Πέμπτη

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ: 39 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ




Φυλακισμένος παραμένει, 34 ολόκληρα χρόνια μετά, ένας από τους τελευταίους Aνδρες της Ελλάδος. O Νικόλαος Ντερτιλής, ένας άνθρωπος που συμμετείχε σε πολεμικές επιχειρήσεις, τραυματίστηκε και τιμήθηκε για την δράση του. Και ο άνθρωπος αυτός, παραμένει πολιτικός κρατούμενος, όμηρος ενός εκδικητικού κοινοβουλευτισμού, που τον κρατά ακόμα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, επειδή αρνήθηκε να αναγνωρίσει το καθεστώς αυτό και τις δικαστικές του αποφάσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Ένας από τους τελευταίους ίσως Έλληνες που ενσαρκώνουν αξίες και ήθη που θεωρούνται παλιομοδίτικα, που έχουν ξεχαστεί, όπως η ανδρεία και η τιμή και η υπερηφάνεια.



Ένα ακόμα δείγμα του ήθους της μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας, υπήρξε η άρνηση να του αποδοθεί το μετάλλιο το οποίο εδικαιούτο για την συμμετοχή του στις πολεμικές επιχειρήσεις στην Κύπρο την δεκαετία του 60. Ένα μετάλλιο το οποίο θέλησαν να του το στερήσουν πολιτικοί, οι οποίοι τον στρατό τον έζησαν από τα επιτελικά γραφεία αλλά δυστυχώς βρήκαν και αξιωματικούς να συνυπογράψουν την επαίσχυντη αυτή απόφαση. Απέναντι σε όλους αυτούς η μορφή του Στρατηγού Ντερτιλή παραμένει αγέρωχη και ειρωνική για τον τρόπο με τον οποίον σκέφτονται και μετρούν την προσφορά προς το Έθνος. 

Γιος αντιστρατήγου, ο Ντερτιλής συλλαμβάνεται και κρατείται από τους Γερμανούς στο Χαϊδάρι πριν πάρει μέρος σε πολλές μάχες του εμφυλίου από την πλευρά του εθνικού στρατού. Το 1950 γίνεται εκπαιδευτής στη Σχολή Ευελπίδων, λίγο αργότερα φεύγει στην Κορέα εθελοντής και το 1964 μεταβαίνει, έχει πια τον βαθμό του ταγματάρχη, με ψεύτικο διαβατήριο στην Κύπρο. Δίνει μάχη και καταλαμβάνει το προγεφύρωμα της Μασούρας. Υπό τις διαταγές του στρατηγού Γρίβα, άρχισε την εκκαθάριση ενός τουρκοκυπριακού χωριού όταν ο Γρίβας του ζητά από τον ασύρματο να τεθεί κάποιο όριο στον τρόπο με τον οποίο οι άνδρες του μεταχειρίζονταν τους αμάχους. Ο Ντερτιλής εκνευρισμένος πυροβολεί τον ασύρματο! Το 1966, ενώ υπηρετεί στο 16ο Σύνταγμα στη Νιγρίτα Σερρών, μυείται στην στην 21 Απριλιου.Από κει θα ξεκινήσει τη μακρά του διαδρομή στην Επαναστατικη ιεραρχία και δράση.Ο τρόπος με τον οποίο «κατέλαβε» μία σειρά από δημόσια κτίρια της Αθήνας, τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου, ήταν από τα ανδραγαθήματα για τα οποία επαιρόταν. «Τους έπιασα στον ύπνο με πολύ λίγους αλλά αποφασισμένους άνδρες και ένα σχέδιο που εφαρμόστηκε με αποφασιστικότητα», έλεγε. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Ντερτιλής θα βγει με το μηχανοκίνητο τάγμα που διοικούσε στην Αγία Παρασκευή για να «ελέγξει 28 στόχους... Τέσσερις παρά δέκα το πρωί είχε τελειώσει η επιχείρηση... ο αιφνιδιασμός είχε πετύχει.»Κατά τη διάρκεια της 21ης Απριλιου ο Ντερτιλής παρέμεινε στρατιώτης και υπό αυτή την ιδιότητά του πήρε μέρος στην καταστολή της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο. 





Αν και η βαθύτατη περιφρόνηση που νοιωθω για τους δημοκρατικούς πολίτες με την έννοια που εδίδετο στον όρο την δεκαετία του 80 δεν μ’ αφήνει να απευθύνω λόγο σ’ αυτούς, εν τουτοις θεωρώ θέμα τιμής να εξυμνήσω μια γενιά Ελλήνων πολεμιστών, η οποία θυσιάστηκε για να μη γίνει η πατρίδα μας πεδίο εφαρμογής των εμμονών των δημοκατικών πολιτών, εμμονές οι οποίες εφαρμόστηκαν στην ουσία κατά τα τελευταία 35 χρόνια και οδήγησαν την Πατρίδα μας όπου είναι σήμερα.
Στη γενιά τω ηρωϊκών εκείνων ανδρών ανήκει και ο Νικόλαος Ντεριλής, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του Έλληνα στρατιώτη πολεμώντας όπου η Πατρίδα χρειάστηκε να πολεμήσει. Στις μάχες αυτές επέδειξε προφανώς τέτοια ανδρεία, ώστε τιμήθηκε με πολεμικούς σταυρούς, όπως και οι άλλοι συγκρατούμενοί του. Ο πολεμικός Σταυρός είναι η ύψιστη διάκριση στη μάχη και όσοι τον έπαιρναν δεν μπορούσαν να καταδικαστούν εις θάνατον και να εκτελεστούν. Γι’ αυτό και ο "εθνάρχης" μετέτρεψε την ποινή σε ισόβια και όχι γιατί η δημοκρατία τους ήταν μεγαλόψυχη. Ζούσαν τότε πολλοί πολεμιστές και η ξεφτίλα που θα φορτωνόταν θα ήταν τεράστια
Οι βαθμοί υπό τέτοιες συνθήκες είναι απλή γαρνιτούρα και είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο Στρατηγός τους έχει γραμμένους όπου ακριβώς πρέπει να είναι γραμμένοι, γιατι ξέρει ότι τα γαλόνια δεν του τα έβαλε στους ώμους κανένα συμβούλιο κρίσεων, αλλα ο ίδιος πολεμώντας ασταμάτητα. Συνεπώς κανένας δεν δικαιούται να του τα βγάλει.
Το ποιόν των αντιπάλων του Ντερτιλή αποδείχτηκε στα χρόνια που πέρασαν.  Μια ματιά στηνν πολιτεία τους δείχνει ότι ήταν από κλέφτες και παλιάνθρωποι μέχρι ανεπαρκείς και γελοίοι. Κάποιοι αποδείχτηκαν και προδότες. Μια ματιά στη διαδρομή των πρωτοπαλλήκαρων του Ασπίδα, της γενιάς του πολυτεχνείου και των εαμοβουλγάρων της "εθνικής αντίστασης" πείθει και τον πιο κακόπιστο.
Όμως ο καιρός των παλιανθρώπων πέρασε. Η Πατρίδα βρίσκεται πάλι σε δεινή θέση εξ αιτίας των δημοκρατικών πολιτών. Οι εμπνεόμενοι από εθνικά ιδεώδη, οι εθνικιστες, οι "φασιστες¨", θα ηγηθούν ξανά του αγώνα της λεφτεριάς, όπως έκαναν και πριν 70 χρόνια οι ιδεολογικοί και φυσικοί πρόγονοί τους. Και πάλι θα νικήσουν τους φυσικούς και ιδεολογικούς απογόνους των "προοδευτικών" αλητών. 
Μόνο που αυτοί οι εθνικιστές δεν έχουν ίχνος από την αφέλεια, την μεγαλοψυχία και τον ιπποτισμό που είχαν οι παλιοί της γενιάς του Στρατηγού, γιατί έζησαν στο πετσί τους το ποιοί είναι οι αντίπαλοί τους.
Και επειδή υπάρχει νομικό προηγούμενο " ανακλήσεως χορηγηθείσης αμνηστίας", δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για να "αποδοθεί εκάστω κατά τα ΄εργα αυτού"
  Αυτή θα είναι η τελευταία υπηρεσία του Στρατηγού και της γενιάς του στην Πατρίδα.
Μετά από πολυήμερη έρευνα που εκανα  για την αποκατάσταση της αλήθειας για τον Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή παραθέτουμε δημόσια την έρευνα μας και την τρίβουμε στην μούρη του σάπιου κατεστημένου και όλων των ελληνοεβραικων και μασονικών και πουστοφερνιδων καθαρμάτων. Αυτή είναι λοιπόν η γενιά του πολυτεχνείου των ψευδοεπαναστατων του κωλου και των άκαπνων, και η γενιά αυτή είναι οι σημερινοί προδότες οι οποίοι κατέστρεψαν την Ελλάδα και την διέλυσαν.

Το φαυλοκρατικο  κατεστημένο έχει καταδικάσει τον Ντερτιλή για φόνο ενός 20 χρονου με βάση την ομολογία του τότε οδηγού του Ντερτιλή. http://amartolo.blogspot.com/2010/11/171173.html

Ξεκινώντας, παραθέτουμε δύο αποσπάσματα άρθρων που γράφτηκαν για τη δίκη του Νικολάου Ντερτιλή και την κατηγορία που του απαγγέλθηκε σχετικά με την φυσική αυτουργία της δολοφονίας του άτυχου εικοσάχρονου. Μόνο που οι τάχα δήθεν "έγκριτες" εφημερίδες του κατεστημένου δε συμφωνούν μεταξύ τους για το όνομα του νεκρού. (!!!) Στη μεν Καθημερινή, σε άρθρο (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100044_27/07/2008_279222) του Τάσου Τέλλογλου που δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2008, αναφέρεται ως νεκρός ο Μιχάλης Μυρογιάννης, στη δε Ελευθεροτυπία, σε άρθρο της 28ης Ιανουαρίου 2006 (http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.01.2006,id=35418944) του Θάνου Λαμπρόπουλου, ο νεκρός κατονομάζεται ως Διομήδης Κομνηνός.
Θαυμάστε ερευνητική αξιοπιστία του ελληνικου(??) τύπου... τον οποίον βλακωδώς καθημερινά εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας..


Και στεκόμαστε ειδικά στην υπόθεση Ντερτιλή γιατί πιστεύουμε ότι είναι χαρακτηριστικό δείγμα της λασπολογίας και της εξαπάτησης που το ελληνοεβραικό κατεστημένο προώθησε 35 χρόνια τώρα με το παραμύθι της κακιάς αμερικανοκίνητης χούντας όταν αυτοί οι ίδιοι είναι οι πραγματικά αμερικανοκίνητοι και εβραιοκίνητοι και ...πισωκίνητοι πουστοφέρνηδες καραπροδοταραίοι.

Αυτή η ομολογία του οδηγού ήταν και η αιτία να ξεψειρίσουμε την υπόθεση αυτή με όσα στοιχεία μπορέσαμε και βρήκαμε. Διότι δεν ήταν δυνατόν και ούτε τυχαίο όσοι ήταν μάχιμοι σε πολέμους του Β’ΠΠ και ο Ντερτιλής μάχιμος στην Κύπρο ο οποίος πέταξε στην θάλασσα τους Τούρκους () και ο οποίος απέρριψε την μαρτυρία ως ψευδή μαρτυρία του εν λόγω μαρτυρά, δεν είναι δυνατόν οι μάχιμοι Ντερτιλήδες να λένε ψέματα ενώ πεθαίνουν και σαπίζουν στις φυλακές με το μέτωπο ψηλά. Το εβραιομασονικο σύστημα προσπάθησε να του αποσπάσει δήλωση μετάνοιας και μόνο τότε θα απελευθερώνονταν ώστε το σύστημα να βγει και από πάνω ως πεντακάθαρο και οι μετανοούντες να γίνουν ο περίγελως. Αυτοί οι ΑΝΔΡΕΣ όμως δεν τους έκαναν την χάρη αυτή και πέθαναν και σαπίζουν έως σήμερα στις φυλακές.

Διαβάζουμε λοιπόν στην ( καλοπληρωμένη; ψευδό-) μαρτυρία, όπου ο οδηγός – "αυτόπτης μάρτυρας" να διηγείται το υποτιθέμενο συμβάν με… γαργαλιστικές τάχα λεπτομέρειες ώστε το παραμύθιον - κουτόχορτο http://amartolo.blogspot.com/2010/11/171173.html να γίνει αμάσητη τροφή για τον εύπιστο κοσμάκη. Βάση λοιπόν του.. αξιόπιστου «αυτόπτη μάρτυρα», το συμβάν έγινε τα ξημερώματα στης 17ης η’ 18ης Νοέμβριου στην οδό Πατησίων με νεκρό έναν Μιχάλη Μυρογιαννη.

Τα επίσημα μεταπολιτευτικά πορίσματα όμως δεν συμφωνούν με τον «αυτόπτη μάρτυρα» σε τίποτα, ήτοι δεν συμφωνεί καμία αναφορά στην όλη υπόθεση και όλες αντιφάσκουν μεταξύ τους... !!! Πολύ γρήγορα ο οποιοσδήποτε ουδέτερος ερευνητής θα αντιληφθεί ότι κρύβεται σκευωρία..

Στο πόρισμα Σαμπάνη http://www.apoellas.com/epeteiaka/polytexnio.php δεν υπάρχει πουθενά το όνομα Μυρογιαννης, αλλά το πλησιέστερο όνομα είναι ένας Μαυρογιαννης ο οποίος βάση πορίσματος σκοτώθηκε τη 18ην Νοεμβρίου ενώ άλλου πάλι διαβάζουμε ότι ο οδηγός έκανε λόγο για την 17ην Νοέμβριου (http://amartolo.blogspot.com/2010/11/171173.html ) . Άρα εδώ δεν συμφωνούν ούτε οι ίδιοι του κατεστημένου. Αλλά δεν θα σταθούμε μονάχα σε αυτό. Ο υποτιθέμενος φόνος έγινε λέει ο «αυτόπτης μάρτυρας» στην οδό Πατησίων ενώ με τα δυο πορίσματα Σαμπάνη και Τσεβα λένε άλλα:

1. Πόρισμα Τσεβά. 14) Μιχαήλ Μαυρογιάννης, ετών 19, εφονεύθη εις την οδόν Κορνεάδου.


2. Πόρισμα Σαμπάνη. 8 ) ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Μιχαήλ, 19 ετών, Κατοικία: Ασημ. Φωτήλα 8 Ιλίσια. Χώρος ένθα εφονεύθη: Καρνεάδου

Η οδός Κορνεαδου ξέρετε που βρίσκετε; Στο Κολωνάκι και ουδεμία σχέση με Πολυτεχνείο έχει! Άρα εδώ επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά η Ο.Ε.Α. αλλά και μέσω άλλων στελεχών της "Ένωσης Κέντρου", που κατάγγειλαν τότε ότι είχαν στηθεί διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία της Αθήνας μακριά από το πολυτεχνείο και βαρούσαν στο ψαχνό αθώους ανύποπτους πεζούς αθηναίους διάφοροι ελεύθεροι σκοπευτές πράκτορες της εβραϊκής «ΜΟΣΑΝΤ» καμουφλαρισμένοι με στολές της ελληνικής αστυνομίας και του ελληνικού στρατού!!! Πάλι όμως γρήγορα κουκουλώθηκε αυτή η καταγγελία δια τον φόβο των ιουδαίων...στην όντως εβραιοκρατούμενη-αμερικανοκρατούμενη καταστροφική για την Ελλάδα ..δημοκρατική μεταπολίτευση. (οχλοκρατία-ασυδοσία)

Ο Οδηγός δηλώνει ότι πήρε τον Ντερτιλή το ΜΕΣΗΜΕΡΙ της 18ης Νοεμβρίου από την «ΑΣΔΕΝ» και τον μετέφερε στο Πολυτεχνείο! Ενώ στα Απόρρητα έγγραφα (http://krmns.blogspot.com/2010/11/1973.html) που δεν έχετε ξαναδεί, ο Ντερτιλής λέει ότι στις 11:15 είχε επιστρέψει από το πολυτεχνείο στην «ΑΣΔΕΝ»!!!

Και ένα τελευταίο: πως είναι δυνατόν ο Ντερτιλής, κατά την «ομολογία» του «αυτόπτη μάρτυρα» (του οποίου απαγορεύτηκε να παρουσιαστεί στην δίκη τότε(!!!)), να φώναζε:


«με παραδέχεσαι ρε; Σαράντα πέντε χρονών άνθρωπος και με τη μια τον πέτυχα στο κεφάλι»;;;

Εάν ο Ντερτιλής ήταν 45 ετών εκείνη την εποχή, έχουμε και λέμε: 45+37 χρονια φυλακή = 82 ετών!!!!! Ο Στρατηγός Ντερτιλής σήμερα είναι όχι 82 αλλά 88 ετών, και άρα τότε ήταν 51 ετών και όχι 45!!!


http://antistasi.org/?p=10419
(Το “πανάγαθο ελληνικό κράτος” που δίνει με το τσουβάλι λεφτά στους λαθρομετανάστες, δεν έχει αναγνωρίσει τους μαχητές της ΕΛΔΥΚ και έχει τον 97χρονο Στυλιανό Παττακό για 39 χρόνια χωρίς σύνταξη και υγειονομική περίθαλψη και για άλλα τόσα χρόνια τον πολεμιστή της Κύπρου Νικόλαο Ντερτιλή  στη φυλακή. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό κύριε Παπαφώτη;)


Πραγματικά αυτός ο "αυτόπτης μάρτυρας" το φαυλοκρατικο  κατεστημένο της μεταπολιτεύσεως και τα στημένα δικαστήρια τους, παίρνουν βραβείο ΟΣΚΑΡ σκηνοθεσίας ΨΕΥΔΟΥΣ & ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ & ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ


Το ανθελληνικό κατεστημένο έχει κάνει τα πάντα ώστε να αποκρυφτούν τα αληθινά γεγονότα και τα παρουσιάζουν όπως θέλουν. Αφιερώνουν αμέτρητες εκπομπές με  προδότες τύπου Παπαχελα, χιλιάδες σελίδες διαπλεκόμενων εφημερίδων του κατεστημένου και δεν συμμαζεύετε ώστε να μετατρέψουν το άσπρο σε μαυρο για την εποχή εκείνη και έχουν ρίξει αμέτρητη χολή και ψεύδος για να περάσουν τα ανθελληνικα τους σχέδια τα οποία τα βλέπετε σήμερα μπροστά σας και τα νιώθετε στο πετσί σας!


Ξυλοκοπούσαν λέει με άνωθεν διαταγές … μα είναι δυνατόν να επικαλούνται τέτοια πράγματα αφού μετά τον εμφύλιο πόλεμο τα σώματα ασφαλείας ήταν από την φύση τους και από κεκτημένη ταχύτητα αντικομουνιστικά και εκ των πραγμάτων γινόντουσαν ευτράπελα από μόνα τους αλλά χωρίς διαταγές ή έγκριση του Παπαδοπούλου ο οποίος και δεν διέταξε ποτέ να γίνουν βασανιστήρια!


Ας παραδεχτούμε ότι κάποιοι μπορεί να έπεσαν όντως νεκροί στην διάρκεια της πατριωτικής κυβέρνησης Παπαδόπουλου.. Πόσοι σήμερα όμως έχουν αυτοκτονήσει λόγω οικονομικών λόγων (χρεοκοπίας) ή έχουν δολοφονηθεί από λαθρομετανάστες, κλπ, ενώ η Ελλάδα έχει καταρρεύσει, βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και απειλείτε πανταχόθεν με γενοκτονία; Βάλτε τα κάτω στη ζυγαριά και κάντε τους συνειρμούς σας..


Καλούμε να βγει ο υποτιθέμενος "αυτόπτης μάρτυρας" και να μας πει με τι άνεση ζει σήμερα, τι κάνει, ποιος είναι, κλπ, αν και αυτό μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη σημασία διότι ακόμα και ο Ιούδας για 30 αργύρια πρόδωσε...

Και επειδή έχουμε καταλάβει πλέον ότι το εβραϊκό κατεστημένο είναι μαέστρος στο να στήνει παραμύθια (βλέπε το δήθεν Ολοκαύτωμα των εβραίων) με ασύστολα ψεύδη, ρωτάμε επί της ουσίας:

Εφόσον έχετε κάνει τα πάντα ώστε να ρίξετε «φως» (διάβαζε: λάσπη) στους ...«απάνθρωπους» Παπαδόπουλους και Ντερτιλήδες, γιατί ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;; ΤΙ ΦΟΒΆΣΤΕ ΚΑΙ TI ΤΡΈΜΕΤΕ ΡΕ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;

Εμείς οι φίλοι της Ο.Ε.Α. γνωρίζουμε πολύ καλώς τους λόγους που έπρεπε πάση θυσία να ανατραπεί ο Παπαδόπουλος, διότι ο Παπαδόπουλος είχε τους Ατσάλινους Ελληνικότατους Όρχεις ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ (βλ.Λιβύη-Ιρακ-Σερβία-Αφγανιστάν), ΑΥΤΟΣ ΌΡΘΩΣΕ ΑΝΆΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" 2 ΦΟΡΕΣ (!!!!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ» να επέμβει μέσω των ελληνικών βάσεων υπέρ του Ισραήλ, αποτρέπωντας έτσι και την Κλιμάκωση στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ή "Αρμαγεδδώνα" όπως προφήτευαν(διάβαζε: Προγραμμάτιζαν) τα σιωνιστικά επιτελεία των "Μαρτύρων του Ιεχωβά" (Μπενεν Μπεριθ - Ολαμ Μπεριθ) δια το 1975 ! Και αυτό το έχουμε αποδείξει !!!


Τέλος, ένας άλλος λόγος ήταν ότι ο Παπαδόπουλος είχε σκοπό να κατέβει στις εκλογές ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ και αυτό το έτρεμαν. (Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ εδώ http://reocities.com/Pentagon/base/4343/histrial.htm) Αφήνουμε να μιλήσει το κάτωθι βίντεο για ποιους λόγους έτρεμαν ΚΑΙ αυτό το ενδεχόμενο… δείτε πόσοι έλληνες κρητικοί ....«φασιστόμουτρα» πήγαν στην συγκέντρωση κάτω από την ...«πίεση» των …περίστροφων των Ντερτιλήδων (ΓΕΛΩΣ!)



Σχετικα:

Μήνυμα Ν. Ντερτιλή από τις φυλακές Κορυδαλλού
http://alithiastofos.blogspot.com/2011/05/blog-post_6771.html

Ολόκληρη η ιστορική αλήθεια για την Πατριωτική Κυβέρνηση εξαετίας 1967-1973 και απάντηση σε δόλια σιωνιστικά δημοσιεύματα προώθησης του Sir Μαρκεζίνη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/1967-1973.html

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html

Ο 2 ΦΟΡΕΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/2.html

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28-1940.html

(Παπαδόπουλος, "μαθητής - διάδοχος" του Ι. Μεταξά)





25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τιμή και Δόξα στον ήρωα Στρατηγό

Ανώνυμος είπε...

kante kati na vgi apo tin filaki ine krima plirose. aman ine sinathropos mas.

Ανώνυμος είπε...

POSO PRODOTES MPORI NA ISTE. ????

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική έρευνα! Εξαιρετικό άρθρο!
Ο Στρατηγός Ντερτιλής είναι Α-Ν-Δ-Ρ-Α-Σ με την σημασία και την αξία που είχε κάποτε η λέξη... Στις μέρες μας είναι δύσκολο μερικοί να αντιληθφούν την βαρύτητα της λέξεως...

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε ρε κομμούνια. Εσείς δεν πρέπει να υπάρχετε στον χάρτη των ζωντανών.
Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνεται είναι το περίστροφο.
Οπου δεν πίπτει ξύλο, πίπτει ράβδος.
Είστε λαθρολάγνοι και ανθέλληνες. Είστε αντίχριστοι και διεθνιστές κατά τας επιταγάς του μεγάλου αρχηγού της Σιωνιστικής ιδεολογίας, Εβραίου Καρόλου Μάρξ,ο οποίος υπήρξε ο ιθύνων νους, της κομμουνιστικής λαίλαπας.
Ο μεγαλύτερος εγκληματίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ήταν ο Μαρξ.

Απάτριδες κξαι άπιστοι, το τέλος σας είναι κοντά!

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Μιλτιάδης.
Ταξίαρχος ε.α

Ανώνυμος είπε...

Άντε να ψοφήσει κι αυτός, να πάει με τα υπόλοιπα ξηλωμένα σκουλίκα όπου ανήκει...

Ανώνυμος είπε...

Κακό ψόφο να χει το χουντόσπιτο

Ανώνυμος είπε...

xere papadopoule!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να καταλάβεις εσύ από τις έννοιες Πατρίδα, Ανδρεία, Ηρωϊσμό, Καθήκον, Θυσία, Εθνος, Αυταπάρνηση, Ηθος και Ηθικές αξίες βρε άπλυτε;

Ανώνυμος είπε...

Οταν δολοφονουσε ο εν λογω "κυριος" ηταν ωραια

Ανώνυμος είπε...

Ο αρθογράφος κατέληξε ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές είταν Ισραηλινοί, ίσως γιατί οι Ισραηλινοί είναι αντιαμερικάνοι και κομμουνιστές. Το πόσο φανατικός και χωρίς κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή από την άλλη μεριά είταν αυτό το κάθαρμα αναφέρεται στο ίδιο το άρθρο, ο Γρίβας είταν μετριοπαθής μπροστά του. Τα εγκλήματα αυτών των μικρονοικών βλάχων με την εξουσία τηε Ευελπίδων έδωσαν την αφορμή για την κατοχή της Κύπρου. Ο αρθογράφος όμως εξυμνεί την σφαγή των αμάχων, όταν οι Τούρκοι μας σφάξανε όμως δε μας άρεσε. Ηθελε στήσιμο στον τοίχο, όχι φυλακή, για τα εγκλήματα στην Κύπρο αν όχι για το παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Σκατα στη γουρνα του.Ετσι θα σας θαψουμε κι εσας. Ερχομασαι.......
ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΙ ΑΓΡΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ

Χωρίς Όνομα είπε...

@ Ανώνυμος12:22

Σε ποιά εγκλήματα στην Κϋπρο αναφέρεσαι; Επειδή στην μάχη της Μασούρας κατανίκησε 5πλάσιους τούρκους και μετά όσους βρήκε ζωντανούς και τραυματισμένους τους εκτέλεσε επί τόπου και έκανε τα αυτιά και τις μύτες τους κολιέ! Τότε ναι! Πάω πάσσο, έχεις προηγούμενα με τον Ντερτιλή γιατί ξεφτίλησε τα αδέρφια σου τους κωλο-μογγόλους. Μην ανησυχείς όμως, φτάνει η ώρα που όλοι εσείς θα στηθείτε στα 6 μέτρα και θα σας εκτελέσουμε όχι με όπλα αλλά με σφεντόνες να υποφέρετε για ώρες μέχρι να ψοφήσετε κοπρόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

φρου φρου κι αρωματα για τον φασιστα, τον αμερικανοτσολιά; αυτός όπως κι οι άλλοι χουντικοί εκτός από απατεώνες (αυξήσαν τους υπουργικούς μισθούς τους... ψάξτε το) και βολέψανε παιδιά εγγονια και ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ψαξτε τα κι αυτά μη σας πιάνουν αγραμματους και δε λεει να είσαι ελληνας και αγραμματος) ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ... ΚΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΦΟΝΙΑΣ.... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος 11.24
Τι να ξέρει ο Παπαδόπουλος; Τι εννοείς καλέ μου και αγράμματε (αν και προφανώς δηλώνεις υπερπατριώτης) φίλε;

Ανώνυμος είπε...

Κατανικώ= νικώ επί ενός δεινού που είναι μια αφηρημένη έννοια, π.χ. θάνατος, αρρώστια, πάθος, όχι Τούρκοι. Ασε τις προσπάθειες για πολύπλοκα ελληνικά για άλλους, δεν τα πάς και δεν σε πάνε.
Με συγχωρείς, και αυτός που έγραψε το άρθρο και εσύ μιλάτε για εκτελέσεις αμάχων και μετά για εθνικές προδοσίες, εσείς δώσατε ακριβώς την αφορμή για την λεηλασία της Κύπρου από τους Τούρκους. Η αντίδρασή σου σε ένα πολιτισμένο σχόλιο (ότι δηλαδή δεν μιλάμε για σφαγές Ελλήνων αμάχων αλλά ψώφους Τούρκων αν θέλουμε να μας πάρουν σοβαρά) είναι του ίδιου επιπέδου με τις απειλές σου, μιλάς για δίκαιο που αναγνωρίζεις στον εαυτό σου μόνο. Το κοπρόσκυλο στο οποίο μιλάς είναι πολύ μακριά για να το βρεί η σφεντόνα, στην Αμερική, όπου και έχει πετυχημένη καριέρα σε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο. Εκεί στην Αμερική την οποία προσκυνάς δεν μιλάει κανένας που τον υπολογίζουν έστω και στοιχειωδώς όπως μιλάς. Αυτά είναι συμπτώματα τρίτου κόσμου, η είσαι μαζί μας ή είσαι Τουρκόφιλος.
Δεν έχει μόνο άτομα σαν και σένα στην Ελλάδα, ευτυχώς, και τις απειλές σου άστες για τους αλήτες που ξέρεις και πιάνουν, Νικόλα, Ηλία, κλπ, κρίμα για την Ελλάδα και ευτυχώς που δε βλέπω αυτό το χάλι. Ισως φταίνε "οι Εβραίοι", εκεί να δείς παληκάρια, μια χούφτα απέναντι σε μια στρατιά Αραβων, πολυ καλύτεροι απο τα δικά σου παληκάρια. Ιδιοι εγκληματίες και αυτοί, γιατί δεν σας αρέσουν?

Ανώνυμος είπε...

Δολοφονία = ισόβια.
Πολύ απλό να το θυμάτε κανείς.

Τώρα, το μικρό ταπεινό ανθρωπάριο θα γίνει τροφή για τα σκουληκάκια.
Επιτέλους, κάτι χρήσιμο...

Ανώνυμος είπε...

Από πότε ο Ντερτιλής ήταν Στρατηγός; Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Ταξίαρχου και μετά την καταδίκη του ξηλώθηκε. Στην φυλακή δεν έκατσε τόσα χρόνια ως πολιτικός κρατούμενος. Η "πολιτική" του ποινή για συμμετοχή στην Χούντα έληξε στα 20 χρόνια. Τα άλλα 30 ήταν για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μυρογιάννη.

Και επιτέλους, σεβαστείτε την ιστορία μας και μην την αλλάζετε γιατί έτσι γουστάρετε. Το ότι πολέμησε στην Κορέα ή όπου αλλού δεν τον κάνει ήρωα. Τον κάνει στρατιώτη και μετά οι επιλογές του τον έκαναν χουντικό και φονιά. Τόσο απλό, με 13 μάρτυρες κι έναν Ντερτιλή που στη δίκη του είπε το ένα ψέμα πίσω απ' το άλλο σαν κότα για να σώσει το τομάρι του, ο μεγάλος άνδρας που αναλάμβανε τις ευθύνες του.

Σκατά στον τάφο του και καθάρματα σαν κι αυτόν να μην ξαναδεί καμία χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον αυτοπροσδιοριζεσαι ως υπέρμαχος της ελληνικής γλώσσας και μας παραπεμπεις σε λήμματα προσπαθώντας να πείσεις για το πολιτισμικό σου Υπόβαθρο και την αξία σου πες ΜΑΣ γιατί δε παρεμείνες στην Ελλάδα να αποδείξεις εμπρακτα ότι Ένα άτομο με τη δική σου μόρφωση και δυνατότητα μπορεί να μεγαλουργησει σε αυτή τη
Χώρα που φυλακίζει ανθρώπους σαν τον Ντέρτιλή ενΩ κάνει ΑΓΑΛΜΑΤΑ και ηρωποιει ανθρώπους σαν τον Βελουχιώτη

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ'ΑΡΧΙΝ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ......ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ..ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ......ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ......ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ..ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...ΕΝΩ Ο ΕΝ'ΛΟΓΩ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ???ΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.......ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΘΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.............
ΚΑΠΟΤΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ..ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.ΟΥΤΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ.....ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ......ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ???????
ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ....ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ.....ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ..ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΛΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ......ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ,ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΜΗ....ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ????

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ.....ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ......Η ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ..ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΞΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΣΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ
ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ....ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ(ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

o hdololatrisou o xitler, ti htane pe eglimatia....