Παρασκευή

Ακόμη θα πληρώνουμε τις ... μαγκιές των αντιεξουσιαστών (και γιατί κάποιοι καίνε τα νεοκλασσικά). 16 συνέδρια ακυρώθηκαν στην Αθήνα!


Τα επεισόδια της προπερασμένης Κυριακής, είχαν ένα αρχικό κόστος κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, μόνο και μόνο από τις αποζημιώσεις που θα δώσει το κράτος στις επιχειρήσεις που λεηλατήθηκαν από τους διάφορους ... εξεγερμένους, που φρόντισαν να προμηθευτούν κινητά, λάπτοπ ακόμη και ... όπλα. Βάλτε μέσα για να στρογγυλέψουμε το ποσό και τα χρήματα που θα δωθούν από το Υπουργείο Πολιτισμού για να ξαναφτιαχτεί ο κινηματογράφος που καταστράφηκε. Μία παρένθεση εδώ για να σας δώσουμε μία άλλη οπτική για τις καταστροφές νεοκλασσικών κτηρίων. Το μελλοντικό χωροταξικό σχέδιο κάποιων για το κέντρο της Αθήνας, περιλαμβάνει πλείστα όσα εμπορικά κέντρα. Τα μοναδικά κτήρια που απαγορεύεται να μετατραπούν σε τέτοια είναι τα νεοκλασσικά. Τυχαίο που καίγονται αυτά; Ή μήπως κάποιοι φροντίζουν να μπορούν να τα καταστρέψουν για να τα κάνουν american style malls;
Όμως οι ζημιές δεν περιορίζονται εκεί.
Βαρύ ήταν το πλήγμα που καταφέρθηκε και στον συνεδριακό κλάδο εξαιτίας των πρόσφατων επεισοδίων στο κέντρο των Αθηνών. Οι εκπρόσωποι του χώρου μετρούν ήδη 16 ακυρώσεις συνεδριακών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα, κάτι που συνιστά απώλεια εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον χαρακτηριστική, η ακύρωση πολυήμερης εταιρικής εκδήλωσης η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τη Μicrosoft σε ξενοδοχείο 5 αστέρων τον προσεχή Μάρτιο στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: