Σάββατο

Ιδεολογικές περιπτύξεις της «δεξιάς» ΟΝΝΕΔ με ακροαριστερούς

Μετά τον Πέτρο Κουναλάκη, η «δεξιά» ΟΝΝΕΔ του «φιλελεύθερου» Ανδρέα Παπαμιμίκου, είπε να φωνάξει άλλον έναν υποψήφιο «μέντορά» της, τον ακροαριστερό δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου. Ναι, αυτόν! Στη συζήτηση για την ανωνυμία των ιστολογίων! Και φυσικά, στην παραπάνω μάζωξη, δεν χωρούσε ΚΑΝΕΝΑ όχι εθνικιστικό (κάνουν τζιζ αυτά στη ΝΔ) ιστολόγιο, αλλά ούτε ένας εκπρόσωπος δεξιού ή έστω «δεξιού» ή αν θέλετε, «γαλάζιου» blog. Χωρούσε όμως ο ακροαριστερός δημοσιογράφος.
Αριστερολαγνεία. Φυσικά, το φαινόμενο στη ΝΔ, έχει διαχρονικά χαρακτηριστικά. Υπάρχει ή μάλλον υπήρχε διαχρονικά «επικοινωνία» με το ΚΚΕ. Τώρα, υπάρχει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό, το γνωρίζουν όλοι.
Ο δημοσιογράφος λοιπόν που έκανε εκείνη την περιβόητη εκπομπή-αφιέρωμα στη δημόσια τηλεόραση για την τρομοκρατική οργάνωση Μπάαντερ Μάινχοφ, που δημιούργησε αισθήματα θυμού και λύπης σε όσους έχουν χάσει ανθρώπους στη χώρα μας από τη δράση των οικείων τρομοκρατικών οργανώσεων, «φλερτάρει» με τη ΝΔ. Ναι, έχει τα «θέματά» του εδώ και καιρό με το ΠΑΣΟΚ. Όμως, αυτό δεν θα έπρεπε να δίνει αφορμή στους νεολαίους της ΝΔ να του δίνουν βήμα.
onnedΔεν νομίζουμε ότι αξίζει να σχολιάσουμε παραπάνω. Η μετάλλαξη των δύο μεγάλων κομμάτων, αποτελεί οφθαλμοφανές και αντικειμενικό γεγονός. Όμως, στην περίπτωση της «δεξιάς» (αλλά βαθύτατα διεθνιστικής πλέον) ΝΔ, τα πράγματα έχουν άλλη διάσταση, καθώς υπάρχουν ακόμα πατριώτες που την εμπιστεύονται. Ας το ξανασκεφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: