Παρασκευή

Γονείς ας προσέχατε...

Ο εκ Λυκουρίας Καλαβρύτων, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, αφού ανεσύρθη από υπόγεια της Ιπποκράτους, εστέφθη υπό του Γεωργίου του Β΄ ως υπουργός επί της Δικαιοσύνης.
Χθες εξεπλήρωσε το πρώτο γραμμάτιο πρός τον ευεργέτη του, με την ψήφιση επί της αρχής, από τους προθύμους για όλα ΠΑΣΟΚους συναδέλφους του, του νομοσχεδίου για την ελεύθερη χρήση ΟΛΩΝ των ναρκωτικών.
Το θέμα δεν «έπαιξε» στα κανάλια, μιας και το PSI και η επικειμένη άτακτη χρεωκοπία της χώρας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους. Όμως,  η οικονομική κρίση σε μερικά χρόνια θα  ξεχαστεί και θα έχει αφήσει πίσω της πολλές πληγές, που με το πέρασμα του χρόνου, αργά ή γρήγορα θα επουλωθούν.
Αλλά η ελεύθερη χρήση και με το νόμο κάθε είδους
ναρκωτικής ουσίας, θα δημιουργήσει χιλιάδες πληγές στον κοινωνικό ιστό της χώρας, στους νέους, στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλους τους πολίτες.
Πληγές στους νέους που προκαλεί η εξάρτηση από τις ουσίες, πληγές που δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να θεραπευθούν, αφού με μαθηματική ακρίβεια προκαλούν τον θάνατο.
Πληγές στις οικογένειές τους που ζούν κάθε μέρα το ίδιο δράμα, βλέποντας τα παιδιά να αργοπεθαίνουν μέ αναξιοπρέπεια και εξευτελισμούς.
Πληγές σε όλη την κοινωνία που υφίσταται, πέραν της οικονομικής δαπάνης για την θεραπεία, η οποία όμως σπάνια επιτυγχάνεται, και την εγκληματικότητα που είναι συνδεδεμένη με την χρήση των ναρκωτικών.
Πληγές που μόνον οι πράσινες κότες της βουλής δεν είναι σε θέση να δούν.
Αλλά όμως όλα εδώ πληρώνονται.
Πολλοί από τους βουλευτές που χθες ψήφισαν πρόθυμα ΝΑΙ στην ελεύθερη χρήση ναρκωτικών, είναι ή θα γίνουν γονείς. Τότε θα μετανιώσουν πικρά για την δουλική προθυμία τους, αλλά θα είναι αργά και γι΄ αυτούς και για τα παιδιά τους.
Όμως ο Παπαϊωάννου είναι ευχαριστημένος. Εξετέλεσε την προσταγή του Παπανδρέου, που πρίν μερικά χρόνια συμβούλευε τους Έλληνες να καλλιεργούν χασίς σε γλάστρες στα μπαλκόνια.
Αλλά και ο Παπανδρέου είναι ευχαριστημένος αφού εκτελούσε «άνωθεν» εντολές. Είναι γνωστό ότι ο προϊστάμενος George Soros, δαπανά εκατομμύρια δολλάρια για την χρηματοδότηση οργανώσεων που «αγωνίζονται» για την ελεύθερη χρήση των ναρκωτικών.
Πριν σπεύσει κάποιος «δύσπιστος» να ισχυριστεί ότι όλα αυτά είναι σενάρια συνομωσίας, τον παραπέμπω σε παλαιότερη δημοσίευση της ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ με τίτλο : Ο ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της αμερικανικής υπηρεσίας διώξεως ναρκωτικών (DEA), όπου περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια οι δραστηριότητες του George Soros, για την ελεύθερη χρήση των ναρκωτικών. ΕΔΩ
Υστερόγραφο. Όσο για την υβριστική δήλωση του Παπαϊωάννου εναντίον των οικονομικών εισαγγελέων που «τόλμησαν» να δείξουν τον Παπανδρέου και την συμμορία του, ως υπευθύνους για το θέμα της πλασματικής διόγκωσης του χρέους της χώρας μας, δεν εκπλήσσομαι. Ο λόγος είναι απλός : Τι είναι ο Παπαϊωάννου; Μα φυσικά ΠΑΣΟΚ. Αυτό τα λέει και τα εξηγεί όλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα μαλακισμένα, οι αραχτοί στους φραποκαναπέδες τους αφήσαν έδαφος στους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ και αλωνίζουν ανενόχλητοι.
Το επόμενο βήμα θα είναι το κόψιμο της ΠΟΥ-ΤΣΑΣ τους μια που με το χασίσι και την αφραγγεία τους θα τους κάνει τελείως άχρηστους.
Και για τους φραπεδοτεμπέληδες που θα διαμαρτυρηθούν για αυτό το σχόλιο...τους έχω ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ . Τις μαγκιές τους.... στους 300 μαλάκες του μπουρδέλου άμα τους έχει μείνει ελάχιστος ανδρισμός. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΓΕΝΝΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΦΡΑΠΕΔΟΚΑΝΑΠΕΔΩΝ.ΑΝΑΞΙΟΙ σας ευνουχίζουν και κουνιόσαστε στριμωγμένοιστα ΞΕΚΩΛΑΔΙΚΑ, ωραία ιδανικά έχετε μαλακισμένα. Ναί όλα χρειάζονται...αλλά έτσι όπως πάτε σε λίγο καιρό θα σας βάζουν το δάχτυλο μέχρι τις αμυγδαλές σας και θα κάνετε το κορόϊδο