Κυριακή

Συνωμοσία σε βάρος των Ε.Δ.!!!!ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ!!!

Αυτο μου θυμιζει τα περσινα καραγκιοζιλικια που εγιναν στο συνταγμα οταν η υπουργαρα τοτε ο χρυσοχοιδης τον πειραξε που οι ΟΥΚ τραγουδουσαν για τους αλβανους και τους σκοπιανους και τον χαλασε τον κυριο το ιδιο και τωρα η υπουργαρα ο αβραμοπουλος κανει ακριβως το ιδιο ξεχναει τα χαλια του ως υπουργος υγειας που το φαγοποτι και η μιζα πηγαινε συνεφο .Και τι φοβουνται μηπως ξαναγινει χουντα στην ΕΛΛΑΔΑ αφου και τωρα χουντα δεν εχουμε? η μηπως ειναι δημοκρατια αυτο που περναμε τρωγοντας ξυλο μενοντας ανεργοι πληρωνοντας φορους και το χειροτερο απο ολα δεν τολμαμε να βγουμε εξω απο τα σπιτια μας μολις νυχτωσει αφου οι προστατευομενοι λαθρο και απο τις δυο κυβερνησης μας εχουν ριμαξει στην κλεψια και στις δολοφονιες? .Το βημα αυτο το πειραξε οι αλλοδαποι που ηταν στην σχολη δεν το πειραξε?Ρε ουστ απο εδω!!!!

Σχόλιο αναγνώστη με το οποίο συμφωνούμε!!!!




Yπόσταση στην βρώμικη επιχείρηση υπονόμευσης των Ε.Δ. από τους Γ. Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη, με τους ισχυρισμούς του πρώτου στις Κάννες περί «απόπειρας πραξικοπήματος» από τις Ένοπλες Δυνάμεις, έδωσε πριν λίγο με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ίσως πέφτοντας σε μια καλοστημένη παγίδα από το "πράσινο" σύστημα Μπεγλίτη που κυριαρχεί στο υπουργείο Άμυνας. Το σύστημα Μπεγλίτη που εκφράζεται κατά κύριο λόγο από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο οποίος στην ημερήσια διαταγή του είχε μιλήσει ως να απευθυνόταν σε υποψήφιους πραξικοπηματίες, όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr.
Tα γεγονότα έχουν ως εξής: Υποτίθεται ότι στις 17 Νοεμβρίου, μετά την ομιλία στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για την επέτειο της εξέγερσης κατά της Χούντας, ο Αρχηγός της 4ης Τάξης δηλαδή ο καλύτερος σπουδαστής που αντιπροσωπεύει τον «αφρό» των νέων Ελλήνων αξιωματικών του Στρατού, κάλεσε μια ομάδα Ευέλπιδων στο Αμφιθέατρο για να τους κάνει … κατήχηση υπέρ της Χούντας! Και κατά αυτούς που έδωσαν την πληροφορία να ψάλει και τον ύμνο της 21ης Απριλίου!
Φοβερή σύμπτωση: Είναι ο ίδιος ο Εύελπις, ο οποίος μετά την ματαίωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, οδήγησε συντεταγμένα το τμήμα των Ευέλπιδων σε αποχώρηση, ψάλλοντας όλοι μαζί την «Μακεδονίτισσα» στην παραλία της Θεσσαλονίκης!
Κάτι για το οποίο ο Π.Μπεγλίτης είχε ζητήσει την απόταξή του (μπορεί να το βεβαιώσει ο πρώην Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος ο οποίος αρνήθηκε), όπως επίσης και την άμεση αποστράτευση του διοικητού της Σχολής Ευελπίδων! Τότε δεν τα κατάφεραν, αλλά το σύστημα Μπεγλίτη ξανακτύπησε τώρα.
Δηλαδή πόσο άσχετος με τα στρατιωτικά και πόσο μίσος για τους στρατιωτικούς μπορεί να έχει κάποιος για να πει τόσο εξόφθαλμα ψέματα; Και μάλιστα διέρρεαν τα «μπεγλιτάκια» των ΜΜΕ ότι «Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός υπέρ των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου»!
Κατ’αρχήν ένα σημαντικό ποσοστό σπουδαστών έχουν πατεράδες που ήταν στρατιωτικοί. Δεύτερον η ηλικία ενός τεταρτοετούς είναι 22 ή 23 ετών που σημαίνει ότι γεννήθηκαν το … 1988 ή ’89, που σημαίνει ότι ο «χουντικός πατέρας» ήταν ανθυπολοχαγός περίπου 25 ετών όταν έπεσε η χούντα! Δηλαδή ένας από τους δεκάδες χιλιάδες αξιωματικούς.
Εν πάση περιπτώσει υποτίθεται ότι κάποιοι τον «καρφώνουν» και αρχίζει σε βάρος του ΕΔΕ, η οποία σε χρόνο ρεκόρ τελειώνει και εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος μετά από «ενημέρωση» του Α/ΓΕΕΘΑ:
«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε χθες βράδυ από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ), για το προσβλητικό, προκλητικό και απαράδεκτο περιστατικό στη Σχολή Ευελπίδων και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.
Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές, ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία».
Δηλαδή η υιοθέτηση των θέσεων Γ.Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη, για ύπαρξη επίδοξων πραξικοπηματιών είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτη! Το ότι παγιδεύτηκε ο Δ.Αβραμόπουλος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο και βέβαια αυτό μπορεί να έχει και αποτελέσματα και στις επόμενες εκλογές, καθώς το συντηρητικό σώμα των ψηφοφόρων δεν συγχωρεί εύκολα ενέργειες κατά των στρατιωτικών. 
Ακολούθησε και η ανακοίνωση του ΓΕΣ, όπου φυσικά αποφαινόταν μάλιστα ότι όντως ο σπουδαστής έκανε αυτά που τον κατηγορούσαν.
«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα. Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του».
Ακόμα όμως και αν δεν επρόκειτο για τον συγκεκριμένο αξιωματικό, πόσο πιθανό είναι λίγες ημέρες μετά την φημολογία περί πραξικοπήματος να έχει γίνει κάτι τέτοιο; Ποιοι θέλουν την πλήρη αποδόμηση των στρατιωτικών; Ποιοι φοβούνται τις Ένοπλες Δυνάμεις και θέλουν την απαξίωσή τους; Ποιοι επιθυμούν να καταρρεύσει η μοναδική όρθια κρατική οντότητα στην χώρα;

Το επίμαχο δημοσίευμα του Βήματος,για τα "σταγονίδια"

Όλο το δημοσίευμα του Βήματος στο οποίο περιγράφεται τι ακριβώς έγινε στο αμφιθέατρο της Σχολής Ευελπίδων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα,ο Αρχηγός των τεταρτοετών, έβγαλε λόγο ενάντια στο Πολυτεχνείο και μαζί με πέντε ακόμη συναδέλφους του,τραγούδησαν χουντικό ύμνο. Οι Ευέλπιδες αποχώρησαν από την αίθουσα,αλλά αρκετοί σύμφωνα πάντα με το δημοσιεύμα παρέμειναν φωνάζοντας συνθήματα .Το δημοσίευμα δεν υπογράφεται. Φέρει την υπογραφή "Ειδικού Συνεργάτη".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ





12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΠΩΣ Ο ΟΡΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ,ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ,ΕΙΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ,ΕΙΤΕ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ,ΕΙΝΑΙ...<>..ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ,ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ..ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ,ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ <> ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ,ΟΠΩΣ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ..ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΡΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ Η ΚΥΠΡΟ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΡΧΩΝ,ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΕΣ ΣΕΡ..ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,,ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ..ΚΟΝΤΡΑΣΤ ΛΕΜΕ..ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΥΕΛΠΗ,ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ..Ο ΤΥΠΟΣ,ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ...ΤΣΠ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,,ΑΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΓΚΕΣ..ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑ ΤΩΡΑ..ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..

Θανος είπε...

Δυστηχως αλλη μια φορα λεγοντε μεγαλα λογια....απο μικρους ανθρωπους...ειστε ελλεεινοι...Διαβαστε και λιγο ..ψαξτε ...μη σας συναιπερνει η ιδεα να το παιξετε ιδιοφυειες...η ποι ελληνες απο εμας....http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=237134

Ανώνυμος είπε...

Το μαθημα του το ειπε οπως του το εχουν γραψει. Παρεξηγηθηκε μηπως εχει βρεθει κανενας και τον πει μη Ελληνα. Παρηγοριεται οτι οι 21η Απριλιου ειχε κι αυτη ελειματα. Εισαι τοσο μαλακας, που το ελειμα ειναι ολο μεσα στο σαπιο σου κεφαλι.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τα γραφει αυτα?ο Μανωλης Δρεττακης...........χαχαχαχαχαχαχα.Που τα γραφει αυτα?στην Ελευθεροτυπια.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα.Σε εχουν πιασει κοροιδο φιλαρακι......

Ανώνυμος είπε...

μπορω να γραψω και 3 προτασεις αυτο ειναι το επιχειρημα σου?το σαλτα και γαμησου ειναι μαλλον...εισαι ελεεινος και σε καθε post φαινεται...μπορει να ειναι η ελευθεροτυπια (κακη λεξη ε?) αλλα το διαγραμμα ειναι επισιμο και δειχνει το χρεος επι χουντας με τις ισοτιμιες της δραχμης τοτε αν κανεις τις μετατροπες θα καταλαβεις το μεγεθος...κακομοιρη...που μαλλον θα εισαι γιος κανενος χαφιε δοσιλογου κλεφτη προδοτη της χουντας ...κακομοιρη

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ελεεινός κι εσύ ένας εντελώς μαλάκας πασόκος που δεν μπορεί να γράψει σωστά ούτε δύο προτάσεις. Κι επειδή έχεις και δανεικές απόψεις, από τις σκατοφυλλάδες που διαβάζεις, μας δίνεις και link για να... μορφωθούμε! Μάθε λοιπόν ότι δεν τελειώνουν όλοι διαβάζοντας Πρετεντέρη. Μόνο κάτι πενυματικά ανάπηροι σαν εσένα, που στη μαλακία έχουν κάνει διδακτορικό. Εν τέλει ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ και αυτό θεώρησέ το ευχή, όχι βρισιά...

Ανώνυμος είπε...

Ρε πανηλίθιε, ρε αρχηγέ του συλλόγου των απανταχού λοβοτομημένων.... ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΔΕΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΩΡΑΙΑ;;;;;; Δεν υπάρχει όμως πια η χούντα του 67, κατάλαβες; μας τελείωσε, τέρμα, game over!!! Τώρα έχουμε άλλη χούντα, χοντρή χούντα, ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!! Έχουμε καταστολή, έχουμε τυραννία, έχουμε σκοτωμούς πολιτών (4 ως τώρα σε διαδηλώσεις) ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, έχουμε λογοκρισία και γενικά έχουμε ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ που καταδεικνύουν μία χούντα. Αυτό όμως δεν θέλεις να το δεις. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Και ενώ παραβλέπεις όλα αυτά, τολμάς, διανοείσαι, έχεις το θράσος, ΑΡΧΙΧΟΥΝΤΙΚΕ ΠΑΣΟΚΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ, να ζητάς να εκδιωχθεί ένας άνθρωπος από τη σχολή του και από τη δουλειά του επειδή... τραγούδησε!!!! ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα θα με τρελανεις εσυ...οκ Game over απλως τραγουδησε τον υμνο της χουντας του αρχισφαγεα που εσφαξε χιλιαδες επειδη πιστευανε στην ελευθερια.. λοιπον θα αναλαβει στρατιες και εξουσια στρατιωτικη...χμμμ αυτος θα υποστηριξει το συνταγμα κ την δημοκρατια..πολυ λογικο ε? σα να λεμε να βαλουμε security εναν ληστη...λογικο ε? απλως πιστευει και εξυμνει ε? ...δεν το θεωρεις λοιπον σπουδαιο...πρεπει να κανει πραξικοποημα και μετα μηπως?...δεν μπορω να καταλαβω που εχεις δει οτι ειμαι υπες του πασοκ και οτι μαρεσει η κατασταση που ζουμε...για πεσ? που το λεω??? ναι ειμαι υπερ της αντιδρασης στη δηθεν οικονομικη κριση για να περασει η καταπιεση και η υποδουλωση των λαων ...υπαρχει σχεδιο για ολα ...και οι διεφθαρμενοι πολιτικοι το ακολουθουν πιστα...κλεβουν κατασπαταλουν και μας κοροιδευουν...μαζι σου...γινετε να ειμαι κατα και των 2???

Φορτηγατζης είπε...

zhtw i 21 apriliou mounia tou politexniou pou kyvernate twra oloi stin makroniso tha pate pou ise RE GIORGO PAPADOPOULE NA TOUS KREMASIS OLOUS

Ανώνυμος είπε...

Η επταετία της Χούντας σημαδεύτηκε από αμέτρητες περιπτώσεις σκανδάλων, χρηματισμού και ευνοιοκρατίας. Πάρα πολλά χρήματα από το ελλληνικό δημόσιο καταχράστηκαν ο συνταγματάρχης Ιωάννης Λαδάς[9], που πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο με τα λεγόμενα θαλασσοδάνεια και έμεινε στην ιστορία με τον κοροϊδευτικό χαρακτηρισμό Ο Κύριος Καθαρά Χέρια, ο συνταγματάρχης Μπαλόπουλος, πρώην υφυπουργός Εμπορίου στις κυβερνήσεις Παπαδόπουλου,[10] με το σκάνδαλο των σάπιων κρεάτων, τα οποία επί υπουργείας του επέτρεψε να εισαχθούν από το εξωτερικό, παραπέμφθηκε και καταδικάστηκε ,επί καθεστώτος Δημήτριου Ιωαννίδη,σε 4ετή φυλάκηση[11] και του εμπορίου όπλων, και ο αντισυνταγματάρχης Μιχάλης Ρουφογάλης[12] στον οποίο οι χουντικοί είχαν δώσει τη διοίκηση της ΚΥΠ, δηλαδή του πολύ κρίσιμου τομέα των μυστικών υπηρεσιών του κράτους. Ο Ρουφογάλης ξόδεψε ασύστολα δημόσιο χρήμα για την πολυτελή ζωή του και τα κοσμικά του πάρτι σε θαλαμηγούς, ενώ η ΚΥΠ εξασφάλιζε χαριστικά δάνεια σε εφοπλιστές και εργολάβους υποστηρικτές της Χούντας, επιβαρύνοντας τις ελληνικές δημόσιες τράπεζες. Την ίδια περίοδο, πρωτοφανή άνοδο γνώρισε το ρουσφέτι και η οικογενειοκρατία: ο Μακαρέζος διόρισε τον κουνιάδο του Αλέξανδρο Ματθαίου Υπουργό Γεωργίας, ο Λαδάς έκανε τον έναν ξάδερφο του στρατηγό και τον άλλο ξάδερφο του Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών, και ο γαμπρός του Παττακού Ανδρέας Μεϊντάσης έγινε εκατομμυριούχος εξασφαλίζοντας χαριστικά δουλειές από το Δήμο Αθηναίων.[13] Ο Παπαδόπουλος διόρισε τον αδερφό του τον Κωνσταντίνο Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Προεδρίας, περιφερειακό διοικητή Αττικής και τελικά Υπουργό παρά τω Πρωθυπουργό. Τον άλλον αδερφό του τον Χαράλαμπο, τον διόρισε Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Ο Χαράλαμπος αποκαλούνταν κοροϊδευτικά ""μπον φιλέ"" από τους αξιωματικούς της Χωροφυλακής, επειδή κάθε μέρα έτρωγε στα εστιατόρια των πιο ακριβών ξενοδοχείων της Αθήνας παρέα με τη φρουρά και τους υπαλλήλους του, με χρήματα του ελληνικού δημοσίου...

Ανώνυμος είπε...

Πηγαινε και πληρωνε αυτα που εφαγαν οι συντροφοι οι πασοκοι. Δανειο που επρεπε να παρεις εσυ απο την Αγροτικη Τραπεζα το επαιρνε το πασοκ για να πηγαινουν τα στελεχοι του στα πολυτελει ξενοδοχεια και να γαμουν τις πουτανες πολυτελειας, και εσυ κατσε και γλειφε τα αρχηδια σου μαλακα και αναπολα τι εγινε πριν 50χρονια. Ετσι εχουν παραμυθιασει αρκετους, ο[πως και εσενα.
Οπως εχω ακουσει στα χωρια ουτε καμπινε δεν ειχαν να χεσουν και περναγες και τα παταγες, αλλα αυτο δεν το γραφεις, που μπορει να ειναι μια λεπτομερεια,αλλα οι φαυλοι και τοτε, τοσο τους ενδιεφερε αν ο πατερας σου ειχε συνθηκες υγιεινης. Τους εδωσαν μικροδανεια να φτιαξουν καμπινεδες.Πες του Ψυχαρη να μη φοβατε γιατι παντα και εκ παραδοσεως το ΔΟΛιο Συγκροτημα ηταν παρον σε καθε ανωμαλια.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει λοιπον να πω ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΑΞΙΟΣ...ΖΗΤΩ...οκ? ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΞΩΜΑΤΙΚΟΥ ΝΑΙ! ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΥΣ ΧΕΙΣΡΙΣΜΟΥΣ...ΟΚ ΜΑΛΑΚΕΣ?? ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ....ΧΟΝΕΨΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!! ΚΑΙ ΑΕΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ! πολυ ασχοληθηκα μαζι σας..