανείς να τους συλλάβει. Όσα σπίτια δεν έχουν ανοιχθεί ακόμη από τους κακοποιούς οι κάτοικοί τους τα έχουν προστατεύσει με σιδερένια κάγκελα. Οι Έλληνες πλέον ζουν πίσω από τα σίδερα. Τώρα που οι τράπεζες πήραν μέτρα προστασίας και είναι πολύ δύσκολο να γίνει ληστεία, οι ληστές έριξαν όλο τους το βάρος στα βενζινάδικα, τα Σούπερ Μάρκετ, τα ταχυδρομεία, τα περίπτερα, τα μικροκαταστήματα κλπ. Το φαινόμενο είναι καθημερινό αφού έχουμε δύο με τρεις ληστείες την ημέρα, πολλές φορές μετά φόνου. Οι εμπρησμοί και οι καταστροφές περιουσιών δεν έχουν τέλος. Που είδε λοιπόν κ. ο υπουργός ότι δεν υπάρχει εγκληματικότητα στις συνοικίες των Αθηνών; Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ρίξει ευθύνες στην Ελληνική Αστυνομία. Όσοι πολιτικοί έχουν κυβερνήσει μέχρι σήμερα την χώρα μας έχουν φροντίσει με κάθε μέσο να ευνουχίσουν την Ελληνική Αστυνομία. Για να αποποιούνται των ευθυνών τους, ρίχνουν την ανεπάρκειά τους στην Αστυνομία και τα στελέχη της. Το υπουργείο Εσωτερικών μαζί με το υπουργείο ΠΡΟ - ΠΟ αντί να φροντίζουν πως θα προστατεύσουν τους Έλληνες από τους κακοποιούς και τους λαθρομετανάστες, τι κάνουν; Κατασκευάζουν Έλληνες πολίτες...
 


Νίκος Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: