Κυριακή

Το Δραμα της Ελλαδος.



Η δύσμοιρος Ελλάς πέραν των  βασανιστών  και κατ εξακολούθηση βιαστών της, δηλαδή :
 1. Του εσωτερικού στρατού κατοχής , των δημοσίων  χαραμοφάηδων, των κομματοπαιδων που κοπρίζουν και συνταξιοδοτούνται  από την εφηβική τους ηλικία..
2. Των φασιστοειδών συνδικαλισταρχων  που δικτατορικά κομμουνιστικά ως  αδιαμφισβήτητοι ιδιοκτήτες διαχειρίζονται τις καλοπληρωμένες  μονοπωλιακές  υπηρεσίες βασανισμού  των πολιτών –δούλων   ελέω κρατισμού
3. Των αμόρφωτων αγκυλωμένων εκπαιδευτικών στρατευμένων στην κομμουνιστική αριστερά που παραμόρφωσαν την Ελληνική νεολαία  με τα νάματα του σοβιετικού κρατισμού..
4.Των «ιστορικών και επιστημόνων » των ΜΜE , που χρόνια τώρα  παραποιούν γαλβανίζουν την ιστορία παρουσιάζοντες ΤΟ σταλινικό ΚΚΕ ως το απαύγασμα της Δημοκρατίας.

Εκτός από όλους αυτούς
Η  Ελλάς , Ο άτυχος Ελληνικός λαός είχε την τραγική δυστυχία  να «κυβερνάται» τις κρίσιμες αυτές στιγμές που διακυβεύεται το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος , λίγο πριν  επιτευχθεί  επιτέλους το όραμα των κρατιστών, δηλαδή η ισότητα στην αθλιότητα,..
Να έχει  η χώρα , αυτή η υπερήφανη και δημιουργική , ως ¨ηγέτες» τον Δον Κιχώτη και τον Γκουφυ..

Ο Δον Κιχώτης αφού κατασπατάλησε τον πολιτικό του χρόνο ταξιδεύοντας και εξευτελίζοντας την Ελλάδα με τις σαχλαμάρες του  χωρίς να ουσιαστικά να επιβάλλει ουδεμία διαθρωτική ή άλλη αλλαγή πλην μιας διαρκούς λογοδιάρροιας.. μας έφερε με το γελοίο δημοψήφισμα  στην εξώπορτα  της Ευρώπης  και στην είσοδο της ισλαμικής ανατολής..

Ο Γκουφυ γραφικός λαϊκιστής, ως τρέμολο σε έκδοση Μίκυ Μαους, χτυπαει πεισματικά το ποδαράκι του ως ελεφαντακι,   επιμένει     να ολοκληρωθεί η καταστροφή το συντομότερο δυνατόν, ζητώντας εκλογές  σαν κακομαθημένο παιδί που θέλει το γλειφιτζούρι του, έως ότου δηλαδή  το εκλογικό σώμα τον καταστήσει πρωθυπουργό..χωρίς να αναλογίζεται ο αιθεροβάμων αφελής  ότι  στην άκρως φανταστική αυτή περίπτωση θα ήταν  πρωθυπουργός κενοταφίου.

Μάταια οι Έλληνες προσδοκούν από τους βουλευτές των δυο μεγάλων  κομμάτων να καταρρίψουν τον Δον Κιχώτη και τον Γκουφυ μεσa στην Βουλή, αναδεικνύοντας  αληθώς κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας με σκοπό  την ολοκλήρωση των  άμεσων υποχρεώσεων μας  ώστε να απoφύγουμε την ολοκληρωτική καταστροφή.
Στα μάτια των Ελλήνων  δεν φταίει περισσότερο ο βλάκας από τον στενοκέφαλο καθυστερημένος από τον τυφλωμένο. Οι άνανδροι βουλευτές από τις παρ ολιγον  «ανδρειωμένες» γυναίκες..

Είναι όλοι τους συνένοχοι και συνεργοί Ίσως λογω του ανεπάγγελτου και της τρυφηλής ζωής που είχαν την τύχη μέχρι σήμερα να ζήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: