Παρασκευή

Το ΠΑΣΟΚ «τελειώνει» την ελευθερία έκφρασης!


Στα σκαριά το άθλιο, αντεθνικό και αντιχριστιανικό νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, που θα μετατρέψει την Ελλάδα σε απέραντο γκουλάγκnew-world-order-2012
Σε αυτή τη χώρα, η καθόλα «προοδευτική» κυβέρνηση, έχει μία και μόνη προτεραιότητα: την κοινωνική μηχανική για τη διάλυση του εθνικού κορμού. Μάθαμε λοιπόν ότι από το υπουργικό συμβούλιο, δόθηκε η έγκριση στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την «καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας».
Προσέξτε: η διερεύνηση και η δίωξη για εγκλήματα ρατσισμού θα γίνεται αυτεπάγγελτα. Φυσικά, δεν θα διώκεται ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων ή της χριστιανικής θρησκείας, ο οποίος έχει τρόπον τινά «θεσμοθετηθεί», αλλά, ο κάθε αριστερός και «πολιτικά ορθός» εισαγγελέας, θα μπορεί να σας κάνει τη ζωή αφόρητη. Με τη βοήθεια της πολιτικής αγωγής, που θα είναι οι διάφορες "αντιρατσιστικές" ΜΚΟ, τη συνδρομή των οποίων προβλέπει το σχέδιο νόμου.
Θα προστατεύονται λοιπόν ομάδες ή πρόσωπα που δεν προσδιορίζονται μόνο με βάση τη φυλή τους, το χρώμα τους, τη θρησκεία τους, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή τους αλλά και τον γενετήσιο-σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Κοινώς, όλα γίνονται για να προστατευθεί η εκφυλιστική & παρακμιακή κουλτούρα της Νέας Τάξης, του πολυπολιτισμού και του μηδενισμού, από την κριτική. Δηλαδή, κανείς δεν θα μπορεί να ασκεί κριτική σε ομοφυλόφιλους, τρανσέξουαλ, κοπρολάγνους, πτηνόφιλους ή λοιπούς «αποκλίνοντες» και λαθρομετανάστες. Θα προστατεύονται και από τις προσβολές και τις ξενοφοβικές εκδηλώσεις κινητά ή ακίνητα όπως οίκοι ή σύμβολα λατρείας.
Προφανώς θα «εξαιρεθούν» την προστασία του νόμου τα χριστιανικά σύμβολα ή η ελληνική σημαία από τις αυτεπάγγελτες παρεμβάσεις των εισαγγελέων της Νέας Τάξης, την οποία θα μπορούν οι αναρχικοί & αριστεροί να την καίνε όπως γουστάρουν ή να βεβηλώνουν σταυρούς και εκκλησίες, όπως έκαναν το Δεκέμβριο του 2008, χωρίς να τους διώκει κανείς. Μπορεί και να τους βραβεύουν κιόλας οι ΜΚΟ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για τη συμβολή τους στη μάχη κατά του "σκοταδισμού" (έτσι αποκαλούσαν επί Στάλιν το κλείσιμο των εκκλησιών και την εκτέλεση των ιερέων). Όσο για την ελευθερία έκφρασης, αυτή ξεχάστε τη, όπως και τη δημοσιοποίηση των όποιων πεποιθήσεών σας δεν είναι πολιτικά ορθές! Αν ο ιερέας πχ πει στο κήρυγμά του την Κυριακή ότι η ομοφυλοφιλία είναι κακό πράγμα, θα κατηγορείται για μισαλλοδοξία και θα πηγαίνει στη φυλακή. Όποιος αναφέρεται στις δυσμενείς επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης, θα διώκεται και θα έχει την ίδια τύχη.
Με λίγα λόγια, προβλέπεται φίμωση, με τη συνδρομή της Δικαιοσύνης, που μετατρέπεται πλέον έτσι σε δυνάστη και μέρος του προβλήματος. Την «εχθροπάθεια», επειδή γελοιοποιήθηκαν, την αντικατέστησαν με τη λέξη μίσος, που τα συστημικά μέσα είπαν ότι «διαθέτει ένα περισσότερο εύληπτο εννοιολογικό περιεχόμενο»! Όταν η γελοιότητα αγγίζει ταβάνι... Φυσικά, επειδή ο Στάλιν είναι το πρότυπό τουςβ στο ΠΑΣΟΚ, στις περιπτώσεις «παραβίασης» των διατάξεων του νόμου από νομικά πρόσωπα, ο υπουργός Δικαιοσύνης θα μπορεί να επιβάλει κυρώσεις διοικητικού χαρακτήρα. Υπουργός-δικαστής! Πόσο συνταγματικό είναι αυτό; Αλλά, φρόντισαν και για το άλλοθι: ο υπουργός, θα ζητά, δήθεν, τη «γνώμη» της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Εκεί φυσικά, ο πιο ήπιος θα θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ δεξιό κόμμα...
Η ολοκληρωτική & σταλινική Νέα Τάξη, άρχισε να εφαρμόζει το σατανικό σχέδιό της. Πλέον, η αντίσταση είναι η μόνη έντιμη και δίκαιη πράξη στο πολιτικό & κοινωνικό πεδίο, ώστε να σώσουμε την ελληνικότητά μας αλλά και για να μη μετατραπεί η χώρα μας σε απέραντη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: